ВИЗИОНАРСКИ

А КАД ОКУПИ СЕ ЧОПОР МОЈ, БОЈТЕ СЕ ПСИ!

Када ће доћи до побуне евро-робова?

Да ли шпијунски романи одсликавају живот или га акцептирају, разговарамо са контраверзним аутором тог жанра, господином Дејаном Лучићем, који је за тренутак изронио из своје намере скромности – како би створио нову генерацију писаца документарних, истражних шпијунских романа…

Писац је око и ухо својих читалаца – он је њихов агент у свету светске закулисе… Он проучава годинама само за њих тајне – и онда их кроз форму романа предаје маси! Владари из сенке, али и обавештајне службе, такве људе не воле и желе да их маргинализују… То чине гурајући на медије људе који причају, али ништа не разоткривају! Познаћете их по томе што су “експерти “, а ништа нису преточили у књигу! То су лајавци завере против истине.

Да ли је теорија завере – стварност?

Наравно, најбољи пример вам је анти-семитизам… То је теорија завере против семита! Ако она постоји, постоји и завера против хришћанства, ислама… Најочигледнија завера је против Немаца и Руса! Толико пута су Немци намагарчени да иду против свог источног суседа. Разлог за то је, или су глупи или су завером тајних друштава и финансијера – гурнути у понор!

Да ли се то поново спрема?

Одговор је: ДА! НАТО пакт је ЧЕЛИЧНА ЛУДАЧКА КОШУЉА која се облачи онима који имају комплексе ниже вредности. Затим се њима ЛАСКА, а онда се вабе у рат према Русима! Ширење НАТО-а на исток је пловидба Титаника!

Какав је степен демократизације у “Евроунији”?

Врло сличан оном у “Совјетској унији”… Стаљинистички процеси су замењени хашким! Циљ и једних и других је плашење народа! Пре свега СВОГ! Чланови Европске уније су тужни робови упетљани у финансијске ланце својих кредита. Они не смеју да таласају, како не би изгубили свој лоше плаћени посао – а самим тим постали бескућници! Банке би им одузеле све.
Демократија у Европи је, као и свуда фарса. Не постоји… То је илузија за пук! Сви политичари су плаћеници оних чије интересе заступају. То су мулти-националне компаније. Ко су њихови власници сви Срби ЗНАЈУ! На ЗАПАДУ, то је добро чувана тајна!

Када ће доћи до побуне “евро-робова”?

Прво да дефинишемо ко су “евро-робови”? То су људи који су сишли са шина претходне идеологије, назване “комунизам” где следбеник није имао потребу да размишља – већ да слуша и понавља мантру! Одласком комунизма у илегалу ови атеистички верници били су за тренутак збуњени, а онда су кренули у два правца. Једни су се вратили православљу, а други су кренули ка “кривослављу “ то јест обожавању нове идеологије “европејству”! Творци “комунизма” и “европејства” – исти су преваранти.

Када ће доћи до њихове побуне, поново питам?

Они се сами никада неће побунити – јер су по дефиницији кукавице, а њихова елита у Европи је маргинализована. Владари из сенке су створили лажну елиту од својих агената од утицаја- који глуме критичност, али не позивају на акцију. Тако да до побуне евро-робова може доћи само ако их подстакне очај или нека обавештајна служба.

Која?

Она која има мотив да дође до грађанског рата у Европској унији. Пре свега то може бити здружена операција Америке и Британије, ако примете приближавање Немачке, свом природном савезнику “континенталној сили “ Русији…
Друга варијанта, може бити оркестрирана са Истока… Руска служба, још увек има јаку инфраструктуру у бившој Источној Немачкој, и то међу патриотама. Подсетио бих вас да је један од креатора тога био и бивши оперативац КГБ, који је службовао у том делу света, Владимир Путин. Тај план може да ступи у акцију онда, ако Немачка жели активно да се укључи у будући рат за “украјинско наслеђе”.

Прецизније, молим?

Говорим о сукобу који предстоји око Украјине. Америка и њени скривени господари желе да ову земљу уведу у НАТО и тамо поставе ракете које ће гађати Русију. Било ко да је на власти у Кремљу, то неће дозволити. Због тога ће доћи до сукоба, прво у самој Украјини, а онда и шире… Могућ је грађански рат против католика и унијата који су продужена рука Запада.

Ко су ти унијати и католици?

Руси (Украјинци) који су током окупације од стране Пољске и Литваније променили веру и постали анти-руси! То се данас зове ”Стокхолмски синдром “.

Шта је то?

У ужем смислу, када киднаповани и злостављани почне да подржава свог тлачитеља како би за себе изборио тренутну погодност. То је философија: Кога не можеш победити – придружи му се!

То је логика НАТО пакта!?

Јесте, али НАТО никада није ратовао са равноправним противником. Питајте се зашто?

Шта је са нашим “евро-робовима “?

Прво да видимо како је створена та животињска подврста?! Она је добијена укрштањем са мазохистима, среброљупцима и гњидама које су природно надарене за размножавање у моралном муљу после преврата… “Евро-робови “ су никли после 2000. године, надјући се да ће то бити пут ка срећнијој будућности. Но, награду за издају, добила је само узана гарнитура, њих 1%, а осталих 99% само – мрвице! Та већина “евро-робова “, постаје лагано евро-скептик који је преварен! Њихова мржња усмерена је на лажне МЕСИЈЕ ЕВРОПЕЈСТВА, што може довести до лудачких акција. Лажне МЕСИЈЕ, као и увек, живе на ОЛИМПУ, које се код нас зове Дедиње!

Љуља се у народу!

Могућ је атентат на врхове власти, чак на исти начин, као и раније. Владари из сенке желе промену, како би могли са се извуку из замке своје лажи. После тога би рекли: – Е, све оно више не важи, јер је сада на сцени неко други… Наравно, тај други, био би опет њихов “Б“ играч, са путером на глави, са етикетом ТАЈКУН. Ми, као народ ушли би смо у нови циклус обмана.

Колико циклус лажи траје?

Од 8 до 20 година, онда се замењују глумци и мења реторика. У противном може доћи до спонтане побуне.

Обавештајне и котра-обавештајне службе стварају позицију и опозицију?

Да, али оне су само инструмент владара из сенке!

Поред разочараних „евро-робова“ ко још може бити учесник у побуни против КУЛТА ЕВРОФИЛИЈЕ?

Жртве те сатанске секте, чији је култ уништио раднике и сељаке!

Прецизније?

Код хришћанства, култ жртве – је претворен у паљење свеће…Код паганских култова жртве су болне, кољу се животиње или чак људи…Код овог култа обожавања богиње Европе убијају се 1) Државе 2) Нације 3) Култура 4) Породице.

Која је врхунска жртва?

Убијање хришћанства, а пре свега ПРАВОСЛАВЉА! То сте видели на Косову и Метохији… Све је рађено у славу Европе…крваве Европе! Етно-геноцид је испреплетан са ритуалним паљењем цркава и манастира, али и људи…

Како се организује преврат? То је сада друштвена игра са различитим бојама!

Запад преврате боји различитим фарбама, али основна боја против корозије им је ЦРНА! Зато што преварене народе преко разних „Отпора“ завијају у ЦРНО!

Какав је лек?

Спознаја преваре! Циљ преврата није слобода, већ економска зависност тих народа!

Какав треба да буде анти-биотик против обојених преврата?

Најважније је медијски створити свест код народа да је преврат – НЕОПХОДНОСТ која доноси, крај тиранији!
Друго, да је издаја против народа – чувати стање кво, јер је то пропадање!
Треће, убедити органе силе – да не бране режим који је већ пропао!
Четврто, створити харизматичне лидере преврата из свих структура народа – како би се свако идентификовао са њима!
Пето, убедити ауто-превознике, камионџије и таксисте да крену према центрима и симболима, државне моћи!
Шесто, повући младе са собом – у демонстрације.
Седмо! Блокирати град са аутобусима пуним народа и камионима пуним камења.
Осмо – снимати и постарати се да то буде емитовано у пријатељским земљама – којима преврат и одговара!

Значи, тако се то ради, на научној превратничкој основи…

Да, то се учи на одговарајућим школама… Чак и код мене на курсу креативног писања документарних шпијунских ромaна!

.

Извор: dejanlucic.net

 

Advertisements

Подаци

This entry was posted on 25. фебруара 2012. by in ВЛАДАРИ ИЗ СЕНКЕ.

Кретање

%d bloggers like this: