ВИЗИОНАРСКИ

А КАД ОКУПИ СЕ ЧОПОР МОЈ, БОЈТЕ СЕ ПСИ!

Отровна влакна са неба

Амерички научници открили да се у кемтрејлсу, беличастој супстанци коју испуштају авиони, налазе ГМ организми, али и заражени еритроцити, јаја црва…

Амерички научници са института Карником открили су присуство ГМ организама у кемтрејлсу, хемијским траговима које у атмосферу испуштају необележени авиони. И не само то! Заражени еритроцити, патогени микроорганизми и јаја ваљкастих црва пронађени су у овим влакнима.

Изазива тумор

– Становништво Србије такође је угрожено! Авиони све чешће запрашују небо изнад нас, а ове гљивице се хране хранљивим материјама које су нашем имунолошком систему потребне да би се поправио и поново изградио – објашњава Суботичанка Ирена Барет, активисткиња Еколошког покрета Србије и дипломац Института за природну медицину у Калифорнији.

Она тврди да је управо кемтрејлс један од разлога све чешће појаве тумора, али и других разарајућих болести које настају као последица ослабљеног имунолошког система.

Као један од разлога за учестале појаве хроничног умора, депресије и многих обољења амерички научници са поменутог института навели су и тешке метале откривене у нано-честицама које испуштају авиони.

Слаби срце

– Пронађени су хром, никл и алуминијум, који, када доспе у наше тело, пролази баријеру између мозга и крвотока. Доказано је да је директно повезан с настанком Алцхајмерове болести. Штетност баријума, који, осим што је канцероген, доводи до слабости срца, не треба посебно наглашавати. Сматра се да кемтрејлс утиче и на настанак Моргелонсовог синдрома, мистериозне паразитарне болести која на кожи ствара ране из којих вире влакна – објашњава Ирена и додаје да је умор који заражени осећају довољно јак да омета нормалне животне активности.

Кемтрејлс „напао“ Земун?

У Земуну, у близини КБЦ „Бежанијска коса“, прошле недеље појавила се чудна лепљива, беличаста смеса која мештане неодољиво подсећа на кемтрејлс. Редакцију је позвало неколико грађана који страхују да је неко из ваздуха избацио отровне материје. Неки од њих тврде да су убрзо после тога добили болове и отоке у ногама.

– Запрепастила сам се када сам се у недељу вратила из викендице и затекла лепљиву, белу материју сличну паучини свуда по дворишту. Никада нисам видела тако нешто. Била је свугде по столицама, столовима, дрвећу, цвећу. Чак ми је и пас био улепљен нитима – каже Иванка Стојановић, која је данима покушавала да очисти двориште. Како каже, чим се вода осуши, бела смеса је и даље ту.

– Сваки предмет који дотакнем је лепљив. Што је најгоре, почела сам да осећам болове у ногама, које свакога дана отичу све више. Исте симптоме има и мој супруг. Заиста мислим да је то неки отров – прича Стојановићева. Њена комшиница Душанка Абрамовић каже да се иста материја у њеном дворишту појавила пре више од 20 дана.

– Ову супстанцу немогуће је уништити, а чини ми се да је има све више. Прво сам мислила да је дошла из оближње шуме, али онда ми је сестра рекла да се код ње у Панчеву појавила иста смеса, иако у околини нема никаквог дрвећа. Сигурна сам да су нам је бацили с неба – самоуверена је Абрамовићева.

Траже помоћ од Министарства здравља

Ирена каже да су се још у септембру прошле године обратили Министарству здравља са захтевом да се и у нашој земљи анализира садржај кемтрејлса и открију могуће последице по здравље људи.
– Брине нас да се кемтрејлс прска у ваздушном простору Србије и због стратосферског геоинжењеринга, или неког другог разлога, без нашег знања и сагласности. Захтевамо да се обави тестирање ваздуха, земљишта и воде, који су хронично контаминирани кемтрејлсом – пише у писму које је Ирена у име Еколошког покрета Србије послала Министарству здравља. Како каже, одговор до данас није добила.

Како да се заштитите од кемтрејлса

За чишћење организма од токсина из кемтрејлса Ирена препоручује неколико природних лекова:

* глину, за спољашњу и унутрашњу употребу
* колоидно сребро
* омега 3, 6 и 9 масне киселине, којих има у ланеном уљу, уљу ноћурка
* рибље уље
* зеолит
* кинеске гљиве реишу, шитаке и маитаке – делотворне у облику екстракта
* уље траве Чајевац

видео прилог овде

Подаци

This entry was posted on 26. фебруара 2012. by in ВЛАДАРИ ИЗ СЕНКЕ.

Кретање

%d bloggers like this: