ВИЗИОНАРСКИ

А КАД ОКУПИ СЕ ЧОПОР МОЈ, БОЈТЕ СЕ ПСИ!

Билдерберг група 2012. – најава

Место: Hotel Rothchild Mansion, Haifa (Izrael)

Време: Још увек нема прецизних информација.

Прошлогодишње окупљање у St.Morritzu (Швајцарска) било је у јуну. Иако је то уобичајено време, могуће је да ће се ове године конференција одржати нешто раније јер имају још пуно посла око остваривања контроле над појединим ресурсима у свету, као и око временског темпирања предвиђених ратних сукоба. За ову годину је планирана велика представа за човечанство –  Иран и Сирија ће бити нападнути, вероватно ће започети процес распада ЕУ, економска криза биће продубљена ратовима и слабљењем долара.

Обзиром да поменута елита намерава да успостави светску владу у новом поретку, а у складу са њиховим геслом „ordo ex chao“ (ред из хаоса) наставиће са дестабилизацијама појединих држава, валута и система како би дошли до тог неопходног хаоса из којег ће онда успоставити свој ред. Могуће да за ту сврху искористе и Олимпијске игре као најмасoвнији светски догађај ове године.

Rothchild дворац у Хаифи је луксузни и по капацитету мањи хотел у поређењу са прошлогодишњим окупљалиштем – хотелом Suvretta у St. Moritzu, тако да ће по свој прилици овде доћи само најужа елита. Листа учесника још не постоји, али можемо претпоставити да ће бити добро познате личности као David Rockefeller, холандска краљица Beatrix, Henry Kissinger…

Активирање ФЕМА кампова (концентрационих кампова) у САД претходних месеци, додатан је разлог да верујемо у “редуковање популације”. Елита мора још много тога да учини да би испунила свој паклени план, а ми пуно тога мало знамо.

Новија вест овде

*          *          *

Билдерберг група била је донедавно добро чувана тајна. Све вести о њој сводиле су се на непроверене гласине и њено постојање било је демантовано са врха. Међутим 1998. године први пут је фотографисан улазак учесника скупа у један луксузан хотел у Европи и тада је Билдерберг признао да постоји, али остала је тајна о чему дебатује. Група Билдерберг основана је 1954. године у истоименом хотелу у граду Остербеку у Холандији по ком је и добила име. Њено седиште је и данас у тој земљи, у граду Лајдену. Човек који се сматра покретачем Билдерберг групе био је Џозеф Ретинџер. Био је човек који је једним телефонским позивом заказивао састанак са председником САД и за кога се сматрало да је агент Ватикана. Ова група нема интернет презентацију, а ако окренете телефонски број њеног седишта, аутоматска секретарица ће вам, у било које доба дана или ноћи, увек рећи исто – да оставите поруку.

   О коренима Билдерберг Групе говорио је амерички сенатор Јакоб Јавитс 1964. године. Његов извештај се може наћи у Конгресној библиотеци. У њему, овај повремени члан Билдерберга каже: „Земље Западног Света су, током периода хладног рата, осећале потребу за уску сарадњу да би се заштитили од комунистичке опасности.“ Ова сарадња се фокусирала на кључни циљ: осигурати да САД, Канада и Западна Европа задрже глобалну контролу над преосталим делом света. У мају 1954. одржан је први званични састанак Билдерберг Групе. Првим састанком је руководио холандски принц Бернхард, бивши нацистички СС официр, који се удомио у холандској краљевској фамилији. Принц је постао и први председник Билдербер Групе и на том месту остао 22 године, све до 1976. године. За ту улогу га је припремио колосални европски манипулатор, финансијски магнат, лорд Виктор Ротшилд. И као што је Дејвид Рокфелер вукао потезе из сенке у Америци, тако је и Ротшилд руководио европским пословима.

   Минимум података који је доступан тиче се формалне организације, знају се имена 115 чланова врха групе, али врло мало о евентуалној мрежи присталица и сарадника. Једна трећина тих људи потиче из кругова политичара, остали покривају области индустрије, финансија, образовања и комуникација. Изабрани су на основу свог знања, положаја и искуства и састају се у тајности сваке године, на четири дана. Сматра се да су њени чланови најмоћнији мушкарци и жене на планети, који светску привреду контролишу индиректним политичким средствима. Чланове групе на састанак позива председавајући после консултација и препорука са Управним одбором, Саветом и почасним Генералним секретаром. С обзиром на то да листу учесника красе многи шефови европских и америчких корпорација, политички лидери и неколико интелектуалаца, ово је вероватно најутицајнија организација на планети.

   Билдерберг Група има Стални Комитет од 39 особа које се не бирају већ постављају. То је уже језгро, доносиоци одлука. Њихова улога је да преносе идеје особама које позивају на годишњој бази. Позваних осамдесетак особа се мењају сваке године, као и локација састанака. Међу 39-орицом су и лорд Карингтон, Ђовани Ањели (ФИАТ), Рокфелер (Chase Manhattan Bank), Петер Јанкович (бивши аустријски министар), Вернон Џордан (Клинтонов пријатељ), Хенри Кисинџер и други моћници. Уз њих су и водећи људи корпорација као АBB, United Steel (САД), Deutsche Bank, World Bank, министри, амбасадори, професори. Ова Група се често назива и „Невидљива светска Влада“.

*         *         *

Препорука:  „На рубу знаности“ – Билдерберг група, гост емисије Данијел Естулин, бивши агент руске контраобавештајне службе, аутор књиге „Клуб Билдерберг“.

Подаци

This entry was posted on 24. марта 2012. by in ВЛАДАРИ ИЗ СЕНКЕ.

Кретање

%d bloggers like this: