ВИЗИОНАРСКИ

А КАД ОКУПИ СЕ ЧОПОР МОЈ, БОЈТЕ СЕ ПСИ!

Три светска рата

Алберт Пајк, оснивач Шкотског масонског реда у Америци, у писмима италијанском револуционару Манцинију 1871. године детаљно је описао планове три светска рата, од којих су се за два већ остварила. Према његовим тврдњама, да би се успоставио Нови светски поредак, мора доћи до три светска рата , и тај трећи би се дешавао између Израела и арапских (муслиманских) земаља. Пајк је изнео ове планове 77 година пре него што је савремени Израел основан (обновљен).

КО ЈЕ АЛБЕРТ ПАЈК?

Рођен 29. децембра 1809.год. у Бостону, студирао на Харварду. Радио прво као новинар, затим је био адвокат да би након тога дошао до чина генерала у армији Конфедералне војске.

Пајк је био врло интелигентна особа, способна да пише и чита 16 језика. Као адепт примљен је у масонску ложу „Западна звезда бр.2“ у Литл Року (Арканзас) 1850. год. а само седам година касније догурао је до 33. степена шкотског обреда (а од 1959. био Суверени велики командер Јужне јурисдикције – податак Регуларне Велике Ложе Србије).

После грађанског рата бива ухапшен и затворен због издаје да би био после кратког времена, 1866.год. био помилован и ослобођен захваљујући масону и председнику Ендру Џонсону (седамнести амерички председник, 1865-1869).

Године 1869. је постао главни вођа Кју Клукс Кланa. Две године касније написао је масонски приручник, који многи сматрају „масонском библијом“, под називом „Морали и Догма“.

Пајк је био фасциниран идејом једног светског поретка. Његов став је био да треба да се створи политичка партија (или боље речено – тајна светска организација) која ће држати свет у међусобном сукобу (рату) док им они сами не донесу мир. Сматрао је да се то може извести „Вербално или писано (језиком или пером), са свим нашим јавним или тајним утицајем. Мирним путем или ако треба мачем (силом).“

У Вашингтону се налази статуа Алберта Пајка, као и мала посвета која гласи: „Подигнуто 1977. године под покровитељством Хенрија Клаузена, Сувереног Великог Командера Шкотског Ритуала. У знак сећања на Алберта Пајка, лидера светског масонског покрета“.

ТРИ СВЕТСКА РАТА

Први светски рат

Први светски рат, по Пајку, мора се десити да би Илуминати срушили власт цара у Русији и од те земље начинили тврђаву атеизма и комунизма. Сукоб ће агенти Илумината створити између британске империје и германских империја. На крају рата комунизам ће бити успостављен у многим земљама како би се уништиле друге владе и ослабиле религије.

Преко свог сарадника Ота фон Бизмарка, вође тадашње Немачке, Пајк је дуго припремао терен за стварање услова за Први светски рат, а сви њихови напори кулминирали су двадесетак година после његове смрти (1914.), кад је атентат на надвојводу Франца Фердинанда у Сарајеву искоришћен као повод за покретање сукоба.

Други светски рат

„Други светски рат се мора покренути подстицањем сукоба између фашиста и политичких циониста“, тврдио је генерал. (Да не буде забуне, иако појмови „нацизам“ и „ционизам“ нису били познати 1871., управо су их Пајк и Илуминати први употребили.)

„Овај рат мора се тако водити да нацизам буде уништен, а да ционизам остане довољно јак да се оснује независна држава Израела у Палестини. После Другог светског рата комунизам мора бити довољно јак да би се супротставио хришћанству, које ће онда бити под контролом док не дође време за коначну друштвену катаклизму“, писао је Пајк.

На конференцији у Потсдаму 1945. године, Труман и Черчил су велики део Европе једноставно предали СССР.

Трећи светски рат

„Трећи светски рат мора се начинити тако да се искористе разлике међу политичким ционистима и вођама исламског света. Рат се мора направити тако да ислам и ционизам униште један другог. У међувремену ће друге нације, подељене по овом питању, морати да се боре до потпуне физичке, моралне, духовне и економске исцрпљености.

Тада ћемо у свет пустити нихилисте и атеисте и направићемо друштвену катаклизму која ће свима показати ефекат апсолутног атеизма. Онда ће свуда грађани истребити те уништитеље цивилизације и, жудећи за идеалом, пронаћи ће право светло кроз универзалну манифестацију чистог учења Луцифера. Ова манифестација ће уследити после уништења хришћанства и атеизма, који ће нестати у исто време“, писао је Пајк у свом плану за владавину светом.

*                *                *

„Овај свет је опасно место за живот, не због оних људи који су зли, него због оних који у вези тога ништа не предузимају.“
Алберт Ајнштајн

На нашој планети већ поодавно влада пандемија психопатије, међутим, услед подмукле природе тог менталног поремећаја, већина нас није у стању то и да примети.

Током целе наше историје, психопате стратешки постављене на кључним местима у политици, војсци и другим сегментима људског друштва, коштали су нас милијарде изгубљених живота; а о патњи, страдањима и разарањима да не говоримо.

Њихово оргијање ускоро би требало да доживи своју кулминацију.

Овај ментални поремећај карактерише се потпуним недостатком душе, односно, савести и једном опсесијом за наметањем својих идеја, ставова и илузија другима, како би их контролисали.

Без обзира на то што данас постоје прилично поуздане дијагностичке методе овог поремећаја, све ово се не сматра никаквим проблемом јер се не помиње у контролисаним медијима.

У сваком хуманом и напредном људском друштву, психопатама би требало забранити да заузимају позиције са којих су у стању да угрожавају друга људска бића.

Ако већ они не могу доћи памети, можемо ли бар ми?

.

Advertisements

Подаци

This entry was posted on 26. марта 2012. by in ВЛАДАРИ ИЗ СЕНКЕ.

Кретање

%d bloggers like this: