ВИЗИОНАРСКИ

А КАД ОКУПИ СЕ ЧОПОР МОЈ, БОЈТЕ СЕ ПСИ!

Предизборни бисери

Остало је још пет недеља до краја изборне кампање, а политичари су већ толико изгубили памет да се питамо шта ће бити до краја. Иако им је Републичка радиодифузна агенција ограничила време на телевизији они и даље искачу из екрана са шокантним изјавама и поступцима. О друштвеним мрежама да и не говоримо. Међутим, желећи да Интернет игра њихову игру заборавили су да је то једини медиј који још није могуће цензурисати. Погледајте какве смо „бисере“ из кампање ове недеље сакупили.

 

Вучић снимљен шта стварно мисли о женама из странке – Александар Вучић вероватно није једини партијски функционер, а Српска напредна странка једина партија, у проблему што трећину места на изборној листи мора да „поклони“ женама. Међутим, он је једини који је снимљен како се својим партијским колегама извињава и правда због тога. Није похвално, поготово пошто је овог месеца женама поклањао руже, а раније се састајао са мамама и њиховом децом, покушавајући да жене привуче уз своју странку.

Свечано отворен мост од 7 метара – Када су политичари три пута (били су из различитих Влада) пресецали врпцу и отварали исту деоницу пута мислили смо да горе од тога не може. Али, ови избори су показали да може. Не само да је у селу Доње Власе свечано отворен мост дужине седам метара, већ морамо додати да је у питању право брвно. А мештанима је обећано да ће убрзо обити и приступне саобраћајнице?!

Убијте ме ако Млађа пређе цензус – Млађан Динкић се мало „закуцкао“ на Твитеру, или нема искуства у писању СМС-ова па да зна да је тумачење кратких текстуалних порука незгодна работа. Тако је девојци која је иронично поручила да је „рокну и не жале“ ако УРС пређе цензус он одговорио „Уредно. Записано“. На ову вест најбољи коментар је дао један Твитераш: „Па Милошевић се у гробу преврће и конта ‘е ово ни ја нисам радио’.

Смушен: Павличић не зна на којој је листи  – И градоначелник Новог Сада Игор Павличић постао је звезда Јутјуба захваљујући снимку који кружи интернетом, на коме он врло смушено, сав збуњен, покушава да одговори на питање на којој се листи налази његово име (Демократска странка – прим.аут.) и који је по реду.

Кад се кандидат ДСС збуни, новинари губе живце! – Да није лако постати политичар доказује и најновији снимак кампање Демократске странке Србије у Вреоцима, у Лазаревцу. Наиме, тамошњи кандидат за градског одборника ДСС, Милош Радовановић, није се баш снашао пред камерама, кад су га новинари упитали о измештању сеоског гробља због ширења „Колубаре.“

 

Извор: Vesti online

Подаци

This entry was posted on 31. марта 2012. by in СЛОБОДНА СРБИЈА.

Кретање

%d bloggers like this: