ВИЗИОНАРСКИ

А КАД ОКУПИ СЕ ЧОПОР МОЈ, БОЈТЕ СЕ ПСИ!

Депопулација – други део

У претходном делу овог текста сазнали смо како је мало познати Римски клуб постао сива еминенција у наметању демоцидних идеја за очување планете уз жртвовање милијарде живота. Сазнајмо какво је њихово крајње решење и због чега ми о томе готово ништа не знамо!

Решење

Како је могуће да овај део интелектуалне елите заиста брине о људској раси док с друге стране видимо супресију алтернативних извора енергије, манипулације науке с климом како би се достигао климакс на штету људи, и када видимо све централизиранију светску владавину чије намере обичне људе воде једино у смрт.

Нама је речено како ће нас вакцине учинити здравијим, како ће искоренити болести, али то се није догодило, зар не? Болести су остале, а ми смо постали болешљиви, слаби и готово умоболни. Без нашег знања убацили су ГМО у исхрани милијарди људи како би наводно искоренили глад и немаштину, уместо тога видимо да је ГМО храна створила масовне поморе људи од глади, несташице хране, пропале усеве и сељаке, убиства и самоубиства, различите болести и пропадање органа, ГМО је створио ужасне последице на нас и природу док је једноставна органска производња с којом се глад заиста може искоренити, потпуно упропашћена и запостављена.

И наравно речено нам је да ће наше вештачки створене валуте оптерећене дуговима и кредитима водити до света благостања и финансијске сигурности.

Једну ствар коју је навео Римски клуб можемо потврдити, заиста постоји један велики заједнички глобални проблем који би требао мобилизовати све снаге на земљи. Па ипак, ако ћемо гледати шта је елита до сада урадила заједно с Римским клубом онда ћемо видети да је окривљавање обичног човека за нашу тренутну глобалну кризу потпуно погрешно и да је у ствари обмана.

Елита је обећала фундаменталне слободе, мир и напредак кроз: економију, здравство, екологију, науку, законодавство, политику и филозофију – но ипак елита није баш ништа урадила на том пољу, чак је потпуно и драматично пропала у покушајима остваривања таквих циљева.

Ми већ дуго времена осећамо последице које су настале катастрофалним вођењем елите, било би сасвим нелогично да не схватимо да су они већину „промашаја“ и неуспеха урадили намерно, случајности се математички не могу објаснити, такође је математички немогуће да се у идеалним условима направе „случајне“ погрешне калкулације које су упропастиле свет, и још га упропашћавају.

Нажалост, сви докази нас упућују на закључак да је све ово што се данас догађа дизајнирано.

Када у потпуности прихватимо овај закључак, он ће добити још једно дубље и стравичније значење – колективни проблеми с којима смо данас суочени нису настали због колективног понашања људи, већ су прави извори свог зла скривани под окриљем (и заједничким „кишобраном“) глобалне администрације чији је најважнији задатак намерно уништавање светске економије како би се значајно смањила популација.

Колико год да нам је тешко прихватити такво стање, довољно је да се сетимо да елита константно показује да им добробит и благостање човечанства није циљ нити намера. Како се уништавање живота, ресурса и искорењивање свега живога може уклопити у наводе о добробити за човечанство?

Људски род се налази на веома важној раскрсници – на прекретници, јер се суочавамо са апокалипсом коју су нам припремили нихилисти и мизантропи. Но најбоље је да поновимо речи Римског клуба:

„Акцелерације критичних трендова и укрштавања различитих могућности показују само један „одшкринути прозор могућности“ који морамо искористити да би се суочили с тренутном светском кризом и створили мирнији свет с више могућности опстанка, таква могућност ће остати отворена највише пет година од 2008.“ Што је сасвим близу Мајанском предочавању о крају оваквог света у 2012. (Очигледно је да је елита оптерећена оваквим датумима и нумерологијом. Оп. Ур.) Период око краја 2012., би могао бити турбулентан због тога што људи верују у овај датум и због многих других разлога. Предвиђања подижу тензије и у домену поремећаја у геомагнетским, електромагнетским и сличним доменама, с надом да би могло доћи и до телекомуникацијских прекида како би и друге ствари имале дубоког утицаја на људске активности и здравље. У езотеричним традицијама крај 2012. би био крај света иако неки езотеричари сматрају како ће нови свет настати иза нестанка старог.

Римски клуб очигледно сматра да је период од 2012.-2030. кључан јер ће се у том временском периоду створити „Нови Свет.“ Но тако нешто се може догодити на два различита начина. Прва могућност је масивна децентрализација која ће се потпуно оградити од злоћудне бирокраtије и аутокраtије с којима су стварани економски скокови и падови, индустријски и корпорацисјки криминал и искоришћавање с нео-феудалним начином владања. Други начин је оно чему се елита нада, потпуни крвави слом до 2030., из чијег пепела ће се изродити нови технократски свет до 2052. Елита се нада дистопији с потпуно нехуманим наличјем.

Још једном важно је нагласити како Римски клуб описује свијет 2052., под филозофијом врхунских лидера технократа:

„Редефинисање вредности с којима ће се ефектно водити и развијати друштво.

Развијање нове економије, и у теорији и у пракси да би се природни и друштвени капитал правилно евалуирао, нова би финансијска тржишта производила добра и услуге које су потребне човечанству и које би одржавале такав свет. Створило би се довољно посла за све да би сви имали довољни доходак.

Створиле би се одговарајуће владине институције на глобалном, националном и локалном нивоу.

Потребно је остварити шест циљева у будућности:

1. Социјалне вредности, које су есенцијалне за самоодрживо и једнако друштво морају у потпуности рефлектовати све економске одлуке

2.Економије света морају рефлектовати вредности природног и друштвеног капитала; тржишта делују на поштен и транспарентни начин и осигуравају робу и услуге који су потребни самоодрживом друштву.

3. Више једнакости у дистрибуцији дохотка унутар и између земаља.

4. Омогућавање сврсисходних радних места која омогућавају довољно новца за пристојан живот, с којим ће се гарантовати есенцијална људска права. Генерисање радних места постаје приоритет за све инвестиције, трошкови за незапослене постају део пословних одлука.

5. Екологија постаје део свих људских активности и због тога се рефлектуја на све биофизичке одлике друштва. Она се никада више не сме избацити из главне једнакости друштва.

6. Правилни владини системи на локалном, националном и глобалном нивоу с којима се може створити транзиција у једнако, самоодрживо глобално друштво које се треба створити.“

Иако се неке од ових циљева и навода чине атрактивним на први поглед, морамо држати на уму од кога нам ти предлози долазе. Систематична пљачка индивидуалног богатства и производних ресурса је колективизована од стране елите, они су измислили да се људима враћа само малени део вредности које ти исти људи стварају – то је скривено унутар плана 21 (Черупање становништва уз помоћ различитих и све већих пореза. Оп. Ур.), и ако се мало окренемо око себе видећемо да се управо налазимо унутар таквог плана, који би наводном штедњом на социјалном нивоу, подизањем такси и пореза и упропашћавањем целих држава требао створити услове за слом глобалне економије уз поступно али неумитно разоткривање глобалне тираније.

Ако одлучимо схватити истину и увидети разлику између света који нама предлаже елита и онога што они заправо раде, тада нам је и јасно што они желе и који су им планови. Закључци МИТ-а само доказују да је Римски клуб на путу остварења својих планова, а те планове би ми требали избећи под сваку цену јер ће иначе елита остварити потпуну контролу над нама и почеће да доноси све одлуке уместо нас.

Ми смо сведоци Прве Глобалне Револуције чији су корени у идејама и информацијама. Упркос свим тешкоћама ми смо у стању променити пут којим се свет тренутно креће, пут који нам је наменила елита из сенке, и ми би се требали водити једном мишљу Римског куба:

„Промените причу – промените систем!“

Почнимо свима говорити ову причу тако да будуће генерације буду задовољне оним што су чуле, уместо тренутне ситуације у којој нас нас присиљаваjу да слушамо њихове приче.

.

Извор: Activist post

Подаци

This entry was posted on 20. априла 2012. by in ВЛАДАРИ ИЗ СЕНКЕ.

Кретање

%d bloggers like this: