ВИЗИОНАРСКИ

А КАД ОКУПИ СЕ ЧОПОР МОЈ, БОЈТЕ СЕ ПСИ!

Кумовски послови Драгана Ђиласа

Председник општине Нови Београд Ненад Миленковић и ја смо на захтев садашњег Градоначелника Београда Драгана Ђиласа морали да ослободимо плаћања закупа фирму »Памперо« из Новог Београда у износу од 9 милиона динара.

Једини начин да то урадимо био је да подмитимо судског вештака Ђорђевић Љубодрага да фиктивно процени грађевинске радове на 9 милиона динара, што је 2007.године износило више од 110 хиљада евра, а за ту фиктивну услугу судски вештак узео нам је само 200 евра. Директно смо наредили руководиоцима Пословног простора шта да раде, али смо их после посмењивали када су постали непослушни и тражили део колача за себе.

Тако се простор од 420 квадрата на Новом Београду налази у закупу Ђиласовог кума Зорана Стојисављевића и фирме Памперо и данас, а мене је Градоначелник Драган Ђилас скинуо са градске листе на изборима иако сам му заједно са Ненадом Миленковићем све организовао на Новом Београду да буде како Драган Ђилас каже. Доказ да говорим истину је у прилогу са све одлуком Управног одбора!

Кум Драгана Ђиласа био је познат по афери набавке скија за МУП 2003.године када је победио на намештеном тендеру, а имао је лошију понуду од свих осталих понуђача за милион динара.

Добио сам гаранције Драгана Ђиласа да ће нас штитити његови адвокати и да ће нам гарантовати опстанак на функцијама до даљњег, а сада нас је преварио, а његов Кум уз моју помоћ окреће по 50 милиона динара сваке године! Чак се и други кум Андрија појављивао и смешкао да му завршимо све како треба!

Драган Вујевић
Члан Већа
Нови Београд
063-21-88-97
069-8808-605

извор: Корупција Нови Београд

Подаци

This entry was posted on 20. априла 2012. by in СЛОБОДНА СРБИЈА.

Кретање

%d bloggers like this: