ВИЗИОНАРСКИ

А КАД ОКУПИ СЕ ЧОПОР МОЈ, БОЈТЕ СЕ ПСИ!

Над Србијом укључен ХААРП

НАД Србијом је 3. маја укључен ХААРП, електронски акцелератор електромагнетних таласа чије се деловање осетило већ у преподневним часовима, као нагли пад атмосферског притиска, оморина, што је код многих резултирало отежаним дисањем и главобољом.

У поподневним часовима, од 17.30 до 18.30 часова по „облацима“ се могло закључити да ради пуном снагом.

„Таласасте“ структуре су се јако брзо формирале а онда за неколико минута разливале, како су ишли таласи укључивања. Очигледно је да „неко“ жели да се активно укључи у депресијацију гласача у Србији, како би се демократски избори што правилније обавили.

Моја препорука је да до недеље што мање излазите на улице, а у недељу обавите гласање како сте наумили, у складу са вашим виђењем ситуације у Србији и ваше одговорне одлуке за кога ћете гласати.

Сигуран сам да ХААРП на Србе не делује као на неке друге, наш ум је отпоран на сваку манипулацију.

Поздрав свима који ће гласати за независну, слободну, успешну Србију.

Милан Видојевић                             

Извор: Факти

.             

*               *               *

.

Овде се налази активна мапа са положајем антене ХААРП-а која је већ дуже време лоцирана у месту Бељина код Београда, мало иза Барајева.

За ову антену се на сајту час наводи да је линијски појачивач, час да је то линијски пријемник.

Антена је као и све остале приказане на овој мапи под управом Стенфорд универзитета из САД, који се и иначе бави разним радњама упереним против људске популације на земљи.

111 Х.А.А.Р.П. у Србији

Шуманов спектар који (између осталог) снимају је корелативан са човековим можданим системом. Међутим, поред снимања атмосферских, стратосферских и других спектара, „ехо“ овако ниских фреквенција које лако продиру у земљу омогућују и прецизно лоцирање „шупљина“ у њој.

Локација код нас је само једна од неколико стотина широм света.

Ко зна која је права улога тих антена и да ли ти који рукују са њима знају њихову праву намену. Већ то што се ради о технологији врло ниских фреквенција показује да то вуче порекло од мрачне стране. Тесла се бавио претежно високим фреквенцијама као корисним за људе.

Задужен за ову антену код нас је Morris Cohen, професор на Стенфорду. Антене су, видљиво на мапи, распоређене по целој планети осим у Русији.

Може се приметити да се кружић – ознака за антену – помера на мапи што отежава њено прецизно лоцирање. Када се кликне на кружић прикажу се основни подаци о антени.

У ПДФ документу на овој адреси виде се фотографије антена које припадају истом пројекту као и ова која је код нас, то је пројект означен као IXY. Види се на сликама да су неке антене инсталиране у затвореном простору тако да није могуће уочити их, јер се не налазе на отвореном.

.

Препорука: ХААРП у Србији

.

Advertisements

Подаци

This entry was posted on 5. маја 2012. by in ВЛАДАРИ ИЗ СЕНКЕ, СЛОБОДНА СРБИЈА.

Кретање

%d bloggers like this: