ВИЗИОНАРСКИ

А КАД ОКУПИ СЕ ЧОПОР МОЈ, БОЈТЕ СЕ ПСИ!

Треба нам то Србине, брате!

Погледајмо неке од наслова у новинама:

„Замрзавање примања за више од 2.000.000 грађана“, „Народ све сиромашнији, богати још богатији“, „Са чиме нас то све трују“, „Јобик оживљава  велику Мађарску на фејсбуку“,  „Богати за струју дугују милијарде“, „Отац петоро деце остао без посла због Бус Плуса!“, „Грозни на Косову“, „Поново пуцају на Србе  на Космету“, „Вехабије харају Србијом“, „Немци и Турци меркају Косово, Бугари би да поделе Македонију“, „Масони спремају параду у Београду“ , „Геј парада ће трајати 8 дана?“, „Дачић држи кључ власти“, „Држава дала новац ЛГБТ организацијама, а одбила децу оболелу од целијакије!“, „Велика изборна крађа у Србији!“…

Србине, брате, шта то још треба да се деси па да устанеш у одбрану сопственог права на живот и мисао?

Треба укинути плате, пензије, дечије додатке, социјална осигурања!

Ко има више од двоје деце да им се одузме једно и прода у Холандију, Шведску (где немају ни једно), а добијени новци да се дају Мркоњићу  за нове капиталне инвестиције на Дедињу!

Треба нас тући, приводити и утамничити на вишегодишње робије због говора мржње противу  властодржаца!

Треба нас чиповати као псе. У свакој кући, стану, дворишту инсталирати камере да Великом Брату ништа не промакне! (И онако смо најприслушкиванија нација у Европи.)

Ако се то којим случајем и догоди, буди доследан Орвеловштини, пријави се сам! Ако брат, отац, мајка немају у себи нове европске моралне принципе, или се оглушавају о исте, пријави их!

То је за њихово добро!

Треба комплетан клир СПЦ-а у знак подршке братије из Високих Дечана да затраже и узмe шиптарска документа.

Треба да се извинимо Папи што нас је вековима „тукао“ и да поново постанемо људи!

Треба нас тровати и испитивати нове лекове на нама, генетски модификовати, те  тако спасити јадне мале лабараторијске мишеве!

Треба укинути све јефтине лекове и производити само скупе!

Сви светски брендови које купујеш Србине, брате, по квалитету (а и по саставу) нису ни проближни истоименим производима у другим земљама.

Али ако, и не треба! Сви они имају потпис наших властодржаца да не мора да квалитет и хемијски састав буде исти. Довољно је да само име буде правилно написано. Милка је Милка, „Ариел“  је ариел, „Вениш“ је вениш… мој брате, Србине…

На телевизијама са националном фрекфенцијом треба више дати простора  мудрацима и моралним иконама као што су :

Цеца интернационале, ЈК, Венди, Србљановићева, Милан тарот, Иван Ивановић…

Та високоразвијена бића имају шта да кажу и покажу омладини у Србији!

Треба нам сву земљу одузети и дати странцима, а ми ћемо је тада безбрижно обрађивати (наравно за храну и воду) и бити срећни и задовољни што имамо живе и здраве господаре који нам пружају кору сувог хлеба (иако ни то нисмо заслужили).

Треба да сви млади НАТО војници дођу у Србију на обуку. Да осете како се баца сузавац на Србе (бије нас добар глас да смо јаки и да свашта можемо да издржимо!)

Да испробавају сва нова и стара оружја на нама!

Да Србија постане једна веома занимљива туристичка атракција. Цела територија некада суверене државе да постане једно велико ловиште (на Србе  наравно).

Изгледа да треба, Србине, брате!

Треба жене да нам узимају у стилу “drive-in” ресторана, дрога да буде јефтинија од литре млека (све за радост дечију!)

Треба да деца пију алкохол и пуше, зато што тако подстичемо „нашу“ дуванску индустрију, винске подруме, пивнице и дестилерије!

Треба укинути Српски језик, те у школама учити све остале језике да нам се мањинске заједнице  не увреде,  да можемо некако комуницирати и живети са њима. Како мислите да комуницирате ако не знате њихов језик?!

Треба се денацификовати да не угрожавамо друге народе и културе.

Треба забранити певање химне „Боже Правде“ зато што има оних који је не воле!

Дозволио си Србине да тобом владају исти они који су ти радили све што „треба“ последњих 70 година!

Где је твој праг бола Србине?  Имаш ли га? Која је Твоја граница пуцања?  Имаш ли „црвену линију“ преко које никако не можеш и не смеш прећи, јер се у супротном човеком достојим живота не би могао назвати?

Ћути Србине, ћути, клекни, савиј се у фетусоидни положај и чекај, моли се и надај да још није ред на ТЕБЕ!

Страдао је неко други… ух,  добро је!

.

Саша Пјевовић

Извор: Српски културни клуб

.

Advertisements

Подаци

This entry was posted on 6. јуна 2012. by in СЛОБОДНА СРБИЈА.

Кретање

%d bloggers like this: