ВИЗИОНАРСКИ

А КАД ОКУПИ СЕ ЧОПОР МОЈ, БОЈТЕ СЕ ПСИ!

Саопштење ЈСО поводом претњи шиптарских терориста

Ми, припадници расформиране Јединице за Специјалне Операције, овим путем желимо да се обратимо целокупној српској јавности, поводом све учесталијих претњи шиптарских терориста, упућених грађанима Републике Србије.

Терористи и убице, на чијим рукама је крв наше деце, наших жена, сестара, браће, мајки и очева, поново звецкају оружјем и отворено прете, јер мисле да у Србији нема ко да заштити њене грађане. Охрабрени од стране наше претходне, издајничке власти, која је отворено радила у њихову корист, те потпомогнути лобирањем плаћеничких странака и НВО, „штакори“ су јасно и гласно поручили да су спремни да поново насрну на Србе и њихову имовину, овога пута још крволочније. Иако смо сведоци провокација које врло лако могу да прерасту у свеопшти шиптарски напад на све што је српско, нова власт или неће, или нема довољно снаге да одреагује на те гнусне провокације, онако како би свака правна држава у свету одреаговала. За уклањање споменика у Прешеву нису потребне никакве специјалне јединице, нити опсежан план. Потребно је послати два комунална полицајца са мацолама, и проблем би био решен за пола сата, само да НЕКО хоће!

Такозване ослободилачке и националне армије „штакора“, парадирају Србијом без икаквог страха да ће бити приведени пред лице правде и одговарати за злодела која су починили пре десетак година, за које постоје докази, Сликају се са гомилом оружја, сазивају конференције за новинаре у својим командама и никоме није пало на памет да то назове оружаном побуном! Али зато, када је ЈСО протествовао због противуставног изручења (продаје) српских држављана Хагу, са буреком у руци и подигнута три прста, то је истог тренутка квислиншка власт оквалификовала као оружану побуну против државе!

Позивамо све патриотске организације, странке и појединце, све оне којима је дозлогрдило да трпе увреде и понижавања, да нам се придруже, у сваком виду борбе, чак и у оружаном сукобу са шиптарским терористима, који нам свакако предстоји, и који нам стране службе припремају уз помоћ домаћих издајника.

Шиптарима поручујемо: За сваког војника и полицајца којег сте мучки убили, за сваку силовану Српкињу, за сваку проливену дечију сузу, платићете најскупљу цену! За сваки спаљени манастир, цркву и српски дом, за сваку увреду упућену Србима, горећете вечно у пламену пакла којег сте сами запалили, а „пут“ до пакла ћемо вам ми обезбедити! Трајно ћемо избрисати сваки ваш траг са наше свете земље, јер она никада ваша није била, и нити ће бити!

Стављамо се на располагање свакој војној или полицијској јединици, у случају оружаног сукоба, која је спремна да нас искрено и братски прихвати, јер док су „вукови“ српском земљом ходали, „штакора“ није било! Не дозволимо да нас нема! А те дане нам спремају…

Све што је силом отето, силом се и враћа! Живела Србија!

Припадници расформиране Јединице за Специјалне Операције

у Београду, 12. јануара 2013.

Advertisements

Подаци

This entry was posted on 13. јануара 2013. by in СЛОБОДНА СРБИЈА.

Кретање

%d bloggers like this: