ВИЗИОНАРСКИ

А КАД ОКУПИ СЕ ЧОПОР МОЈ, БОЈТЕ СЕ ПСИ!

Скуп „Никад граница“ испред Храма Св. Саве

Испред Храма св. Саве у Београду одржан је скуп „Никад граница“ у организацији разних патриотских удружења против признавања независности Косова и Метохије којем је присуствовало око хиљаду људи.

Окупљеним грађанима су се, између осталих, обратили Миодраг Милосављевић из организације СНП 1389, Иван Ивановић из СНП Наши, уредник „Новог Стандарда“ Жељко Цвијановић, Владимир Кршљанин из Покрета за Србију, лидер Срба са севера Косова Марко Јакшић, независни посланик у Скупштини Србије Борислав Пелевић, политиколог Александар Павић, адвокат Горан Петронијевић, Драган Петровић из Друштва српско-руског пријатељства и Мирко Јовић.

Говорници су осудили актуелну политику Владе Србије према питању Косова која, по њиховим речима, иде на руку непријатељима Србије, најавивши наставак борбе против актуелне власти у наредном периоду.

Скуп, на којем је пуштен и говор Томислава Николића са демонстрација против проглашења независности Косова 2008. године, је завршен позивима на јединство и уједињење свих патриотских снага у Србији. Скупу су, између осталих, присуствовали и др Коста Чавошки и Санда Рашковић-Ивић.

извор: НСПМ

Advertisements

Подаци

This entry was posted on 15. фебруара 2013. by in СЛОБОДНА СРБИЈА.

Кретање

%d bloggers like this: