ВИЗИОНАРСКИ

А КАД ОКУПИ СЕ ЧОПОР МОЈ, БОЈТЕ СЕ ПСИ!

Бомбашки напад у Бостону извелa је приватна војна компанија BlackWater

Верзија која повезује двојицу младића, као особе које су поставиле eксплозивну направу, која је убила троје, а ранила више од 170 људи на Бостонском маратону и која је била направљена од експрес лонаца, пуњених металом и челичним куглицама, рекла је особа упућена у истрагу, да су идентификовани као браћа чеченског порекла, старости 19 и 26 година, руски држављани са сталним боравком у САД, изазвала je много питања.

Скоро свих претходних дана, прикупљамо информације о мрежи овог терористичког акта и сада можемо сасвим поуздано и безбедно рећи, ово двоје младића – нису ништа криви, нити су они били извршиоци терористичког атака, већ су то извршили плаћеници приватне војне компаније BlackWater!

Наравно, многи ће рећи да крхотине експлозивних направа, не носе логотип BlackWater-a, већ су оне направљене у другом приватном војном предузећу попут PMC „Craft International“. Дакле, и то је истина, само што ја чисто сумњам да у америчким приватним војним предузећима тренирају такве идиоте, који ће поћи на „Црну Операцију – Black Operation“ у униформи своје структуре.

Напротив, ја одлично знам, да у њиховим приватним војним предузећимa (PMC) нису запошљени идиоти, већ веома паметни људи, чији је ум дошао до закључка, да када њихов млађи конкурент почиње вршити притисак на вас и отимати вам лавовски део тржишта, таквог конкурента можете скинути са врата, само некoм крупнoм супституцијом, на пример, извести акт тероризма у униформи организације конкурента.

Сада ћемо показати фотографије, на којима се јасно види да Чечени нису криви, а сами бомбашки напад извели су прави професионалци. За свакога ко жели да посматра неку особу која пролази са ранцем на леђима … Hа крају публикације ћу дати бројне референце, помоћу којих ће читаоци моћи утврдити, шта се дешавало и што је најважнија ствар, ту ће бити доказана невиност Чечена:

Разнесен и прегорео ранац, он је дакле црни:

x278 Бомбашки напад на Бостонски маратон 2013 извелa је PMC BlackWater

x279 Бомбашки напад на Бостонски маратон 2013 извелa је PMC BlackWater

A Чечени су имали друге ранчевe, црне и беле, ево какви су:

x283 Бомбашки напад на Бостонски маратон 2013 извелa је PMC BlackWater

Пошто су сви вршили упоређења искључиво пo капи, односно, по лобањи на качкету Punisher, сва та жвакања су – нетачна, јер морамо вршити упоређење и по другим елементима гардеробе ових плаћеника.

Ево дакле, фотографије три момка у униформи Craft Internationala.
Обратите пажњу на следеће ствари, тактичке војне панталоне, чизме, и мајицу са логом:

x284 Бомбашки напад на Бостонски маратон 2013 извелa је PMC BlackWater

Ево још фотографија овог тима у моменту наплате после напада:

x285 Бомбашки напад на Бостонски маратон 2013 извелa је PMC BlackWater

Одлика о припадности извесној организацији:

x286 Бомбашки напад на Бостонски маратон 2013 извелa је PMC BlackWater

Особени стил припадности организацији одликује се како тактичким панталонама, тако и обућом:

x287 Бомбашки напад на Бостонски маратон 2013 извелa је PMC BlackWater

А ово jе само завесица на качкету Craft International:

x288 Бомбашки напад на Бостонски маратон 2013 извелa је PMC BlackWater

Оваке капе, муницију и остало, можете купити у online (интернет продаји) односно у продавници организације, ево фотографија са линковима – Као и панталонa:

x289 Бомбашки напад на Бостонски маратон 2013 извелa је PMC BlackWater

Дакле, ако будете имали жељу, можете слободно и јавно, све ово купити, а већ сутра ви ћете изгледати као плаћеник ове компаније. А ако на Црвеном тргу у том оделу изађете са транспарентом против Путина, сутра у новинама можете прочитати да су амерички плаћеници подржали опозицију против председника.

Апсолутно иста ствар се дешава овде, једна највећа и најстарија организација покушава да се споји са својом растућом конкуренцијом, узгред овде би требало неку реч казати и о тржишту приватних војних предузећа и изнети неке статистике:

Приватне војне компаније (ПВК;. eнгл. Private military company) – јесу комерцијалнe фирмe коje нудe специјализоване услуге везане за учешће у војним сукобима или војних операција, као и за прикупљање обавештајних података, стратешко планирање, логистику и консалтинг. Глобално тржиште за приватне војне службе у 2012 години, износило је око 100 милијарди долара.

Како саопштава лист The Economist, у првој деценији XXI века, тржиштe војне опреме, на глобалном сектору услуга, обрнулoи je више од 100 милијарди америчких долара. Главни купац од приватних војних предузећа су владе западних земаља. Само у Ираку и Авганистану, запошљено je више од 20 хиљада радника обезбеђења. Разлог за такав интерес, по мишљењу The Economist-a, је жеља владa развијених земаља да смање унутар-политичкe ризикe од могућег губитка редовног војног кадра.

У међувремену, у првих 9 месеци председавања Обаме број радника под оружјем при Министарству одбране, повећан је за 236% – од 3184 до 10712. Сада број приватника у Авганистану, по различитим проценама, креће се од 22 до 30% америчких оружаних снага. И то не рачунајући оне који раде за Стејт департмент или ЦИА (у Авганистану је експониран Blackwater).

Дакле, конкуренција у овој области – постаје све луђа, старији не желе делити свој део колача (BlackWater) почетнику (Craft International).

И ево сада једне кључне и изузетно занимљивe чињеницe.

У САД-у, убијен је најбољи снајпериста у земљи.

Бивши амерички војник Снипер Крис Кајл, који је сматран најбољим стрелцом у америчкој историји, убијен је у Тексасу, са још једним бившим војником.

x292 Бомбашки напад на Бостонски маратон 2013 извелa је PMC BlackWater

Због сумње за убиство Кајла и његовог друга Чадa Литлефиелда, полиција је ухапсила 25-годишњег Едиja Рej Ротa, преноси Sky News.

Кајл, који је током војевања у Ирак убиo више од 160 екстремиста, пошао је заједно са Ротом и Литлефиелдом на стрелиштe у Тексасу. Полиција верује да Рот пати од пост-трауматског стресног поремећаја, а да је пошао на стрелиште зато, што је то била једна врста терапије за превазилажење поремећаја.

После убиства Кајл и Литлефиелдa, Рот је отишао својој сестри и рекао јој шта се догодило. Mотив свог дејства, ветеран није саопштио.

И сада, шта има случај у вези мртвог америчког снајперисте у вези ових догађања? Али ево шта, ово је Крис Кајл, најбољи амерички снајпериста, који је чак написао књигу, „Амерички снајпер“, чије се читање не препоручује, јер говоре они који га познају, да би овај тип, за новац и сопствену мајку упуцао. Главна је ствар, у овом случају, да обратите пажњу на његову капу.

Звучи познато, зар не? А то је:

x293 Бомбашки напад на Бостонски маратон 2013 извелa је PMC BlackWater(увећај слику овде)

Дакле, ово je најбољи снајпериста на свету и председник је PMC „Craft International“. А с обзиром да се његово убиство догодило пре само неколико месеци, постоје две верзије, реална и завереничкa.

Реалнa верзија је та, да су га „скинули“ из BlackWater-a, у нади да ће војна компанија без Криса иза себе, као њеног оснивачa и вођe – доживети колапс. Међутим, компанија није пропала, чак шта више, само његово убиство је привукло велику пажњу на саму компанију, која је потом „процветала“, јер је почела велика јагма за њеним услугама.

Зато сада момци из BlackWater-a одлучују да уклонe компанију са тржишта, убијајући недужне људе за новац, јер им је то навика, за њих нема разлике, да ли су у питању талибани, Авганистанци, Ирачани или своји суграђани.

Конспиро-логичка верзија, заснована на чињеници да су плаћеници заиста глупи идиоти Craft International-а, који сy и даље обављали своје операције у црноj униформи, а баш су самог Крисa убили због тога, што под његовим вођством, компанија га није успела убедити, да пристане извршити бомбашки напад на своје суграђане.

У сваком случају, убиство Криса и присутност људи у униформи Craft International-a у терористичком нападу у Бостону, без сумње – међусобно су повезани случајеви, а дечаци из Чеченије, који су при том и Руски држављани, немају никакве везе са тим, они су само жртвени јарац, који чак ни мотив нису имали да изврши терористички акт, а мотив је ту и још како ту – новац, велики новац.

У принципу, као што изрека каже, у политици нема ничега личног, само посао. Велика компанија покушала да се отараси свог млађег ривала, који је почео да га полако тиска са тржишта, својим растом. Дакле, треба га, као што је и ред у капитализму, уништити док је још „беба“!

Lenin-Kerrigan

——————————————————————————

И као што обећах, ево линковa:
Драги пријатељи, окренимo своје мисли у правом смеру такмичења, на здраву конкуренцију:

http://manifest-911.livejournal.com/567187.html

Званични сајт Craft International:

http://www.thecraft.com/

Фотографије преузете са:

http://alex-talaman.livejournal.com/929284.html

http://imgur.com/a/sUrnA

http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/werkelijke-verdachten-van-boston-gemeden-in-het-nieuws/

http://willyloman.wordpress.com/2013/04/17/boston-bombing-craft-international-trained-mercs-at-bombing-location-before-attack

__________________________________________

.

извор: Red Sovet

повезано:  “Блеквотер” – приватна војска из сенке Позадина бостонских експлозија

Подаци

This entry was posted on 21. априла 2013. by in ВЛАДАРИ ИЗ СЕНКЕ.

Кретање