ВИЗИОНАРСКИ

А КАД ОКУПИ СЕ ЧОПОР МОЈ, БОЈТЕ СЕ ПСИ!

Кина у Новом светском поретку

За многе остаје нејасно да ли је Кина уклопљена у пројект Нови светски поредак или је ипак прави конкурент англо-америчког империјализма. Међутим, пуно доказа говоре у прилог тврдњи да је вођство Земље Змаја одавно подлегло центрима моћи новца. Историја нам показује да Банкарске елите имају неколико делотворних алата како би мотивисале људе да се “крећу у правом смеру.” И да, они су оставили отиске својих прстију широм Кине.

Кинези нису превише заинтересовани за Нови светски поредак нити за губитак свог суверенитета. Кина је свет за себе. Њена огромна величина, огромна популација, њена древна култура, оставља јој довољно да нема потребе бити превише заинтересована за остатак света.

Кина и глобалнба елита

Но ипак, кинеска историја говори помало другачије. Ево неколико чињеница које иду у прилог тврдњи да је Кина саставни део плана доношења Новог светског поретка.

– Кинеска мафија Тријаде основане су од стране Масона за борбу против династије Квинг која је владала Кином до 19. века, а која се између осталог, опирала увозу опијума. Опијум је био преко потребна роба Британцима јер нису имали ништа друго да понуде у робној размени с Кином. Када је династија Квинг смакнута с власти, робна размена почиње.

– Одлична анализа кинеских моћника коју можете наћи овде, поставља ствари тако да је Марксизам операција глобалне елите и да је Мао Це Тунг одрадио свој део посла за њих.

Мао је образовање стекао на  одсеку универзитета Јејл (Yale University) у Кини. Клуб „Лобања и кости (Skull & Bones) који делује под Јејл универзитетом, био је врло активан у Азији и Мао је био њихов члан, као и већина америчких дипломата на дипломатским мисијама у Кини.

David Rockefeller i Zhou Enlai, 1973

– Попис чланова Трилатералне комисије, такође је препун кинеских имена, а Кина је и лојалан члан свих светских наднационалних институција.

– Следеће важно питање је питање залиха новца: баш као и свугде у свету, кинески је новац створен од стране банака. Јуан је каматоносни дуг банкама (попут америчког долара у САД-у), а Кина има и јавни банкарски сектор. То је само по себи занимљива чињеница на којој би могли да се зауставимо, јер знамо да природа јавног банкарства служи искључиво светској банкарској елити.

– Кинези се, након што су постали земља с највише златних резерви последњих неколико година, полако враћају на златни стандард. У међувремену председник кинеске централне банке, Zhao Xiaochuan, промовише јединствену светску валуту. Занимљиво, Zhao Xiaochuan члан је групе Г30 која је спонзорисана од Рокефелера, а скуп је водећих председника централних банака и академика.

– Надаље, последњих 20 година сведоци смо велике миграције производних погона Европе и посебно САД-а у Кину. Разлог вероватно лежи у томе да је на неки начин процењено да ће важна стратешка добра глобалне елите тамо бити сигурна, те је истовремено тај потез ослабио економије, самим тиме и валуте САД-а и Европе, што је пак битан корак према увођењу нове светске валуте.

Уздизање Кине и импликације

Кинески раст мора се посматрати из аспекта деценијама старог програма деиндустријализације Запада, а посебно САД-а. Оно што је Кина добила, одузето је негде другде.

Уздизање Кине доноси многе опасности. Кинески национализам је примитиван и лако запаљив. Пекинг је под притиском многих унутрашњих превирања и он радо користи “спољне непријатеље” како би попустио притисак у земљи. Пример је најновији сукоб с Јапаном око неких безначајних острва.

Банкарска и корпоративна елита тренутно диригује оркестром Мултиполарног света, баш као што је и у 19. веку дириговала оркестром Европе. Сви знамо како се то у Европи завршило: чврсто склопљени савези суочавали су се с међусобном паранојом, у немогућности да изађу из замке, а један атентат био је довољан да запали фитиљ рата.

Сличну ствар можемо видети и данас, где се НАТО-у супротставља Шангајска организација за сарадњу између Кине и Русије, с Пакистаном и Ираном као блиским сарадницима.

Закључак

Кина се уздигла на врло типичан начин. Сви показатељи које препознајемо су ту: зеленашка контрола понуде новца, марксизам, капитализам, тајна друштва итд.

Америчка империја губи снагу и уздизање Кине, али и јачање њене опозиције наспрам Запада, савршено се уклапа у план глобалне елите која окреће свет према планираном сукобу и јединственој светској влади.

извор: IntelliHub

Подаци

This entry was posted on 20. маја 2013. by in ВЛАДАРИ ИЗ СЕНКЕ.

Кретање

%d bloggers like this: