ВИЗИОНАРСКИ

А КАД ОКУПИ СЕ ЧОПОР МОЈ, БОЈТЕ СЕ ПСИ!

Злочиначки авиони над Србијом!

На следећем линку достављамо јавности крунски доказ о маршрути злочиначких авиона из којих се запрашује становништво и природа Србије опасним хемијским отровима, као и доказ да полећу и слећу на београдски аеродром.

http://www.flightradar24.com/#!/2013-06-02/15:26/FPO101T (Flightradar24.com – Live flight tracker)

Нажалост, скоро смо сигурни да тим авионима управљају пензионсани пилоти ратног и цивилног ваздухопловства за дебелу надокнаду, по нашим информацијама, уљуљканих оценом да ако држава то дозвољава, онда нема опасности ни по кога. То што је прошле године штета само у пољопривреди била већа од 4 милијарде долара, што је на стотине младих људи (25-30 год.) умрло у епидемији напрасних (изненадних) смрти, што је нa десетине хиљада људи оболело од најразличитијих болести, неке које воде и смртном исходу, то никог не забрињава.

Ово је кључни доказ да се над Србијом спроводи геноцид и екоцид. Убијају се људи и остављају непознате последице по будућа покољења, загађују се и уништавају плодна поља после чега ће на њима моћи да се гаје само генетички модификоване (измењене) културе (ГМО), а ми ћутимо.

Позивамо све електронски писмене људе да копирају наведено саопштење и линк о геноциду и проследе га на што већи број имена и адреса. Становништво Србије се мора информисати и узбунити, јер ће нестати са лица земље. Позивамо све грађане Србије да пишу протесте председнику Србије (врховном команданту), Генералштабу ВС, Влади, Министарству одбране, Министарству здравља, Народној скупштини, народним посланицима из свог места, они се морају затрпати протестима да знају да знамо за њихову издају народа и државе, да знају да знамо за њихов злочин какав се није догодио у људској цивилизацији, да један режим преда свој народ и територију на милост и немилост непријатељу да се затре и уништи.

Пишите протесте, зовите их телефоном, ако већ нисте спремни да изађете испред Народне скупштине и Генералштаба да следите Николу Алексића у прозивању издајника народа и државе, можете из своје куће слати поруке и звати их телефоном, гарантујемо да се не могу сносити последице због изражавања незадовољства због издаје народа и државе на описани начин због спровођења геноцида над нама и нашом децом. Затрпајмо их порукама и протестима, нека знају да знамо за њихову издају, нека стрепе ноћу због своје издаје, нека се трзају на пуцање из ауспуха аутомобила.

Адресе:

Генерални секретаријат председника Републике Србије (врховног команданта): predstavkegradjana@predsednik.rs  тел: 011 323 63 30

Генералштаб војске Србије, начелник генерал Љубиша Диковић: vojska.srbije@mod.gov.rs  тел: 011 20 63 901

Командант ваздухопловста и противваздушне одбране Ранко Живак: kvipvo_komandant@vs.rs  тел: 011 31 63 969

Командант копнене војске Александар Живковић: kkov_komandant@vs.rs  тел: 018 555 897

Кабинет председника Владе и министра полиције: kabinetpremijera@gov.rs  тел: 011 36 14 621

Министарство одбране: ministar.odbrane@mod.gov.rs   тел: 011 30 06 311

Министарство здравља: kabinet@zdravlje.gov.rs  тел: 011 36 16 251

Народна скупштина: sef_kabineta@parlament.rs и nsrs@parlament.rs  тел: 011 30 26 100

.

Пробудите се, народе, нестаћемо у сну!

.

Информативна служба Еколошког покрета

.

.

Ово саопштење достављено је из Информативне службе Еколошког покрета. На основу лажних званичних информација о лету ФПО101Т – комерцијалан лет (!?) Боинга 737 (!?) мале авио-компаније – очигледно да се ради о, за јавност, прикривеном дејству непознатих летилица које противзаконито користе ваздушни простор Србије. Ко им је то дозволио и шта је циљ ових летова изнад Србије – то су основна питања за која се траже одговори од државних институција наведених у тексту. Обзиром на бројна сведочења грађана о испуштању хемијских трагова (chemtrails) из авиона, а који су примећени и на земљи извесно време након прелета, постоји основана сумња о екоциду који се спроводи не само у Србији већ у свим земљама које су чланице Партнерства за мир. Колико ми је познато, Еколошки покрет сакупља бројне доказе широм наше земље и надам се да ће ускоро изаћи у јавност са њима.

Визионарски

.

Увећај слику овде

.

Препорука:  Хемијски трагови над Србијом, Отровна влакна са неба

Над становништвом Србије спроводи се геноцид

.

Подаци

This entry was posted on 4. јуна 2013. by in СЛОБОДНА СРБИЈА.

Кретање

%d bloggers like this: