ВИЗИОНАРСКИ

А КАД ОКУПИ СЕ ЧОПОР МОЈ, БОЈТЕ СЕ ПСИ!

„Људи од сламе“ – политичке психопате

„Патократија је систем владавине створен од стране мале патолошке мањине која преузима контролу над заједницом нормалних људи.“

„У патократском режиму, све управне функције (све до председника неке сеоске месне заједнице а да не помињемо начелнике полиције, тајних служби итд.) морају бити попуњене индивидуама са одговарајућим психичким девијацијама, које су по правилу урођене природе. Међутим, такви људи чине веома мали проценат популације, па их то чини драгоценијим за патократе. Њихов интелектуални ниво и професионалне способности се не могу узимати у обзир,  јер међу њима је тешко пронаћи људе који располажу супериорнијим способностима.“ (Андреј Лобачевски, из књиге “Политичка понерологија”)

Модерни политичари већином имају психопатолошке црте у својој личности, због чега су подложни манипулацији управљача из сенке. Већина врхунских политичара су слабе личности, са фрустрацијама и са патологијом у карактеру која служи да се њима лакше управља. Они се стога називају људи од сламе.

Ljudi od slame – ko su moderni političari, manipulacija medija i mase

У ТВ емисији „Отворено о свему“ професор Мила Алечковић Николић говори о домаћим и светским политичарима психопатама, начинима на који се они бирају, регрутују и обучавају од стране глобалних владара преко тајних служби, о њиховој индоктринацији. Такође, објашњава  и методе манипулације обичним људима („масама“), уз посебан осврт на ријалити програме („пацовски лавиринт“).

Препоручујем по погледате ову занимљиву емисију и потврдите своја сазнања о механизмима манипулација народом и политичарима, или усвојите нова.

.

Подаци

This entry was posted on 7. јула 2013. by in ВЛАДАРИ ИЗ СЕНКЕ.

Кретање

%d bloggers like this: