ВИЗИОНАРСКИ

А КАД ОКУПИ СЕ ЧОПОР МОЈ, БОЈТЕ СЕ ПСИ!

Еволуција геоинжењеринга: хемијске бомбе (chembombs)

Пројекат геоинжењеринга chemtrails  добиjа свој наставак који је приметан свима онима који интензивно посматрају небо и све промене на њему. Запрашивање кемтрејлсима (chemtrails) постаје стара метода у односу на нове врсте манипулације небом – а то су хемијске бомбе (chembombs). Хемијске бомбе су експлозије аеросола у ваздуху које стварају масивне вештачке облаке (chemclouds), а настају гађањем стратосфере са копна, из авиона или брода. Многи проучаваоци феномена кемтрејлса закључили су да је у последње време хемијских трагова на небу све мање а све више вештачких облака насталих експлозијама хемијских бомби.

Многи сумњају како је настанак вештачких облака посредством хемијских бомби реакција на све већу скептичност јавности око неприродних дугих белих линија на небу (chemtrails) које немају везе са кондензационим траговима авиона (contrails).

Истраживања су показала да хемијски трагови садрже соли баријума, алуминијум, разне врсте гљивица и бактерија, дехидриране људске црвене и беле крвне ћелије итд. Управо се и појава кандиде код мушкараца (а од које су донедавно могле оболети једино жене) приписује непрестаном запрашивању из ваздуха. Још увек није утврђено да ли вештачки облаци настали хемијским бомбама имају исти садржај као хемијски трагови.

Оне који још увек неповерљиво гледају на овај феномен, подсећамо на службени пројекат који је одобрен још пре три године од стране угледног Универзитета у Оксфорду – The Oxford Geoengineering Programme.

Фотографије које следе начињене су у Немачкој и САД-у. На њима се јасно виде вештачки облаци настали експлозијом хемијских бомби. Облаци какве ускоро очекујемо и на небу изнад нас.

.

Advertisements

Подаци

This entry was posted on 7. августа 2013. by in ВЛАДАРИ ИЗ СЕНКЕ.

Кретање

%d bloggers like this: