ВИЗИОНАРСКИ

А КАД ОКУПИ СЕ ЧОПОР МОЈ, БОЈТЕ СЕ ПСИ!

Лажни финансијски месија

„Чудотворни“ Лазар Крстић ∼ ново лице, стара прича

У време најжешће кризе и незабележене инфлације 90-тих, Србији је, бар се то тада тако представљало, спас донео деда-Аврам, стари лисац и зналац који је успео да посрнулу привреду бар привремено врати у равнотежу, и омогући јој неколико година стабилности и привредног раста. Аврамовићев програм ипак није могао да искорени највеће бољке српске привреде и државе, коју су потом дотукли бомбардовање и петооктобарски реформатори. Двадесет година након деда-Аврама, српска економија је зато опет на ивици пропасти, а као и тада, слуђеном и уплашеном народу данас се сервира нови спаситељ. Овог пута међутим није реч о старом, провереном и искусном стручњаку, већ о младом јапију, који је се , како нам се то представља, из родног Ниша винуо чак до Америке, где је, уз здушну помоћ америчких покровитеља, са својих 29 година постао део глобалистичког подмлатка. Онда се неким чудом, како нам је речено, пожртвовано вратио на родну груду, не би ли њу и свој напаћени народ, заједно са другим новим месијом, тј. Александром Вучићем променио и превео је од трња до звезда.

Када је почела прича о потреби ангажовања страних стручњака, најпре је помињан развратни Доминик Штрос Кан, да би нас Вучић из Лондона уплашио идејом о довођењу двојице министара из влада Маргарет Тачер и Тонија Блера. На крају смо добили средње решење – наш а светски, Лазар Крстић, младог генијалца – патриоту, угледног студента Јејла, и финансијског експерта у консултантској кући „Мекензи“ са Вол Стрита. Млади Крстић, који је већ тако млад досегао звезде, и његов заштитник, нису нам међутим оставили много недоумица – ми ћемо на звезде дуго чекати, и само ћемо их сањати, док нас месије терају кроз трње „реформи“, односно економског програма наметнутог од ММФ-а и Светске банке, који од Србије дефинитивно треба да направе колонију и резервоар јефтине радне снаге великих корпорација.

Упркос покушајима медија да Крстића представе као способног и самосталног стручњака спремног да се ухвати у коштац са демонима српског друштва и привреде, исувише је очигледно да је реч о сценарију који је сачињен далеко од Београда, а да је на главним глумцима ове представе да своју улогу одиграју на најбољи могући начин, не би ли оправдали дозволу за долазак на власт, односно улагања за школовање на Јејлу. Сад је сасвим јасно да је Влада Дачића и Вучића до сада најогољенији носилац колонијалне политике у Србији, а да су њене узде отворено зграбили прекоокеански банкари и домаћи фанатици идеологије слободног тржишта. Млади генијалац је доведен да би као нестраначка личност преузео на себе „болне“ и „непопуларне“ мере, које би свакако знатно угрозиле рејтинг Александра Вучића, односно да би се преко њега спровела масовна отпуштања из државне службе, измене прензионог и здравственог система и Закона о раду, као и продаја дела државних предузећа. Крстић је већ почео да говори о својим визијама како Србија треба да изгледа за пет година, што у преводу значи да ће, док се он игра министра финансија, људи и даље остајати без посла, плате и пензије ће бити замрзнуте или обезвређене, а обични грађани ће и даље крпити крај са крајем – све зарад будућности замишљене у нечијим усијаним главама.

Милош Суботић

извор: НСПМ

(Лажни) финансијски месија Лазар Крстић

Ко је Лазар Крстић, нови министар финансија? Судећи по медијима, то је млади српски генијалац патриота, угледни студент Јејла, радник у консултантској агенцији са Вол Стрита који се вратио у Србију да помогне напаћеној отаџбини тако што ће коначно средити њене финансије. Укратко, бајковита идила.

Ипак… Постоји низ индикација у његовој биографији које говоре да је у питању нова неолиберална превара, све у складу са третманом Србије као колонијалне државе.

1. У априлу 2001. Крстић постаје део Yale World Fellow програма, помоћу којега Американци креирају пожељне лидере, попут Алексеја Навалнија, неуспешног антипутиновског револуционара, који би Русију да врати у загрљај Брисела и Вашингтона. Исти програм је прошла и тренутна саветница „косовске председнице“ Јатифете Јахјаге за спољну политику, Гарентина Каја (Извор: Глас Русије).

2. Током студија на Јејлу Лазар Крстић постаје део студентског „братства“ коме су припадали оба Џорџа Буш, млађи и старији, као и Бил Клинтон. С обзиром на начин на који је дошао на Јејл, сасвим нормалан развој ситуације.

3. Када је завршио студије, запослио се у истој консултантској кући у којој је радио и Божидар Ђелић, пре него што је водио приватизацију у Русији за време Јељцина, а потом и у Србији. Епилог ових транзиција: Руска економија је била упропашћена на исти начин на који је данас упропашћена српска економија.

Где је ту Лазар Крстић лично?

Немамо никакву намеру да наружимо младог Крстића. Неоспорно је да је у питању даровит млади човек, за кога се надамо да ће несебично служити Србији. Само, треба поставити питања:

– Није ли сумњиво да овај спасилац буде медијски промовисан од истих оних медија који с времена на време воде кампање против, нпр. Српске православне цркве?

– Није ли сумњиво да овај спасилац буде део уских глобалистичких структура које већ две деценије од словенских земаља праве неспособне колоније страних интереса?

– Није ли сумњиво да овај спасилац буде изразити представник неолибералне економске школе која, што показује актуелна економска криза, нема одговор на питање како обезбедити стабилан економски развој?

– Није ли сумњиво да овај спасилац буде промовисан у тренутку када је сасвим јасно да је све што Влада Дачић-Вучић ради прописано у Бриселу и Вашингтону?

Због тога не очекујемо никакав бољитак овог младог стручњака. При том, не сумњамо уопште да је у питању стручњак, али његова каријера неоспорно показује да је, нажалост, само део велике империјалистичке игре.

Лазару Крстићу лично, као способном младом човеку, желимо да из врло тешких кругова у које се увукао изађе неокаљан. То је, вероватно, највише што може да постигне. Јер, како би рекао Душко Ђурић, српски хумористичар: „Не припадам ниједној странци, плаћају ме Американци“.

Редакција сајта Двери

извор: Двери

Delta Kappa Epsilon за бољитак српске економије

Србија је добила новог министра финансија, а то је извесни Лазар Крстић – главна тема медија последњих дана чији је долазак најављиван са много помпе. Ћак генерације који је примљен на престижни Јејл и који је како штампа преноси добио стипендију од 42.500 долара, од прве године се издвојио као један од најбољих студената, у трећој години проглашен је најперспективнијим и дипломирао је у области математике, етике, политике и економије, читајући биографију из медија многи би рекли импресивно. Мећутим, кроз биографију се провукао један детаљ, који је кључан за причу нашег младог министра.

Наиме како преносе медији млади министар је на Јејлу био члан братства „Delta Kappa Epsilon“ чији су чланови били ништа мање него отац и син Џорџ Буш, затим Џералд Форд и Бил Клинтон, и ту ћемо се и задржати.

Поменуто братство „Делта Капа Епсилон“ је једно од низа окултно сатанистичких братстава на америчким колеџима (којих да напоменем има на десетине) које служи за увлачење у сатанизам младих и перспективних студената и сама симболика братства је сасвим јасна и недвосмислена, на њему се налази свевидеће око, сунце као знак носиоца светлости, односно Лучоноше – Сатане, крила богиње Иштар, који су сатанистички симболи и представљају палог анђела.

Да би се постао члан овог реда, мора се проћи и одређена иницијација која је слична иницијацији у масонерију, и док сам истраживао за писање овог текста, дошао сам до једне расправе студената Јејла у којој се говори по чијем обреду су постали чланови „Делта Капа Епсилон“, да ли по Шкотском обреду или неком другом.

Суштина је следећа, да би се постао члан овог реда мора се проћи одређена сатанистичка иницијација, која је слична или идентична уласку у масонерију, која је да поменем осуђена од Православне Цркве као сатанистичка организација и о њеном антихришћанском раду и античовечанском уопште писали су многи православни духовници и светитељи.

Овај ред има и своје тајне слогане и поздраве и из тог реда „само срећници“ прелазе у чувени окултни ред „Кост и Лобања“, а „Делта Капа Епсилон“ је заправо регрутни центар, одакле их касније постављају у познатије окултне редове и на моћне друштвене позиције.

Наш нови министар очигледно се добро показао у овом окултном реду и да ли је стигао до „Кости и Лобање“ сумњам, али је очигледно да га као припадника братства постављају на моћне позиције, наравно пошто је прошао обуке ЦИА и њених испостава.

У априлу 2001. године Лазар Крстић постаје део Yale World Fellow програма, помоћу којег Американци креирају пожељне лидере, попут Алексеја Навалнија, неуспешног антипутиновског револуционара, који би Русију да врати под окриље Брисела и Вашингтона. Исти програм је прошла и тренутна саветница „косовске председнице“ Јатифете Јахјаге за спољну политику, Константина Гаја.

Читав систем кроз који је прошао Крстић није ништа ново нити запањујуће, оваквим методама ЦИА се користи већ деценијама за врбовање студента, како из САД тако и оних који су дошли из Европе као стипендисти, са којима је најлакше и манипулисати.

Деца из моћних породица која су чланови најпре „Делта Капа Епсилон“, а затим „Кости и Лобање“ добијају и моћне позиције, што нам говори податак колико је председника САД постало из овог братства које их је иницирало у свој ред у младости.

Људи попут Крстића се користе за мање акције, попут ове што нам се сада дешава, они долазе са одређеним задатком који треба да обаве, а затим их чека нека од позиција у некој мултинационалној компанији где ће чекати нову прилику и задатак.

Иначе још један податак је интересантан по ком шаблону функционише ЦИА, када је завршио студије, Крстић се запослио у истој консултантској кући у којој је радио и Божидар Ђелић, пре него што је водио приватизацију у Русији за време Јељцина, а потом и у Србији. Епилог ових транзиција: руска економија је била упропашћена на исти начин на који је данас упропашћена српска економија.

Оваквих експерата које је одгајила ЦИА и сатанистичка братства има на стотине и систем функционисања је идентичан у свакој поробљеној и окупираној земљи која је у канџама САД. О свему овоме сведоче и нескривене везе овог братства са ЦИА, па се тако наводи и истиче да је први директор ЦИА, Сидни Соуерс (Sindey W. Souers), био управо члан овог братства.

Оно што се наводи на сајту овог братства такође открива о каквом „друштванцету добрих студената“ је заправо реч. Они кажу „Ритуал Делта Капа Епсилон је братство, то је заклетва на пријатељство. Као засебно друштво делимо одређене тајне, ритуале и циљеве који су познати нашем чланству. Веома је важно напоменути да ритуал није нешто што се проживи једном или двапут током нашег студирања, него је то ритуал који постаје део нашег живота.“

У Србији не само да неће бити никаквог економског бољитка, већ сам сасвим сигуран да нас чека финансијски крах.

Иван Ивановић

извор: СНП НАШИ

Подаци

This entry was posted on 17. августа 2013. by in СЛОБОДНА СРБИЈА.

Кретање

%d bloggers like this: