ВИЗИОНАРСКИ

А КАД ОКУПИ СЕ ЧОПОР МОЈ, БОЈТЕ СЕ ПСИ!

Сачувајмо србски дом!

Осиромаши Србина!

Онда отац неће моћи сам да ради и обезбеђује материјална средства за опстанак породице.

Мајка креће на посао, мора и она да зарађује за живот јер отац не може довољно. Србско дјете више не чувају и не брину се о њему његови родитељи, него се даје друштву да га васпитава и усмјерава. Обданишту гдје се Србска дјеца васпитавају по нечијем програму, а не у духу и традицији Православља и Србства.

Значи, дјете постаје грађанин а престаје бити Србин Православац.

Друштво дјецу учи њиховим правима, представљајући се за њихове душебрижнике и спасиоце. Србски родитељ, ако казни дјете које је направило грешку или га не дај боже ћушне, он постаје непријатељ свога дјетета. Постаје најгори злочинац свом дјетету.

А те све друштвене или грађанске организације постају његов центар спасења. Не породица, не Црква, него те тзв. организације и удружења.
Значи. изгубисмо Србску будућност и наду!

Нема више познатих Србских породичних ручкова, нема породичних излета, нема заједничког решавања са својим дјететом школских задатака, нема смјеха, нема пјесме, нема породичних одлазака у Цркву, фамилији. Нема ничег више од онога што је красило наш народ. Јер се нема с ким ни кад.

Изједњачавање жене и мушкарца!

Мушкарац, као борац, бори се за своју жену, касније и породицу. То му је Божија дужност! Ствара, ради, доноси, брани. Воли и штити.

Жена као дјевојка, супруга, мајка. Брине се, бди, усмјерава, чува, сакупља, одгаја, рађа, воли,! Носиоц Србске здраве породице и њене будућности. Брижна, њежна, пуна љубави. Пружа највећи Божији дар – ЖИВОТ! Мајчинство, сексипоилност, ред у породици! Љубав, бригу дјетету, без које не може закорачити у живот.

Изједњачавањем жене почињу да раде послове које, руку на срце, нису за жене. Напримјер, постају војници, полицајци.

Мушкарац Србин се склања, губи свој Богом дат задатак. Постаје млакоња и некористан. Жена постаје мушкарац. Губи све оне најлепше особине које као жена Србкиња има.

И тако долазимо до невјерства!

Пошто нема више љубави и нема подјела дужности, нема организације, нема ни морала. Кад нема морала онда је свуда прљавштина!
Муж жену, жена мужа, почиње да вара!

Оде Србско дјете, сад оде и Србска породица!

А у нормалкним временима и нормалним Србским породицама потреба за сексом се задовољавала само између мужа и жене. Зашто?
Зато што је било љубави, разговора, дружења, помагања, безбрижности!

Зато што је жена била жена, а мушкарац мушкарац!

Потурање хомосексуализма!

Годинама нам потурају причу, биће педерска парада па неће па буде под пратњом полиције. Потпомогнути филмовима, емисијама,геј вјестима нама Србима назив хомосексуализам постаје не тако страшан и одбојан. Бомбардовањем тих друштвених и грађанских звјери причама о педерисању дјеца нас почињу питати – па зашто нам они сметају! Из тога се види да и то зло нам се полако али сигурно намеће.

Ја сам негдје читао да се само 5 посто њих роди са хормонским поремећајем а да 95 посто постају педери збор разноразних ствари!
Значи примимо га и ћутимо! За боље сутра! За европске интеграције!

Слободно тржиште!

Душмани! Прво нас стотинама година убијате, рушите, палите, трујете отимате, док ви градите и стварате! Сад кад све имате, с нама рањеним и опустошеним да се у ту битку тржишну упустите! Паметно нема шта! Или још горе, Србско све однесете, прерадите па нам наше вратите, па нам то лијепо наплатите и лијепо зарадите!

Паметно, паметно!

Или још црње, на Србском направите своје а Србина за сићу запослите и све то опет урадите! Остају вам паре од транспорта! Паметно нема шта!
А ја. Србин. да ћутим!

И да на ваш притисак на дугме скочим и испуним вам жеље.

Ни да мислим, ни да причам, ни да шапућем, а камоли да тражим. Само да робујем!

Лијепо сте ви све то смислили и лијепо хоћете, а Богами већ и спроводите!

Али, има АЛИ!

Ја, Србин, то нећу! Шта ћемо сад?

Ја ћу против свега тога да се животом борим, гризем, лајем, галамим!

Ја имам здраву Србску породицу!

Ја имам праву Србску дјецу!

Ја се Богу молим а не новцу!

Ја, Богу хвала, имам Србску жену!

Имам браћу и сестре Србе!

Опет ће вам, као и све што сте против нас покушали, пропасти.

Јер. Богу хвала. још Срба има!

СРБИН зна да само СРБИН СРБИНА СПАШАВА!

.

Борац Републике Српске

Advertisements

Подаци

This entry was posted on 3. септембра 2013. by in СЛОБОДНА СРБИЈА.

Кретање

%d bloggers like this: