ВИЗИОНАРСКИ

А КАД ОКУПИ СЕ ЧОПОР МОЈ, БОЈТЕ СЕ ПСИ!

Кад отерате банкстере ММФ-а

Мађарска је прва већа европска земља која се протеривањем ММФ-а избавила канџи ротшилдских банкарских картела. Влада је преузела суверенитет над својом валутом и сада издаје новац неоптерећен дугом, а државни тужилац подигао је тужбе против тројице претходних премијера због криминалне количине дуга којим су својевремено оптеретили државу.

Светска привреда убрзано се распада, па сваки случај у којем поједина земља каже банкстерима ММФ-а да се губе заиста надахњује! Ово је први корак Мађарске на њеном путу ка економској слободи.

Мађарска пише историју првог реда. Ниједна већа европска земља није се усудила, још од 1930-их у Немачкој, да се избави из канџи ротшилдски контролисаних међународних банкарских картела. Ово је фантастична вест која би требало да охрабри национално освећeне родољубе широм света да појачају своју борбу за слободу од финансијске тираније.

Већ 2011. године мађарски премијер Виктор Орбан обећао је да ће привести правди своје социјалистичке претходнике, који су продали народ и гурнули га у бескрајно дужничко ропство под бичем Међународног монетарног фонда (ММФ) и терористичке државе Израел. Раније администрације врвеле су Јеврејима на високим положајима, што је изазвало огорчење маса људи, који су реаговали тако што су на крају изабрали Орбанову странку Fidesz.

Према извештају Националног журнала, веб странице на немачком језику, Орбан је сада одлучио да скине гуликоже с њиховог трона. Тај популарни, националистички (у позитивном смислу) премијер казао је ММФ-у да Мађарска нити жели нити јој је потребна даља „помоћ“ тог представника ротшилдски контролисане банке Федералних резерви. Мађари више неће морати да плаћају лихварске камате банкарима из приватних, централних банака који не одговарају апсолутно ни за шта.

Уместо тога, мађарска влада je преузела суверенитет над својом валутом и сада издаје новац неоптерећен дугом, када се за то укаже потреба. Резултати су управо фантастични. Привреда те земље, која је раније тетурала под теретом големе задужености, брзо се опоравила и то средствима каква нису виђена још од времена национал-социјалистичке Немачке.

Мађарско Министарство привреде објавило је да је, захваљујући „дисциплинованом управљању буџетом“, 12. августа 2013. отплатило преостале 2,2 милијарде евра које је Мађарска дуговала ММФ-у – много пре рока за отплату, у марту 2014. године. Орбан је изјавио: „Мађарска ужива поверење инвеститора“, при чему није мислио на ММФ, Федералне резерве нити на било који други пипак ротшилдског финансијског царства. Не, мислио је на инвеститоре који у Мађарској производе нешто за Мађаре, и остварују истински економски раст. То није „папирнати просперитет“ плутократских пирата, него таква производња која заиста запошљава људе и побољшава њихов живот.

Сада када се Мађарска ослободила окова сужањства под чизмом робовласника који упропашћују државе тако што их бацају у ненамириве дугове, нимало не чуди да је председник мађарске централне банке, под управом владе којој је стало до опште добробити а не до приватног богаћења, затражио да ММФ затвори своје канцеларије у тој древној европској земљи. Осим тога, државни тужилац Мађарске, по угледу на Исланд, подигао је тужбе против тројице претходних премијера због криминалне количине дуга којим су оптеретили државу.

Још један планиран корак, који би банкстере сасвим лишио моћи у Мађарској, јесте да та земља уведе такав систем мењања страних валута какав је постојао у Немачкој под национал-социјалистима и какав данас постоји у земљама БРИКС-а, међународног економског савеза којем припадају Бразил, Русија, Индија, Кина и Јужна Африка. А када би Сједињене Америчке Државе и остале државе у свету следиле пример Мађарске, Американци и други народи ослободили би се зеленашке тираније и могли би се надати истинском миру и благостању.

Горан Ћаћић

извор: Nexus Svjetlost

Advertisements

Подаци

This entry was posted on 4. септембра 2013. by in ВЛАДАРИ ИЗ СЕНКЕ.

Кретање

%d bloggers like this: