ВИЗИОНАРСКИ

А КАД ОКУПИ СЕ ЧОПОР МОЈ, БОЈТЕ СЕ ПСИ!

Окупација

ОКУПАЦИЈА – Након окупације изнутра, режим нас уводи у отворену спољну окупацију. Постављање страних саветника у влади, понашање амбасадора западних земаља, нарочито америчког чиновника, уцењивање Ангеле Меркел да се одрекнемо Космета, да се одрекнемо специјалног споразума са Русијом и да режим у Београду одбаци Републику Српску, како би је крсташи коначно уништили, само је доказ потпуног нашег националног пораза. Никада овако срамно нисмо били понижени као што нас данас понижава режим, који спинује јавност како Аца Први има апсолутну популарност грађана. На коју излазност? Земунски избори су показали да на излазност од 35% партијски зомбији, који очекују да им неко удели мрвице са страначке гозбе у подели власти, гласају за свог вољеног вођу. Већина грађана данас, проценат се креће преко 70%, тражи нову политичку идеју и нове људе који ће реализовати ту идеју. Француски револуционар Бабеф убијен је 1797, јер је први рекао да се све свело на то да се отерају једни са власти да би дошли други на власт.

Ми то зовемо сјаши Курта да узјаши Мурта. Социолози – челични закон олигархије. Тако се тоталитарни систем не мења. Француска буржоаска револуција је изрежирана,јер није дошло до промене тоталитарног система власти. Мењају се само политички сатрапи који пљачкају и лажу свој народ. Божу Дерикожу, који ништа није знао о финансијама Србије и који се обогатио лажући наш наивни народ, заменио је данас Малиша Палиша, који исто ништа не зна о нашим финансијама и који је доведен да уништи финансије Србије да би, за тај свој злочин, добио финансијску награду и могућност за напредовање у каријери. Велики експерт за продају магле је смислио како да изађемо из пропасти – да повећа порезе и да држава узме нове кредите. Извините, зар то исто није радила и влада коју су ови нови срушили? Зар се метиљави Цветковић није задужио државу за годину дана 4 милијарде евра?

Данас су се ови за годину и неколико месеци задужили скоро 6 милијарди евра. Каква је разлика између њих? Задуженост се само увећава и ми тонемо све дубље у пропаст. Сваки клошар на улици би знао да води тако државу – повећава порезе и узима кредите по свету. Такво стање није одрживо. Питање је само колико још народ има живаца да све то трпи. Вечити песимисти и они који немају добро мишљење о нашем народу, шире дефетизам да нам нема помоћи и да ће то стање вечно трајати, јер је народ стока и може да трпи. Ја сам оптимиста и верујем у избављење које треба да дође из утробе народа. Окупација се може завршити само онда када већина грађана Србије буде доживела Србију као своју кућу и када буду устали да одбране свој једини дом. Роб се може ослободити ропства само ако се побуни. Мирна грађанска побуна против клошара.

КОСМЕТ – Издаја режима добија бестидне облике. Није им било довољно што су погазили Устав и што су потписали бриселски споразум о територијалној независности Косова, што никако нису смели да учине, него су наставили да раде против интереса свога народа на најподлији начин. Сменом локалних лидера са Космета и притиском да Срби морају да изађу на косовске изборе, уз обележја косовске независне државности, режим у Београду је стао на страну Хашима Тачија и ради за његову независну државу. Забранили су Србима да се на изборним листама налази назив Србија као да смо кужни и заражени неком опаком болешчином. Окупаторски режим у Београду је у тучи између Давида и Голијата стао на страну Голијата, везали су ноге Давиду и стегли му руке чврстим конопцем. Косметски Срби су тај наш библијски Давид коме је режим у Београду завезао руке и ноге, сакрио праћку, пустивши га да се бори са албанским Голијатом, кога потпуно подржава Империја у растројству. Режим ће морати да плати ову своју издају Срба. Због тога што су погазили светосавски, косовски и људски завет Бог ће их казнити.

ДРИБЛЕР – Економски убица Динкић наставља да се преобраћа и камуфлира. Изашао је по ко зна који пут из власти, али је власт. Прави нове партије, покрете и иницијативе. Све ће да уради, само да буде власт. Дриблује тај политички бул теријер политички живот у Србији већ тринаест година, пена му је ударила на уста од балављења и баљезгања свакаквих глупости, режи и лаје на свакога ко се усуди да га критикује. Једини начин да се ослободимо његове разарајуће политике је да му се стави брњица и да се приведе закону, како би одговарао за све што је урадио привреди Србије и нашим наивним и поводљивим грађанима.

КЛАУС – Умни и препаметни Вацлав Клаус, кога сам упознао у Прагу на почетку транзиције у Чешкој, устао је против фашизма Брисела и његове бирократије.Тражи да европски народи устану у одбрану демократије и слободе у Европи.То је једино могуће ако се Европа уреди као заједница независних држава. Подржавам ову политичку идеју. Зауставимо наше срљање у пропалу ЕУ. Исланд је одбио ЕУ. Европа треба да се ослободи ЕУ. Устаните Европљани за одбрану наше Европе од пропале ЕУ.

Бранко Драгаш

Извор: Таблоид, бр. 294

Advertisements

Подаци

This entry was posted on 27. септембра 2013. by in СЛОБОДНА СРБИЈА.

Кретање

%d bloggers like this: