ВИЗИОНАРСКИ

А КАД ОКУПИ СЕ ЧОПОР МОЈ, БОЈТЕ СЕ ПСИ!

Генетски модификовани Срби

Шта су то генетски модификовани Срби и како им се супроставља српски ген отпора

Видите, логично је питање да ли је здравија генетски модификована храна или обична, она стара, природна и обична без ДНК модификација? Не улазимо у то да ли је штетна генетски модификована храна, само питамо да ли је здравија и безбеднија од обичне хране, старије или новије, свеједно је.

И, одговор је … Да! Здравија је генетски модификована храна јер она ствара генетски модификоване Србе.

Упс! То је у ствари мислио и скривено рекао српски министар који је одобрио улаз ГМО у Србију, то је хтео да каже. Храна је најмање ту битна, битни су људи и капитал.

Ко у то не верује, нека погледа у историју. Од како су Срби примили хришћанство свако мало неко хоће да их генетски модификује. Прво су Византијци и Западни Латини покушавали да створе Генетски модификоване Србе који ће служити тим империјама. Али они су то радили само на менталном, верском и културном плану, не дирајући тело и чисти српски ДНК, што је помогло да се Срби одупру тим настојањима. Додуше, неки су Срби у том отпору страдали на ломачама и у казаматима, али ломећи тело Србина нису сломили српски ДНК и његову истинску поруку Слободе. С друге стране, они преобраћени, Генетски модификовани Срби, постали су махом од неких славољубљивих великаша и велможа и покојег уплашеног сељанина и паора. Временом су ти Модификовани Срби нестајали али настајали су и нови. Сви остали Срби су сачували свој српски ген отпора.

Онда су се са Истока на нас сручили Турци Османлије, који су пак прешли на виши ниво генетске модификације. Осим менталног и верског притиска да мењају изворни српски ген и слободарски код, они су почели да раде и још две ствари које нису падала на ум Византијцима и Латинима, почели су да узимају данак у крви у виду јаничара и да узимају српску младу прве брачне ноћи, да је Турчин бег и научник, осемени Османлијом. То је као последицу имало да се изворни српски ген почео мењати под утицајем турских варварских гена. То је наравно подстакло стварање правог соја стварно Генетски модификованих Срба, такозваних Срба муслимана, који су само у прво време били и Срби и Муслимани, а после су постали Турци, а сада Бошњаци. То су истински Генетски модификовани Срби јер је њихов изворни српски ген промењен. Само Бог има моћ да их врати у пређашње изворно стање ДНК структуре.

Али, има једна јако битна ствар у целој причи, која ће испливати у закључку овог текста. Потурице и јаничарска деца су генетски модификовани Срби хибриди настали природним путем, заправо они су класичан хрибрид укрштања две различите сорте исте људске врсте – Срба и Турака. У тој генетској смеси није било гена рибе, парадајза, винске мушице, црва или крокодила, била су само два састојка – српски ген отпора и турски ген …

А онда, на крају приче, односно на почетку трећег миленијума хришћанске цивилизације, услед дејства индустријализације и техноманије, настају стварно генетски модификовани Срби који губе изворни српски ген отпора, нови Срби који постају каша српског гена са глобалним ДНК сутлијашем од гена овце Доли, лудих крава, дувана, соје, кукуруза, парадајза и белосветске философије крупног капитала и похлепе да се влада светом како храном, тако и забавом, културом и силом. Ти Генетски модификовани Срби су заступљени у српској елити и под-елити, и настају у посебном процесу обраде њиховог ДНК, који се састоји од неколико фаза:

– едукација свести и образовање базирано на либералним идејама да свако може са сваким да све ради, да би појединац могао да прихвати чињеницу да ће ДНК делити са свињом. Наиме, дански научници су доказали да ГМО храна која се даје свињама мења ДНК састав њихових ткива, а сад да ли та гмо свиња мења људе, то нису покушали доказати. Или јесу али ћуте. Зато је важно усвојити став да је све могуће – и да хомосексуалци гаје децу, и да педофили воде љубав са децом која им то дозволе, и да се јавно онанише на јавном месту, и да се легализују наркотици, проституција, коцка, болесне спортске борбе пуне крви, што све видимо код оних који стварају ГМО свет.

– излагање радијацији и таласима за које је доказано да разбијају ДНК. Сада се то спроводи не кроз рендген зрачење него кроз микроталасно зрачење и гледање медија, новина, ТВ и филмова са сублиминираним порукама да смо сви ми ванземаљци, потомци мајмуна, Атлантиђани, потомци изгубљених цивилизација, да смо зомбији по убеђењу а ЛГБТ по духу, што све чини да српски ген отпора слаби, и пита се да он није у нечему погрешно дизајниран од Створитеља, када сви све могу са свакима а он само са собом.

– одвођење генетски модификованог Србина, министра рецимо, премијера, председника, активисте НВО, у центре Светске ГМО модификације да им се покаже како је свет леп и уређен у лабараторији, угодан и пријатан, моћан и сређен, како је све на свом месту у дизајну новог светског ДНК, и да то све чека Србе на тањиру, само ако искључе тај свој проклети српски ген отпора.

Тако занесен министар, премијер или председник, видевши бољи свет, одмах зажеле да промени себе и свој назадни српски ген и традиционалистички генетски код жељан обичне хране – шљиве ранке и пасуља тетовца. Али то не може без лоботомије или пароломије, јер су поред личног идеолошког убеђења, једино то две успешне методе за промену ДНК структуре код Срба и начин да се добије Генетски модификован Србин. И тако добисмо ми прве Генетски модификоване Србе потекле из разних ложа у којима се крчка нови генетски котао уједињења света.

Први корак који Генетски модификовани Србин ради је да своју срећу мешања ДНК са свињама, кравама, сојом и рибама, подели са свима осталима. Нек се меша што се и не меша, ово је слободан свет – узвикује он усхићено. И све је безбедно, њихова истраживања су то показала. Они који ГМО производе, они и доказују поштено да то све ваља. Јер видите како сам ја здрав, доказано и потврђено од америчких и европских лабараторија, одрастао сам на српском гену и здравој храни али сам усвојио нови ДНК глобализма и немам више тај незгодни српски ген и код отпора, генетски код који нас спречава да постанемо једно са светом и ЛГБТ популацијом – парадира срећни наш модификовани политичар.

Сад, да мало обавестимо генетски модификованог министра и Србина без гена отпора, да ГМО храна нема семе које је родно и које се репордукује, као што ни ЛГБТ популација то не може. ГМО семе се не репродукује, оно се ствара у лабараторији. Тако се и генетски модификовани Србин ствара у ложи лажи од стране Креатора, да би га контролисао и да би дизајнирао његов род. Он нема семе живота у себи, он је контролисан живот. Зато се и зове мртво семе – death seed. Зато је и он створен у лабараторији а не од тела и савести својих предака. Сад замислите идеју да од мртваца створите живот, као што су то зомбији у хорор филмова, а што и јесте крајњи циљ ђаволових експеримената – да влада мртвима. Живим мртвацима. То је српски ген отпора знао као што и сваки ген на овоме свету зна да се рушењем генетске матрице руши и репродуктивно својство ћелије, односно бића, што је један природни механизам да се бабе и жабе не могу помешати, ако чак на то и помисле. На тај начин се природа побринула да заштити гене од контаминације и девијације. Све док није дошао ГМО човек и почео своју ђаволску работу, да исквари природу и читав свет.

Сада је могуће спојити бабу и жабу. Сада је могуће скоро све спајати, и мушко и мушко, и народњаке и социјалисте, и биљке и животиње, али то спојено не може да изроди живот из себе.

Тако ни Генетски модификовани Срби не могу да изроде живот из себе, да се репродукују даље, и временом нестају.

Опстаје само српски ген отпора.

.

Ш. В.

Извор: Bašta Balkana

Advertisements

Подаци

This entry was posted on 22. октобра 2013. by in СЛОБОДНА СРБИЈА.

Кретање

%d bloggers like this: