ВИЗИОНАРСКИ

А КАД ОКУПИ СЕ ЧОПОР МОЈ, БОЈТЕ СЕ ПСИ!

Монсанто и Агенда 21

УН-ов план да прикривено одузме имовинска права од људи широм света и да светску популацију стави у микро градове под контролом централизоване глобалне владе има новог савезника – Монсанто, компанију која се недавно прикључила тзв. Светском пословном већу за одрживи развој (WBCSD) у подстицању спровођења срамног Плана 21 (Агенда 21).

Монсанто се придружио групи великих банака, нафтних компанија и другим моћним корпорацијама како би прогурали УН-ов План 21, који планира да елиминише друштвени и национални суверенитет и дословно, пороби становништво под маском “одрживости”. Приватно власништво, могућност слободног путовања, гаранције да се влада не уплиће у свако подручје вашег живота, као и многе друге слободе нестаће ако се Агенда 21 у потпуности имплементира.

Ови концепти потпуне тираније “вредности” су које Монсанто у потпуности прихвата, јер ова компанија већ деценијама активно гази лична имовинска права. Монсантово „Терминатор“ семе и попратне хемијске технологије, контаминирају и уништавају органске усеве већ годинама, ова компанија је уништила на хиљаде фарми које је њихово “Frankenseme” контаминирало.

Као део партнерства с УН-ом, Монсанто је започео да спроводи серију курсева о “одрживости” за своје запослене, на чијем ће челу бити Хуг Грант, извршни директор компаније. Грант ће такође бити на функцију члана одбора глобалне коалиције одрживог развоја, чији ће циљ бити да прогура оно што WBCSD на својој интернет страници назива као One World Vision“ који ће трансформисати цело човечанство у обличје УН-овог плана за “нови свет”.

The One World vision  је крајњи стадијум концептуалне еволуције која је почела пре неколико деценија”, објашњено је на веб страници WBCSD-а. “Ова еволуција произвела је неколико промена парадигми које указују како ћемо схватити наш свет и, као резултат, како ћемо се носити с њим.”

Чувајте се глобалне владе која се крије иза појма “одрживости”

Ова прозрачна реторика, међутим, не успева прецизно да дефинше шта овај програм заправо подразумева. Како је нагласио Michael Snyder за Economic Collapse, “Агенда 21 искоришћава (злоупотребљава) еколошке проблеме у сврху ширења државне контроле над човечанством. Лична слобода ће на крају бити жртвована како би се стопила у свет контролне мреже Једне светске владе, где се свака људска активност помно прати и контролише”, пише он.

“У поједностављеним појмовима, Агенда 21 је главни нацрт, или скуп смерница за изградњу ‘одрживе’ заједнице”, објашњава чланак објављен 2011. године на RedState.com. Уз то локални становник Summit Hilla (Pennsylvania), објаснио је на седници Већа о одрживом развоју да је сврха целог тог система да “попише и контролише сву земљу, све воде, минерале, биљке, животиње, изградњу, сва средства за производњу, све информације, енергију и сва људска бића у свету.”

У контексту компаније попут Монсанто, очигледно је на делу савршен пословни модел који ова компанија већ спроводи кроз настојање да контролише глобалну пољопривреду, тако да елиминише слободу појединца да узгаја усеве који нису патентирани. Што се тиче утицаја на слободу информисања, Монсанто је само прошле године потрошио милионе долара како би се поразио Предлог 37  у Калифорнији, који је тежио означавању ГМО производа на малопродајном нивоу (обавезно обележавање ГМО производа).

Да бисте сазнали више о Агенди 21 и како ће утицати на Вас и Вашу породицу посетите freedomadvocates.org

.

Извор: Natural News

Подаци

This entry was posted on 25. октобра 2013. by in ВЛАДАРИ ИЗ СЕНКЕ.

Кретање

%d bloggers like this: