ВИЗИОНАРСКИ

А КАД ОКУПИ СЕ ЧОПОР МОЈ, БОЈТЕ СЕ ПСИ!

Биотероризам над грађанима Србије

Јавна питања директору БИА због биотероризма над грађанима Србије


Господине директоре,

Већ је постало мучно свакодневно читање вести у средствима јавног информисања о начинима како нас убијају, како нам уништавају будућност, како нам распарчавају државу. Не знате која вест је страшнија. Да ли она вест у којој се обелодањује издаја народа и државе од стране бившег и садашњег режима, одвајањем дела територије супротно Уставу и Резолуцији Савета безбедности 1244 Уједињених нација, или она вест у којој се износе подаци да је у протеклих 6 (шест) година увезено 58 (педесет осам) милиона килограма меса које се није контролисало на граници приликом увоза? Није се проверавало да ли месо садржи вештачки рекомбиновани говеђи хормон раста од кога деца улазе у пубертет пре пете године живота, а у осамнаестој добијају рак дојке, односно простате. Не контролише се да ли је стока чије се месо увози храњена са ГМО храном чији остаци у месу изазивају код човека 65 најтежих болести и стерилност до треће генерације оних који преживе прве две или да ли месо садржи антибиотике који могу убити осетљиве особе, а код мање осетљивих изазвати читав низ најтежих алергијских болести.

Да ли знате, господине директоре, да једна позната компанија увози генетички модификована (ГМО) семена пољопривредних култура на велико, иако важећи закон то строго забрањује?

Да ли знате, господине директоре, да иста компанија годинама увози семена пољопривредних култура која нису испитана, одобрена, нити уписана у Регистар семена пољопривредног биља, што представља тешко кривично дело и атак на животе и здравље становништва Србије?

Да ли знате, господине директоре, да је светска наука доказала да је, по последицама, употреба хране од ГМО равна геноциду?

Да ли знате, господине директоре, да су српске продавнице и маркети препуне производа од ГМО, иако важећи закон то строго забрањује?

Да ли знате, господине директоре, да је највећа злочиначка биотехнолошка компанија на свету корумпирала готово целу Владу Србије, у намери да се промени закон и одобри легализација генетички модификованих организама, што ће означити почетак краја постојања српског народа и државе Србије?

Да ли знате, господине директоре, да је са граничних прелаза повучена фитосанитарна и ветеринарска инспекција, да се увози ђубре уместо хране које се у тзв. демократској Европи забрањује и за производњу псеће хране? Да се у Србију увози месо крава заражених бруцелозом (сточном болешћу која може прећи и на човека, ако нисте знали), да се увози месо из робних резерви других земаља коме је истекао рок трајања, због чега продавнице једне познате месне индустрије, без које се наводно ништа не може, смрде на лешине?

Да ли знате да грађане Србије запрашују отровима из ваздуха из необележених авиона као да су инсекти, а не људи? Да се тоне и тоне хемијских отрова свакодневно избаци на становништво и природу из тих авиона, а наша војска (јадна војска) ништа не предузима да их приземљи на било који начин?

Да ли знате, господине директоре, да те авионе у злочиначкој мисији против сопственог народа возе пензионисани пилоти тзв. Ратног ваздухопловства Војске Србије и бивше ЈНА и да је Београд полазна и завршна дестинација тих авиона после извршеног злочина над људима и природом Србије?

Да ли знате, господине директоре, да се у Србији због наведеног хемијског запрашивања суше читави комплекси шума, посебно зимзелених врста што можете видети и по градовима, или по пањевима посечених стабала, јер се брже боље секу и уклањају да се јавност не узнемири?

Да ли знате, господине директоре, да људи (и деца) у Србији умиру као муве од малигних обољења, чији се број такође скрива да се јавност не би узнемирила?

Да ли знате, господине директоре, да се по зградама у урбаним насељима постављају базне станице мобилне телефоније у тако енормном броју и густини да се то постављање не може бранити жељом за бољим сигналом? Зашто, г-дине директоре? Да ли због припреме разорног земљотреса као на другим локацијама у свету путем ХААРП система, о чему стручњаци већ отворено причају?

Да ли знате колико деце дневно у Србији оболи од леукемије због тих базних станица над својим главама?

Да ли знате да се појаве предочене кроз јавна питања упућена Вама, на која тражим одговор на основу Закона о доступности информацијама од значаја за јавност, јер спадају у област о квалитету животне средине, свуда у свету називају биотероризмом?

На крају, последње питање које Вам упућујем због (плаћене) функције коју (треба) да обављате, гласи; шта Ваша служба и Ви лично предузимате, на основу уставних и законских дужности, против налогодаваца и извршилаца описаних појава која се свуда у свету називају битероризмом?

У прилогу Вам, господине директоре, достављам најновији чланак из дневног листа Новости, који Вам може помоћи у предузимању Уставом и законом одређених дужности и потврдити наводе из постављених питања.

За Еколошки покрет Новог Сада
Никола Алексић, директор, с.р.

Advertisements

Подаци

This entry was posted on 5. децембра 2013. by in СЛОБОДНА СРБИЈА.

Кретање

%d bloggers like this: