ВИЗИОНАРСКИ

А КАД ОКУПИ СЕ ЧОПОР МОЈ, БОЈТЕ СЕ ПСИ!

Историја се понавља, а ми пропуштамо лекције

Тумори имуног система, леукемија и лимфоми, доживљавају своју експанзију око 10 година од масовне контаминације становништва радиоактивним отпадом. Солидни тумори, дакле они који крећу са једног, примарног места и у старту су тродимензионални, масовно ће се појавити око 15 година од контаминације. Прва фаза у Србији увелико траје, а друга је на помолу.

За то време, медији ове државе, баве се сукобом између Џеја Рамадановског и његовог зета, Адила. Појави се и нека изјава Екрема Јеврића или иритантна вест о изложби Шиптара са КиМ у центру Београда, тек да би се пажња јавности каналисала заобилазним путем од акције уништења нације. Ја бих веровао да овај спин врше наши, колаборационизму склони политичари али кад погледам тог јадног Тому, тог слуђеног Вучића и остале…

Не могу они то. Не поседују потенцијале за такву имагинарну конструкцију. Много су некако тупави да би могли истовремено да ходају и жваћу жваку, а камо ли нешто сложеније. Размишљање дефинитивно није њихова способност.

Све ружне ствари које нам се дешавају задњих деценија, нису могле да буду продукат глупости неколико послушних џукаца, доведених на власт попут коња Инцитатуса од стране параноичног римског императора Калигуле. Али законитости људског друштва често створе комплекс чудних околности које доведу будалу у позицију да дрма планету. У таквим се ситуацијама појави дилема код паметних људи: да ли је са мном све у реду, када само мени ово није нормално?!

Свет и данас има једног суманутог императора – Ротшилда. Историја се свакако понавља. Питање је сада ко ће запалити Рим. Како Србија нема претерано велики утицај на глобална збивања, а има значајан утицај на потребу да преживи, немамо времена да чекамо читав историјски циклус, како би поново наишао неки повољан период. Немамо времена да чекамо да отрују Калигулу и упале Рим. Имамо ми и овде запаљива здања, а имамо и своје лудаке који нас воде. Нема места дилеми.

Милутин Милошевић

Извор: Васељенска ТВ

Подаци

This entry was posted on 15. децембра 2013. by in СЛОБОДНА СРБИЈА.

Кретање

%d bloggers like this: