ВИЗИОНАРСКИ

А КАД ОКУПИ СЕ ЧОПОР МОЈ, БОЈТЕ СЕ ПСИ!

Мобилни систем за биохемијско запрашивање из ваздуха

http://www.youtube.com/watch?v=_gZG6LTgBi8

Систем за масовно запрашивање из ваздуха заиста постоји, а ако постоји систем, несумњиво да постоји и запрашивање. Ако вам ни ове фотографије нису довољан доказ да су људи само обични заморци на којима „елита“ готово свакодневно испробава своје отрове, предлажемо да наставите да тражите истину сами, с надом да у једном тренутку неће бити касно за човечанство.

Ово су ексклузивне фотографије система који се користи приликом спровођења хемијског инжењеринга, односно запрашивања хемијским траговима (chemtrails), а у шта многи, упркос веома видљивим доказима, још не верују. Запрашивање људи и планете одвија се већ дуги низ година са једном једином сврхом: тровање људи, биљака и животиња и промена планете у мртву, неплодну Земљу искоришћену само за елитне интересе. Многи се још увек питају како то раде и којим авионима.

Погледајте ове фотографије и можда ће вам бити јасније. Монтажа овог система на авион, као и његова демонтажа, обавља се лако и брзо, тако да се практично ради о мобилном систему.

Пумпа –  дизел мотор који покреће систем

Прскалица

Цеви које повезују резервоаре и прскалице

Резервоари

Прскалице монтиране на труп авиона

Извор ових фотографија говори: „Овај систем објашњава пуно тога. Годинама радећи у индустрији, увек сам био у потрази за било каквим индикаторима система прскалица. Мало сам сумњао у причу о хемијским траговима јер никада нисам видео доказе о постојању система прскалица током свих година мог рада на авионима. Овај систем је направљен тако да се може брзо инсталирати, користити, а затим уклонити по жељи. Кад није инсталиран, авион се може користити као нормалан 737 теретни авион. Систем се, такође, може премештати из једне летилице у другу. Главне прозоре кабине на које се монтирају прскалице држи само неколико вијака. Ако се добро сећам, то је осам вијака по прозору. Радници су испред хангара присуствовали пробној вожњи, а у тренингу је том приликом коришћена само обична вода.“

Извор: Real Liberty Media

Подаци

This entry was posted on 12. јануара 2014. by in ВЛАДАРИ ИЗ СЕНКЕ.

Кретање

%d bloggers like this: