ВИЗИОНАРСКИ

А КАД ОКУПИ СЕ ЧОПОР МОЈ, БОЈТЕ СЕ ПСИ!

Стари систем Новог светског поретка

Нема новог светског поретка. Породице као што су Ротшилди само користе нова средства, као што је ЕУ, да одрже стари систем. Кина и Русија могу променити ствари. Бил Клинтон је, могуће, син Адолфа Хитлера.

Директор Центра за антитероризам и светски мир Војислав Милошевић у интервјуу за Глас јавности говори о табу темама – скривена улога ЕУ у остваривању старог-новог светског поретка, мрежи коју су око Србије исплеле западне снаге са циљем да је распарчају и поделе Ротшилдима и Хабзбурзима, спасу који може доћи од Русије, Индије, Кине…

На питање чији је, заправо, ЕУ инструмент и у каквој је вези са Хитлером, Милошевић каже:

– Хитлер је 1935. писао о стварању европске економске заједнице. Она је створена као нови инструмент моћника који владају светом. Поредак је стари, само се инструменти мењају.

Моћници су потомци 13 породица. Неко је рекао да је Хитлер молер постао вођа Трећег рајха. Нико није постао вођа Првог, Другог ни данашњег Четвртог рајха, а да није крвно повезан са Ротшилдима.

У ком сродству су Хитлер и Клинтон?

Јевреји Бауери су у Франкфурту имали радњу изнад које је висио црвени штит „ротешилд“. Они су ашкенази, турско-монголско племе које је Јидиш веру примило у 7. в. н. е. и немају везе са изворним јеврејима. Амишел Ротшилд је имао пет синова и половином 19. века разаслао их у Напуљ, Франкфурт, Париз, Лондон и Беч.

У Бечу је био Самјуел Ротшилд – богати банкар. У досијеима пише да је био напасник и силовао служавку Ану Марију Шикелгрубер. У плавој фасцикли у бечкој полицији је картон са њеним именом и евиденција о томе да је трудна избачена из куће и родила сина Алојза, оца Адолфа Хитлера.

Августа 1946. је рођен Бил Клинтон. Право презиме је Блајт, по наводном оцу који је, када је Бил био мали, ишетао из куће и губи му се траг. Постоје индиције да је Хитлер донатор сперме и да је Клинтонова мајка вештачки оплођена. Била је 1962. у делегацији са још неколико средњошколаца примио председник Кенеди.

Клинтон већ са 30 година бива изабран за гувернера, а унапред се знало да ће бити председник САД. Дакле, Бил је само један од „момака из Бразила“?!

Какав је коначан план о изгледу ЕУ?

Биће једна контролисана целина са наднационалним државама. Укинуће постојеће религије и створити нову. Биће још три такве целине – америчка, азијску и афричка унија. То се управо ради.

Амеро је спреман. Када ће бити створена америчка унија?

Амеро су новчанице од 20, 50 и 100 амера. Једна има ламу, друга неку латиноамеричку пирамиду, трећа обелиск из Вашингтона. У АУ ће прве ући Мексико, САД и Канада. Венецуела, Боливија, Бразил ће пружати велики отпор. Још 1934. је у Америци био покушај пуча да би се увео нацистички поредак.

Први учесник је био Прескот Буш, отац Џорџа Буша Старијег, а остали су били Ј. П. Морган, Ремингтон и Ду Понт фамилије. Међутим, генерал Смедли Батлер, кога су хтели да ангажују, дигао је узбуну и господа су била похапшена, али и пуштена с обзиром на моћ. Мек Кормикова конгресна комисија је закључила да су поменути били на путу да направе нацистичку Америку.

Чија је Црна Гора?

Филип Јакоб Ротшилд, наследник Јакоба Ротшилда, који је био главни у династији, млад човек од 41 годину, дошао је у Подгорицу и на конференцији аса Ђукановићем показао да је дошао у ЦГ да стави печат да је она заштићена зона Ротшилда.

Тако и јесте. Питер Манк је преко „ОТП“ преузео ремонтни завод „Арсенал“ из Тивта, у коме ће „Тригранит“, чији су власници Ротшилди, градити марину, а и тржно-пословне центре у Подгорици, Будви, Улцињу. Ту треба тражити одговоре поводом односа ЦГ према КиМ и Србији.

А отцепљење Војводине форсирају Хабзбурзи?

Тито је рођен у Бечу, потомак је Хабзбурга. И дан-данас та династија остварује своје жеље – онакав распад Југославије им је донео да све земље буду под њиховим патронатом.

Прича о статуту Војводине је њихова. Нажалост, ту су и неки Срби, који су у ствари аутошовинисти, извођачи радова из ДС. Сигуран сам да постоје политичке снаге са другачијим приступом питању Војводине и регионализације Србије. Ту пре свега мислим на СНС.

Где су ту Русија, Кина и Индија?

Србија је мала да би могла да спречи остварење старог-новог поретка. Али Русија, Кина и Индија имају снагу. Ми можемо да будемо на правој страни и да говоримо гласно оно што знамо. Знамо ко нам је шта отео.

Која је улога западних тајних служби у наоружавању терориста у Рашкој?

АНА је организована у 2 бригаде: „Ћемерија“ и „Адем Јашари“, а до 2002. у Рашкој области је извела 2.655 акција, поставила 799 експлозивних направа, убила 21 полицајца, шест војника, 16 цивила и киднаповала 37 људи. Од тада је списак много већи. Све су пренели преко КиМ, из Албаније, уз подршку западних војних обавештајних служби и тајних агенција које им дају логистичку подршку и информације.

Дају им и дипломатску подршку. Бивши амбасадор САД Мајкл Полт их је отворено подржавао, фалила му је само црна СС униформа. Могао је да је позајми од Хајнриха Химлера, шефа Гестапоа од 1933. до 1945. кога су американци тајно пребацили 1947. из Швајцарске у Џорџтаун, преко реке Потомак, где је гледао куполу америчког Конгреса и где је живео све до смрти 1972.

Да ли је могуће да неко у безбедносним структурама у Србији намерно прави пропусте који омогућавају терористичке нападе?

Напад на Жандармерију доказ је да је безбедност Србије под великим знаком питања. Снаге безбедности и министар МУП морају много озбиљније да раде – превасходно у Прешеву, Бујановцу и Медвеђи. Терористички напади су само додатак списку шест услова Албанаца са југа Србије, које влада мора да испуни ако жели да опстане.

Тешко ми је да коментаришем да ли неко намерно прави пропусте. Али могу да кажем да безбедњаци не раде добро свој посао. У супротном би кренули у претресање територије. Вахабити су војно организовани у групама по систему 3-3-3 у коме ниједна ћелија не зна ко су чланови оне друге две. Доскора је било 700 таквих ћелија. Сви су наоружани и имају и велике залихе скривеног оружја. Видели смо да је коришћен ручни ракетни бацач, имају и топове и ракетне лансере.

Срби ће наплатити дуг

Политичари из Европе и Америке, који су креирали поредак какав знамо, хране нас лажима. УН и Хелсиншки документ су били гарант неповредивости граница, а „дипломатски терористи“ су га поништили цепањем Југославије и Србије. Ако и кажемо да се СФРЈ распала по Брозовим границама, КиМ је буквално истргнуто као срце из груди Србије.

То је злочин без преседана и не може се ставити тачка док се та територија не врати у окриље матице. Американци кажу да је то свршен чин. Али, када дође време за „наплату дугова“ народа Европе које су они и Енглези издали, покрали и понизили – и овај догађај биће убележен у стране дуговања.

Диана Милошевић

Извор: Глас јавности

Подаци

This entry was posted on 12. фебруара 2014. by in ВЛАДАРИ ИЗ СЕНКЕ.

Кретање

%d bloggers like this: