ВИЗИОНАРСКИ

А КАД ОКУПИ СЕ ЧОПОР МОЈ, БОЈТЕ СЕ ПСИ!

Светска здравствена мафија: свако је болестан док се не докаже да је здрав

Уочи редовне годишње епидемије коју ће за рачун увозника и произвођача вакцина, прогласити Министарство здравља, добро је знати да се у капиталистичкој медицини профитира само на болестима. На тај начин, здрави неће бити пожељни. Зато ће лекари имати задатак да људима што више проналазе којекакве болести.

Судећи по прописима који нам стално намеће Светска здравствена организација циљ здравствене политике у 21. веку биће константна забринутост и страх за здравље што већег броја људи на планети. Идеја је да се они у страху сами одлучују за све врсте медицинских скрининга (скопија и анализа којечега), те да превентивно лечење постане важније од хране.

Показатељ ове нове законом прописане здравствене политике која се стручно назива превентивном медицином (у преводу на српски значи „спречавајуће лечење“, а што је чист апсурд) је и недавни случај лекарке из Неготина, др Наде Михајловић, која је правоснажно осуђена због „тешког дела против здравља људи и несавесног лечења“.

Ова докторка је пропустила да на време открије да њена пацијенткиња (А.Т.) , која је у ствари била трудница и која се успешно породила по трећи пут, можда има у себи канцерогени процес. За труднице се некада веровало да су здраве жене, али данас се то мора доказати посебним тестовима. Шта зна природа?

Медицинска литература каже да се канцер може развијати и више од 10 година у нечијем организму, па се на томе темељи и претпоставка да га је и поменута трудница А.Т. у некој фази развоја већ имала када је дошла код гинеколога др Михајловић.

А.Т. је осам месеци након успешног порођаја умрла од канцера. Иако је докторка Н.М. гинеколог, а не онколог, суд је сматрао да је морала одмах да посумња да ова жена можда има канцер, па је њено не претпостављање могућег постојања ове болести (мада су могле можда и неке друге болести да се нађу да су тражене) окарактерисала као „несавесно лечење“. Пошто је лечење (медицина) бесмислено, уколико не постоји болест, Светска здравствена организација (СЗО) измислила је превентивну медицину и наложила протоколима обавезна тестирања на канцер сваке труднице. На ХИВ се труднице не тестирају, јер би постојећи тестови на свакој трудници били позитивни.

Посебно се инсистира на што ранијем откривању поменутог канцерогеног процеса (јер он може и да се заустави и да се канцер учаури) а то није добро за фармакобизнис. Пошто је лечење канцера једно од најпрофитабилнијих фармацеустких тржишта, лекари су добили задатак да што више раде на његовом откривању.

Зато се за сваку трудницу (која не може да избегне посету лекару) мора претпоставити да је болесна, док се скринингом (анализом, скопијом, исечком) не докаже да није. А поменута „несавесна“ докторка из Неготина је то пропустила и зато јој следи затвор. Да је некога убила колима на пешачком прелазу, лакше би прошла. Али, угрозила је велики бизнис Велике фарме (Big Pharma). Само наивни верују да нечији живот вреди.

О томе да тумори могу бити годинама чак и деценијама учаурени (што значи успавани) и да њихово постојање не ремети никакве биохемијске процесе у организму нећемо овде образлагати, јер смо о томе већ писали раније. Нећемо отварати ни тему да се канцер не развија док се у организам не унесе одређена канцерогена микоплазма, а која је неким вакцинама и такозваним органским лековима већ унета милионима људи широм света. Ове теме је Таблоид већ више пута обрађивао.

СЗО као Видовита Ванга

Дакле, суштина читаве „превентивне медицине“ (спречавајућег лечења) заправо није ништа друго до психолошка операција масовног утеривања страха и стварање тржишта за разне хемијске тестове са посебно моделираним агенсима, као и продаја апарата за скрининг. Ипак највећи бизнис је била и остала продаја вакцина чије се давање назива „профилакса“ (на српском предострожност).

И овде се СЗО јавља као видовњак који унапред процењује где ће се која заразна болест појавити, па се лекари (посебно епидемиолози и вирусолози) као војници одмах мобилишу како би деловали профилактички. Чак и када епидемија већ избије, профилактичке вакцине се ипак дају. Немојте се позивати на логику, јер сви правилници о имунизацији које прописује СЗО јасно кажу да „епидемија заразне болести против које се спроводи имунизација није контраиндикација за имунизацију лица против те болести“.

СЗО иначе редовно објављује своје визионарске извештаје где ће се у свету највише развијати које болести. И нико ко хоће лекарску лиценцу не сме у то да сумња. Профилакса је тако постала још један фантастичан бизнис. Али, пошто нема болести без агенса, они се морају масовно у људске (али и животињске) организме убацивати. Наравно, са надом да ће кад тад код одређеног процента људи изазвати којекакве болести.

Игла ради одмах по рођењу

Тако се већ годинама свака беба чим се роди убоде иглом и убризга јој се тзв. „витамин К“. Родитељи (а ни беба) се за ово не питају, то је прописана пракса у свим болницама чији рад надзире СЗО. (Пре напуштања породилишта мора да се прими и БСГ вакцина).

Шта је „витамин К“? То је у ствари један биохемијски фактор који је још 1920. у једној немачкој медицинској ревији окарактерисан као веома важан за коагулацију крви. Тако је настао назив К. Пошто је његово функционисање од виталне важности назван је витамином. Витамини нису супстанце већ витални биохемијски процеси. Овај фактор К има још задатак да кроз крв спроводи калцијум тачно тамо где му је место (то значи у кости) и спречава да се он гомила тамо где му није место (да се праве калцификати на другим ткивима).

Витамин К је тако молекуларни комплекс у коме се налазе молекули супстанце назване поликвинони, означени као К1 и менаквинони као К2. Ови молекули се формирају у самом метаболичком процесу и нису ускладиштени у некој значајној количини у јетри. Овакви молекули налазе се и у неким биљкама које једемо, као и у животињским намирницама па кажемо да су оне богате витамином К.

Али, постоји и синтетички Витамин К, а то су хемијски синтетсини молекули менадиона.

И они су много јачи (и већи) него природни молекули комплекса К и за организам су токсични. Такви молекули се у природи нигде не налазе и нема шансе да уђу у организам осим ако се не убаце ињекцијом. Тако је америчка агенција ФДА забранила да се овај синтетички витамин К користи као хранљиви додатак, али се може убризгати у новорођенчад превентивно- како би се спречила евентуална хеморагија. Евентуална значи која би можда могла да настане код новорођенчади. Дакле, још једно видовњаштво СЗО.

Хеморагија код беба иначе може да се јави код насилних порођаја по болницама, па је тако неко стручно закључио да се свим бебама превентивно даје К3 витамин назван још коагулацијски витамин. Али ови синтетички молекули и те како имају своје токсичне ефекте и њихова токсичност не зависи од тога колика је доза убризгана.

Тако и веома мала доза у одређеним околностима може бити погубна ако се овакав молекул угради у неки биохемијски процес где не треба. Јер, живот је један незаустављиви енергетско-био-хемијски процес.

Дакле, незаустављив. Ако га неком фармако хемикалијом (молекулима) блокирате на једном месту (што је процес који константно примењује алопатска медицина) он ће се преусмерити на неки други део. Тако заустављање једног просеса ствара други. Енергија се не може зауставити. И ово је кључ и у незаустављивом развитку болести коју називамо канцер.

У тзв. имунопрофилактичкој пракси („имуно“ је у преводу „отпорно“, па ова кованица на српском значи отпорно предупредити(?)) каже се да се у вакцинама налазе мртви изазивачи (агенси) одређених болести.

Реч „мртви“ поистовећује се са енглеским термином „инактивирани“ што значи да нису радни, па испада да је оно што не ради – мртво. Али, како је у том што не ради и даље енергија (која је свуда и не може се уништити) читава медицинска наука је очито постављена на погрешну основу.

За рад (активацију) једне мајушне протеинске форме као што је, на пример, оно што се назива вирусом ( а што је заправо део генског материјала) потребна је веома мала енергија која је дуго била немерљива. Дакле, сваки агенс који се убаци и организам је агенс био он активан, ослабљен (атенуираних) или „мртав“ тј. инактивиран и он увек може постати изазивач болести. Дакле, ништа органско није мртво, већ је само успавано тј. привремено неактивно. И веома лако се пробуди. Не треба вам Аристотелова логика да би сте ово закључили. Све ово је још у 19 веку открио др Антоан Бешам. Али, Бешамова плеоморфна теорија се не учи на медицинским школама које контролише СЗО.

„…Вакцинисан, значи здрав“

Тако су и поједини научни радови одавно повезали давање бебама овог синтетичког витамина К са ефектима као што су тровање ћелија у јетри, стварање радикала од ензима леукоцита (ово су живе протеинске форме што значи да се у храњивом медијуму могу умножавати и спајати са другим формама), ремећење нивоа калцијумових јона и још много чега другог. Све ово може довести до развоја многих болести, а посебно је истакнута леукемија. Али сви овакви радови су од стране медицинског естаблишмента проглашени као „недовољно истражени“ и „без јасног доказа“.

Дакле, када овај естаблишмент (а то је низ истакнутих светских научних и здравствених институција које су помоћу масонске браће повезане као црева) каже да нешто „није довољно истражено“ и „није доказано као штетно“, онда се то још не може сматрати штетним у тој мери да се његова примена обустави.

И ова пракса је тако опстала и ни једно новорођено дете (осим ако није из краљевске лозе) не може избећи ову превентивну тровачину синтетичким витамином К3.

А онда следи обавезна вакцинација све по календару и редоследу који се законом морају применити. Иначе, дете не може ни у школу ни у обрадиште. И то је чиста уцена. Дакле, морате доказати да вам је дете здраво, а то се доказује тако што вам обавезно „изабрани лекар“ изда потврду да је дете вакцинисано.

Вакцинисан значи здрав. Са друге стране, убацивање у колектив видљиво оболеле деце (са посебним потребама) од разних менталних и физичких поремећаја (аутизма, ретких болести , али и агресивности) није проблем, јер је то регулисано посебном здравственом политиком која управо налаже њихову инклузију (укључивање) међу здраве. Ни прљава, вашљива па и шугава деца се у том смислу не смеју дискриминисати, посебно ако су ромска или чак припадници неке друге расе.

Онај ко није оперисан од логичког размишљања можда ће рећи да је овде по среди тотално лудило када се говори о здравственој политици, али таквима је боље да се што пре оперишу. Оперисани од логике и уопште од размишљања зато имају много лакши приступ добро плаћеним функцијама у свим међународним институцијама и организацијама, као и државним институцијама. Не може свако бити министар здравља у свету где влада капитализам.

Зато се и у Србији од 1. јануара 2014. уводи нова обавезна вакцина 11-та по реду а препоручује се одавно већ коришћење петовалентне „Пентаx“ вакцине. И све ће бити обавезно за доказивање да је дете здраво за школу и обданиште. Промотер овог новог календара за вакцинацију је већ испробани агитатор, извесни др Тиодоровић, који све то брани „стручним“ аргументом да је то у складу са ЕУ прописима. Ту је и већ годинама неизбежни медијски агитатор за вакцинацију др Кон (кога неко укључује у медије даљинским прекидачем кад год треба подстаћи или спровести неку нову законску регулативу са вакцинама и када нам СЗО запрети неким новим вирусом).

И сви се позивају на СЗО и на некакве „усвојене“ научне доказе и истраживања (али никада не наводе ни један конкретан научни рад).
Али, и овакви кадровици (који промовишу вакцинацију и којих има широм света) и сами су постали део једног научног истраживања. Једно такво истраживање је спровела др Луција Томљеновић из Ванкувера испред Истраживачке Групе за неуродинамику – Одсека за офталмологију и визуелне науке са Универзитета Британске Колумбије.

Названо је: „Да ли су политика вакцинације и Правилник о раду Заједничког комитета за вакцинацију и имунизацију у супротности?“

Томљеновић је заправо истражила како код оних „стручњака“ који креирају националну здравствену политику (у овом случају у Великој Британији као и у САД и Канади) пролазе научни радови у којима се недвосмислено тврди да су вакцине више штетне него корисне или где се оне повезују са настанком управо „заразних“ болести против којих се профилактички дају.

Научна истраживања су „научна“ само ако су добра за бизнис

Званична документа добијена од британског Министарства здравља (даље МЗ) и Здруженог комитета за вакцинацију и имунизацију (ЗКВИ), која су деценијама била недоступна, а онда коначно уз помоћ Закона о доступности информација објављена, показују да су британске здравствене власти 30 година знале да су вакцине бескорисне, чак и опасне, али су настојале да прикрију све недостатке злоупотребом и кршењем бројних процедура које су саме доносиле и прописивале. Једини циљ који је морао да се испуни је да се заштити усвојени национални програм вакцинације.

Дакле, неко је наложио да се људи (робови) морају вакцинисати и армија сервилних масонских агитатора, агената, лекара , научника и државних и агенцијских службеника имала је за циљ да то спроведе у дело.

Транскрипти са састанака ЗКВИ показују да су многи чланови комитета били повезани са фармацеутским компанијама које производе вакцине и са њима били чак у договору приликом давања предлога за израду националне стратегије вакцинације.

Из транскрипта са састанака Министарства здравља и ЗКВИ у периоду од 1983. до 2010-те види се да су уместо да адекватно одреагују поновно разматрајући постојећу политику вакцинације, када су се неке вакцине показале небезбедним и чак опасним ( а што су откриле њихове сопствене истраге), ЗКВИ је чинио следеће:

1. није предузео ништа

2. изврнуо је или селективно уклонио непожељне податке из јавних извештаја улажући при том велики напор да увери јавност и владу да су осумњичене вакцине добре.

3.веома су ограничили критеријуме за одређивање контраиндикација вакцинацијом у намери да повећају постотак вакцинисаних упркос нерешеним питањима око њихове безбедности.

4. у више случајева тражили су од произвођача вакцина на направе посебне додатке на њиховој листи података о вакцини када су ови били у супротности са званичним препорукама о имунизацији.

5. упорно су се ослањали на методолошки сумњиве студије док су одбацивали независна истраживања, само да би унапредили и спровели своју већ декларисану политику вакцинације.

6. константно и категорично су минимализовали сумње у безбедност вакцина, док су надувавали добит од вакцинације.

7. унапређивали су и разрађивали план за увођење нових обавезних вакцина проблематичне безбедности са претпоставком да ће оне ипак добити дозволу за употребу.

8. активно су одбацивали и обесхрабривали сва истраживања која су се тицала испитивања безбедности вакцина.

9. Смишљено су искоришћавали поверење родитеља и недостатак њиховог знања о вакцинама у намери да унапреде и прогурају научно неподржан програм имунизације којим би се деца ставила у одређени ризик због могућности дугорочног нарушавања њиховог здравља.

Свим овим поступцима они су отворено кршили сопствени Правилник поступања у пракси (Code of Practice), закључила је Томљеновић. И све то документовала.

Све вакцине су засноване на превари

За проналазак нових вакцина уз које иде убедљив „научно истраживачки“ рад добија се велики новац. Зато је научних фалсификата много. Последњи је у превари откривен извесни др Донг-Пјоу Хан са америчког државног универзитета у Ајови. Он је поднео и оставку након што је признао да је генетским инжењерингом „спојио“ узорке зечије крви са здравом хуманом крвљу како би лажно приказао присуство антитела која су му била потребна као доказ да његова вакцина против ХИВ-а делује. За ово истраживање Хан је добио 19 милиона долара, али новац не мора да врати јер уговором то није предвиђено. Не би било добро обесхрабрити нове „истраживаче“ и фалсификаторе.

Шта питати лекаре који подржавају вакцинацију?

Ово су нека од питања која можете поставити лекару који заговара обавезну вакцинацију деце:

1. Које су озбиљне реакције као и дугорочне здравствене последице могуће након вакцинације? Можете ли да их све наведете?

2. Да ли вакцине могу да изазову озбиљније болести од оних против који се превентивно дају? На пример дијабетес или леукемију или аутизам?

3. Британски лекар др. Мајкл Одент повезао је настанак астме са вакцином против великог кашља. Шта је горе: велики кашаљ или астма? Вреди ли ризиковати?

4. Постоје научна истраживања која повезују појаву мултипле склерозе са вакцином против хепатитиса Б. Вреди ли ризиковати?

5. Др Вејкфилд (о коме смо раније писали) повезао је настанак аутизма и Кронове болести са ММР вакцином (против малих богиња, заушки и рубеоле). Вреди ли ризиковати?

6. Зашто се иста доза вакцине даје детету од два месеца и детету од 5 година?

7. Како може вакцина против тетануса да створи имунитет , а када се преболи тетанус добивен у природи, имунитет се не стиче?

8. Вакцина против дифтерије у себи садржи токсоид који делује против токсина који излучују одређене бактерије , али не делује против саме бактерије. Како онда ова вакцина помаже у превенцији дифтерије?

9. Да ли знате да је изумитељ вакцине Едвард Џенер био сеоски надри лекар који је купио лекарску диплому?

10. Да ли знате да је Едвард Џенер изсмислио термин Вариолае Ваццинае тако што је поистоветио кравље оспице са богињама код људи.

11. Да ли знате да је већина заразних болести у Европи скоро у потпуности била искорењена када је уведена вакцинација? Зашто је онда уведена?

12. Како су бубонска куга и шарлах искорењени иако за њих никада није постојала вакцина?

13. Да ли сте спремни да на себе преузмете одговорност за могуће негативне последице нарушавања здравља које могу уследити након вакцинације коју сте као лекар препоручили и спровели? Можете ли то прихватање одговорности писмено да потврдите?

Ивона Живковић 

Подаци

This entry was posted on 15. фебруара 2014. by in ВЛАДАРИ ИЗ СЕНКЕ.

Кретање

%d bloggers like this: