ВИЗИОНАРСКИ

А КАД ОКУПИ СЕ ЧОПОР МОЈ, БОЈТЕ СЕ ПСИ!

Револуција је бизнис

До сада је већ свима требало бити јасно да се спонтане револуције никада не дешавају, већ се оне увек планирају и иза њих увек постоји неки интерес, финансијер, као и неко ко на њима треба да профитира, а то је обично страни фактор. По правилу, то је западни свет, односно елита која ради на стварању једне светске владе, па јој је тако потребно да свуда у свету има своје политичаре, који јој неће задавати никакве проблеме.

Иза свих инсценираних револуција у Африци и Источној Европи, које понегде користе реално незадовољство народа својим животним стандардом, наравно, не стоји жеља елите да им помогне, већ жеља да се то незадовољство искористи како би се на власт довели послушни политичари, док ће сам народ готово увек живети далеко горе и далеко потлаченије под свим тим новим владама. Посао нових владара je удовољавањe свакој жељи својих западних ментора.

Сам „Отпор“ под вођством Срђе Поповића (који је актер и у документарном филму „The Revolution Business“) негира да ради за Запад и наравно уверава нас како он само ради за бољитак народа и успостављање „западне демократије“ у свим државама у којима она још увек није на сцени. О начинима на које је она увођена у бројне земље на свету можемо видети и у овом документарном филму, мада ми у Србији практично знамо како то изгледа и како сада „уживамо“ у тој „демократији.“

Наравно, наивни људи ће увек веровати у све што чују на медијима, али овде је посебно занимљиво да сами амерички аналитичари који су упознати са радом организације „Отпор“ јавно и отворено тврде управо оно што и јесте истина, односно да та организација заступа интересе западних центара моћи. Након пораза режима Слободана Милошевића, организација „Отпор“ је очигледно импресионирала своје менторе и од тада је била укључена у многе „револуције“ у „недемократсим“ државама, а такође је основала и сестринске организације у земљама попут: Грузије, Украјине, Русије, Узбекистана, Киргистана, Либана, Египта, Албаније, Хрватске, као и однедавно у БиХ. Њени агенти раде и у многим другим државама, што и сам Поповић потврђује у овом документарцу, баш као што нам у истом најваљује да ускоро можемо очекивати и нове „револуције“ у Африци и Источној Европи.

Један од најгорих страхова ових „револуционара“ бизнисмена, који у реалности заправо често немају већинску подршку становништва, је страх од тога да се народ након што увиди истину, не окрене против ових наводних бораца за слободу, што би водило повратку старог режима и њиховим затварањем. Из ових разлога видимо тренд да се кључни људи збачених режима убрзано ликвидирају, или се изненада мистериозно поразбољевају и умиру од неизлочивих болести.

Следећи пут када на неком од медија чујете да је негде у свету у току изненадна револуција и ослобађање неке нације, као и успостављање „западне демократије“, размислите о томе, макар на секунд, а потом само посматрајте сензационалистичке извештаје у контролисаним медијима, као и шта се дешава са тим и таквим државама у наредним годинама, по свргавању старе власти.

Добро разрађен бизнис се не напушта…

На видику/Визионарски

Подаци

This entry was posted on 23. фебруара 2014. by in ВЛАДАРИ ИЗ СЕНКЕ.

Кретање

%d bloggers like this: