ВИЗИОНАРСКИ

А КАД ОКУПИ СЕ ЧОПОР МОЈ, БОЈТЕ СЕ ПСИ!

Рат против човечанства

У јавност је изашао видео Америчке обавештајне агенције (Defense Intelligence Agency) у којем се отворено говори о проблему размножавања људи и о решењу које обухвата глобалну контролу, манипулацију и одбрану од људског бића, а које се налази у рукама ове агенције која уско сарађује са светском владом ове планете. Трећи светски рат одавно је почео, то је сада и сигурно.

Јадни ми људи који с ишчекивањем посматрамо патњу у свету. Очима упртим на нападнуте људе широм планете ишчекујемо Трећи светски рат, тренутак који мора доћи, који је неизбежан и стваран. Где ће ескалирати, како и када?

Сваки протест, свака војна интервенција, свака конференција и свака реч светских државника, анализира се, ослушкује и ставља у оквире, стандарде, мишљења. Заправо, на делу је права представа, режирана од најбољих светских режисера, одглумљено од глумаца који заслужују сваког Оскара. Нема шансе да их провалите, они су озбиљни у свом послу, толико уживљени у своје улоге да и сами верују у режирану стварност својих господара.

Хоће ли неће напасти? Хоће ли или неће бранити? Хоће ли или неће бомбе летети, крв се проливати и хоће ли или неће ратна стварност захватити светску популацију? Аналитичари најављују, људи страхују приковани за мале екране упијајући сваку реч нечијег мишљења или анализе, нечије претпоставке и нечијег света скованог у илузији наметнуте стварности.

Људи упијају оно што им је дато док права истина плута покрај њихових затворених очију. То се зове глобална манипулација. Стварност која неухватљиво пролази и убија све пред собом.

Ратови наше историје били су видљиви, чула су се коњска рзања, крикови бола, врискови живог човека. Војске су се формирале, једни су бранили, други су убијали, жртвовали, уништавали, масакрирали. Тела невиних, тела војника стапала су се са земљаним прахом. Ох, колико је само наша планета крви упила у своје дубине у своје поре и своју топлоту.

Данас имамо рат испред себе. Тихи и нечујни, али продорни и убојити. Док ми очекујемо ескалацију Украјине, Сирије, Либије, интервенцију Кине, САД-а, Русије, Турске или било које друге наоружане земље, рат се одвија већ сада и дубоко је укорењен у нашу садашњост. А то је сада и јавно признато.

Признато је да је рат у току, да је убијање човека почело.

Наиме, изашао је службени видео Америчке обавештајне агенције који је застрашујући. Тај видео је право правцато признање депопулације становништва на Земљи. Они су признали да се боре против човека, против његовог рођења. Видео је манипулативан, ужасан и потпуно је откриће свих њихових планова. Знате, све оне теорије завере о којима смо писали, о поробљавању становништва тровању и убијању, истините су и потпуно су признате.

Признато је и да је Трећи светски рат, рат против човека, у току, признато је да је жив човек њихов највећи непријатељ који постоји, да га треба укротити, елиминисати, погубити. Први део видеа посебна је пропаганда. Износе се анализе, бројеви и посматрања који говоре да ћемо, ако се наставимо рађати, умрети. Сеје се страх човеку од човека јер на крају ће, по њима, човек прождирати човека.

Човек је осуђен јер црпи енергију планете, човек је осуђен јер троши воду, храну, јер живи. Други део видеа је решење које има Америчка обавештајна агенција. Они признају промену света у свој свет, они су признали рат који се води већ дуги низ година.

Ако се не пробудите, бићете убијени!

Чињеница је да се овај рат одвија систематски на свим нивоима нашег друштва, то нам јавно говоре, а ми не чујемо. Многи не виде и не желе видети или пак не могу видети стварност. Ко се не пробуди из наметнуте илузије сигурно неће преживети, јер све је толико помно осмишљено да је тешко поверовати, али то је тако.

Пре су људи убијани на земљи из које су потекли, данас масовно умиру у болничким креветима ни не знајући да је на њих извршен напад. Док људи чекају ескалацију оружја у земљама света, оружје је већ одавно инсталирано, репетирано и искоришћено. Ох, како сте само преварени.

Империја је одавно напала, а човек се бори како може и зна у свом потпуно несвесном незнању. Људи, ви сте прави циљ рата којег живимо и рата којег очекујемо и који се одвија у тренутку док га ишчекујемо. Сви напори светске империје усмерени су на човека и то је сада јавно признато. Погледајте видео и уверите се. Депопулација становништва је потребна и неопходна, то нам говоре, а себе представљају као решење. Корпорација, моћници на челу са злим господаром против људскости планете. Ево како.

Ако не освестите шта једете, бићете убијени!

Храна овог света у потпуности је отрована. Људи на Западу нису ни свесни колико су тровани. Колико су отрова унели у своје тело, а који се таложи у људима годинама. Након тога једног дана само дијагностикују, падну у кревет и умру. Прерађена храна, препуна хемикалија, вештачких боја, људских фетуса, тешких метала, канцерогених супстанци.

О свему томе постоје студије које су итекако представљене јавности више пута, али људи се не буде, не виде, не чују. Стопа рака попут нове куге у западном свету буја, ненормално. Људи обољевају сваки дан, систематски, преко ноћи, умиру. На Истоку, на пример у Јапану, рака нема или има у занемарљивим количинама. Зашто? Због хране коју људи уносе у свој организам. Ми смо дозволили да се те материје стављају у храну коју једемо, ми је свесно и даље стављамо у своје тело и исход је неизбежан. Болест и смрт.

Ако не освестите истину о води коју пијете, бићете убијени!

У нашу воду, питку и чисту воду ставља се флоурид, отров којег су нацисти пуштали у воду концентрационих логора како би затворенике омутавили и како би они били обезглављени и мирни на све што се догађа. Ми ту воду пијемо сваки дан. За алтернативу имамо воду из пластичних флаша, канцерогених боца, с мртвом водом, водом без живота.

Бунари, знате оне бунаре са пијаћом водом које је пре имало свако двориште, они су забрањени и ускоро ће бити противзаконито њима се служити, то је истина и то се већ одвија. Њихово оружје тече нашим водоводом и то је реалност.

Ако не освестите истину о вакцинама, бићете убијени!

Вакцине, те фамозне вакцине, финансиране од највећих еугеничара овог света служе својој сврси. Осим што се њима убијају људи у самом почетку живота, вакцинисање становништва служи са масовно слање разних убојитих вируса. Ту је и глобално стерилисање становништва вакцинама како би спречили то неконтролисано множење човека, тог бића које је запосело планету. Ужасавајуће, али истинито.

Ако не освестите истину о ваздуху који удишемо, бићете убијени!

Кемтрејлси су стварни, као и ХААРП, оружје за контролу времена. Стварне су хемикалије у ваздуху који удишемо као и последице које оне изазивају: смрт, стерилитет и болести. Ко види, види, а ко не види, нека прогледа.

Ако не освестите пропаганду смрти, бићете убијени у својој бити!

Уз храну, воду и вакцине и ваздух, је све друго могуће и немогуће, чиме се људи служе, затровано. Чак су и играчке за децу отроване, одећа, кухињска помагала, лекови који су заправо отрови, лекари који су заправо крвници, одећа, козметика, једном речју све. За све ово постоје студије које су игнорисане од стварности, али оне постоје, за оне који желе да виде истину.

Али нису трована само наша тела. Циљ је затровати и људску душу, прекројити је и уништити. Медијска манипулација, манипулација звуком, културом, манипулација уметности, књижевности, науке, образовања, све се то одвија због човека који се мора покорити, којем се мора одузети слобода, тело, дух и живот.

Да би то доказали најбоље је погледати видео признања у наставку. Видео који манипулише, кроји и најављује промену света. Не пробудите ли се из ове страшне илузије бићете убијени и то је сигурно.

Њихово оружје је опалило, идући потез је на човеку који се под цену живота мора пробудити ако жели и даље да живи на планети дарованој човеку.

Немојте одмахнути руком јер наше одмахивање данас, ужас је који очекује нашу децу у будућности.

Извор: Dnevno

Подаци

This entry was posted on 8. марта 2014. by in ВЛАДАРИ ИЗ СЕНКЕ.

Кретање

%d bloggers like this: