ВИЗИОНАРСКИ

А КАД ОКУПИ СЕ ЧОПОР МОЈ, БОЈТЕ СЕ ПСИ!

Признање УН да запрашивање људи није теорија завере

Пре неколико дана седница Уједињених нација била је посвећена контроли времена, кемтрејлсима, запрашивању из ваздуха. Дакле, ономе што владе овог света годинама никако нису признавале већ су јавно говориле како су кемтрејлси теорија завере за коју нема доказа.

С тог аспекта, заиста је невероватно како делегати УН тако „хладно“ на својој седници расправљају о хемикалијама које ваздушним путем већ годинама прскају по свима нама. Тако кажу: „То су експерименти приватних компанија и светских влада!?“ Циљ је, наводно, контрола и измена времена у сврху заштите пољопривреде и усева услед „глобалног загревања“, што је велика лаж на којој се окрећу милијарде на порезу за угљен-диоксид.

Говоре тако јавно како се заиста утиче на климатске промене хемијским супстанцама које се авионима испуштају у ваздух. Дакле, признање је ту пред нама. Није јасно ко је дозволио приватним компанијама, а и владама појединих држава, да на овај начин трују човечанство и загађују планету.

Годинама су уверавали људе како не виде добро, како трагови на небу, укрштања у виду мрежа на небу не постоје, како су то регуларни авиони и кондезацијски гасови из истих. Годинама су говорили како запрашивања нема, како је то теорија завере и што је најбоље од свега, успели су многе обманути. Теорију о кемтрејлсима су дискредитовали, па тако данас постоје људи који ће, упркос свим доказима и признањима, и даље говорити: „Ви нисте нормални, ко би нас запрашивао, то су теорије завере, то није истина, зашто би то чинили, ви сте луди јер тако мислите“.

Данас, они одједном проговарају о запрашивању као о најнормалнијем експерименту, а људи попут овчица игноришу стварност. Хеј, па они вам говоре да врше експеримент над човечанством, они вам говоре да контролишу време! Они вам говоре да испуштају хемикалије у атмосферу које падају по нама, људима, храни коју једемо, честице које пливају ваздухом који удишемо, које станују у води коју пијемо и нико не реагује. Зашто?

Колико признања је потребно да се побунимо да се дигнемо и кажемо; ми нисмо заморци, ми смо људи, ко вам је дао то право? Ко вам је дао право да на своју руку уништавате наше животе, наше усеве, наша тела, наше мозгове, ко? Ко вам је дао право да нам годинама лажете, обмањујете, тајите, да нас правите лудима?

Они кажу то је због глобалног загревања, али чињеница је да се запрашује већ дуги низ година, а климатске катастрофе су све горе и горе. Пољопривредници вам најбоље могу рећи како њихови усеви успевају у невероватним количинама због њиховог запрашивања, они вам најбоље могу рећи како климатске промене, вештачки створене, сада и јавно признате, погодују њиховом раду већ годинама. Они вам најбоље могу рећи како је ово, људском руком изазвано време, донело толико плодова да не знамо куда би са толиком храном на свету.

Ово је сарказам, јер ситуација у пољопривреди у целом свету, откад су примећени кемтрејлси на небу је у потпуности другачија. Она је драстично срозана. Климатске промене које они изазивају пред нашим очима уништавају све, сектор пољопривреде се распада, суше су захватиле један део планете, екстремне хладноће други, време је систематски нестабилно, шокантно, превртљиво, промењиво. Несташица хране је све већа, али кога је брига, је ли?

Занимљиво је да се кемтрејлси појављују у земљама чланицама НАТО-а или у земљама потписницама „Партнерства за мир“ НАТО-а.

По резултатима анализа кишнице и узорака тла (који су идентични у целом свету) кемтрејлси се, између осталог, у највишем проценту састоје од: алуминијум-оксида, соли баријума, канцерогеног додатка за гориво и инсектицида, влакнасте материје смеђе боје, сличне паучини. Алуминијум-оксид и баријумове соли су два најзаступљенија састојка у кемтрејлсима и они одлично апсорбују радиоактивне материје.

Питате се зашто је у земљама које врше њихове експерименте, и лажу о томе, толико болести рака, тумора, масовне депресије, хиперактивности, психичких и телесних поремећаја и то као експлозија болести у последњих неколико година? Чудновата влакна на телима људи звана Моргелон дефинисана су као психичка болест, као људи их умишљају?

Невероватно, спавате ли још увек? Питате се шта урадити? Вероватно опет нико неће учинити ништа, јер са толико отрова годинама скупљаног у нашим телима тешко се покренути, изаћи на улице, викати, рушити владе, кројити свет по нашој, људској вољи, правити револуције, бринути о човечанству… Тешко је, зар не?

Е, па управо то је главни циљ ових хемијских супстанци које, веровали ви томе или не, мењају нашу свест, и забрањују нам мислити, али и деловати. Они су добили масу људи без критичког размишљања, подложних манипулацији, подложних болестима. Они кроје своју врсту човека, и то чине јер им допуштамо.

Сада о томе јавно проговарају и још се смеју јер, иако су све обзнанили, људи/овце и даље иду својим путем, у торове за погубљење иако на вратима тора јасно пише – СМРТ.

Извор: Dnevno

Подаци

This entry was posted on 13. априла 2014. by in ВЛАДАРИ ИЗ СЕНКЕ.

Кретање

%d bloggers like this: