ВИЗИОНАРСКИ

А КАД ОКУПИ СЕ ЧОПОР МОЈ, БОЈТЕ СЕ ПСИ!

Трилатерала у Београду

Трилатерална комисија представља део мреже којом најмоћнији људи планете контролишу и усмеравају међународне токове, са циљем стварања светске владе. На том путу они уништавају нације и државе. Њени идејни творци су водећи светски богаташа и масон Дејвид Рокфелер и један од водећих америчких геополитичких магова, Збигњев Бжежински.

Информација да ће ова организација ће своју велику конференцију најесен организовати у Београду говори о геополитичкој и геоекономској важности Србије. Међутим, са становишта да је наша земља постала важан „плен“ великих сила, ипак треба више да нас плаши.

Често ова организација жели себе да представи аполитичном друштвеном, па чак и филантропском организацијом, међутим јасно је да је реч о организацији која се бави реализацијом глобалних војно-економских циљева посредством Беле Куће. Трилатерална комисија је, заправо, један канал паралелне, за јавност скривене дипломатије.

Прошле године октобарско окупљање је одржано у Кракову у Пољској, а главне теме су биле Украјина и односи са Русијом. Састанак је био темељна припрема свргавања Јануковича и целог садашњег хаоса.

Конференција у Београду планирана је као Европско окупљање Трилатералне комисије, а требало би да се одржи од 31. октобра до 2. новембра ове године.

Догађај у Београду требало би да окупи многа утицајна имена, а посебно се ради на припреми терена да Београд после деценију и по од НАТО бомбардовања посети и Бил Клинтон, велики патрон „независног Косова“, што је велики подухват узимајући у обзир да се он у српској јавности перципира као један од највећих ратних злочинаца и инспиратора НАТО геноцида над српским народом.

Једна од кључних тема биће дефиниција будућих процеса везаних за Босну и Херцеговину, а претпоставља се и да ће односи са Русијом свакако бити тема конференције.

Према изворима блиским Трилатералној комисији у Вашингтону, нека од важнијих имена која се очекују у Београду у октобру, поред низа европских политичара и бизнисмена, су Хенри Кисинџер, Бил Клинтон, Карл Билт и Сузан Носел.

У Србији је од прошле године основано српско представништво Трилатералне комисије под окриљем српских масона. Делују преко невладине организације „Ист Вест Бриџ“ и окупљају низ политичара, друштвено утицајних људи и државних званичника од којих највећи број припада масонима.

Једна од чланица ове невладине организације је и Зорана Михајловић, министарка у Влади Србије, а да је ова организација веома политички активна најбоље сведочи чињеница што је Михајловићева своје чланство у овој организацији „замрзла“, што стоји и на званичном сајту ове организације, како пише због тога што је активно у служби владе Србије.

Оно што је интересантно да цео низ других државних званичника, који су такође активно у служби владе Србије, није замрзнуо своје чланство у овој организацији.

Шта ће Србији донети Трилатерална елита не знамо, али ће свакако бити интересантно видети кога светска елита у Србији сматра „важним“ у креирању европске будућности и будућности овог региона.

.

На основу чланка „Правде“ из разговора са неименованим саговорником

.

Човек снује, Бог одлучује!

.

Подаци

This entry was posted on 6. маја 2014. by in ВЛАДАРИ ИЗ СЕНКЕ, СЛОБОДНА СРБИЈА.

Кретање

%d bloggers like this: