ВИЗИОНАРСКИ

А КАД ОКУПИ СЕ ЧОПОР МОЈ, БОЈТЕ СЕ ПСИ!

ФЕМА кампови – из „америчког сна“ у радне логоре

Још једна теорија завере постала је стварност. Логори у САД-у отворили су своја врата у више држава. Према извештајима америчких алтернативних медија, људе наводно лове по улицама не би ли их стрпали логор. О овој застрашујућој чињеници не извештава ниједан мејнстрим медиј у свету.

ФЕМА кампови неодољиво подсећају на нацистичке логоре. Једина алтернатива људима који су тамо заробљени је затвор. У овом тренутку у логорима у завршавају бескућници.

 

САД у последњих пар година бележи потпуно абнормалну експлозију бескућништва. У једном тренутку потпуно намерно, иако је дугова и пре било, банкама је допуштено да преузму потпуну власт над човеком у САД-у.

Све се радило плански и кренуло је још много раније, баш када су сви мислили да у САД цветају руже. Али, стварао се само привид. Банке су давале повољне кредите, задужиле људе до максимума и тада рекли доста.

Повећали су камате, а ти исти кредити плански су постали потпуно неотплативи. Све то догодило се у сарадњи с владом САД-а. У последње три године банке су толико немилосрдне да се САД претвара у земљу бескућника.

Тренутно је на улицама САД-а невероватних 3,5 милиона бескућника, људи који без ичега живе у шаторима. Док је у исто време слободно, ненасељено и празно чак 18,6 милиона кућа и станова. На улицама су целе породице, а број деце расте. Стварају се такозвани „шатор“ градови.

Циљ је што више људи покорити, учинити их потпуно зависнима од „милости“ система. То се и догодило. Након експлозије бескућништва, Влада САД-а по плану доноси закон: бити бескућник је противзаконито!

Након што је закон прошле године ступио на снагу, бескућницима је дат ултиматум: или радни логор или затвор. Многи бескућници изабрали су затвор, али велика већина људи трпа се у логоре.

Тамо су присиљени да раде такозване јавне послове за храну коју добијају. Не смеју само тако шетати улицом већ с посебним дозволама, а ако желе да одуиз логора морају да имају осигуран стан и посао. Њима је узета слобода иако никада нису ништа направили. То су обични људи који су под преваром система завршили без својих домова а сада их попут псе лове по улицама и стављају у логоре. Јер, у САД у је недозвољено бити без ичега.

Занимљиво је како је логор у Јужној Каролини своја врата отворио прошле године управо на дан 50-те годишњице покрета за грађанска права, а на тај дан због прославе бескућници нису смели бити виђени на улици па је то решено експресним доношењем закона и затварањем невиних људи.

Бескућници се селе по потреби из града у град, а логор у Колумбији већ је претрпао своје капацитете па људи немају услове за достојанствен живот. Колико он може бити када си заробљен.

Експлозију бескућника и целих породица очекујемо и на нашим просторима јер је ситуација са банкама идентична у целом свету. Након САД-а све ће се толико експресно прелити и на наш део планете, да се многи неће снаћи.

У овом тренутку светски медији игноришу логоре у „демократском“ САД-у иако је то нешто најнечасније што држава може направити човеку; оголити га до кости и претворити у бесплатну радну, робовску снагу. То је оно о чему елита сања од постанка света, а чини се како им тек сада планови за глобално поробљавање човека иду од руке.

Anonymous

Препорука: „У сусрет пропасти Америке – ФЕМА логори“

Подаци

This entry was posted on 13. маја 2014. by in ВЛАДАРИ ИЗ СЕНКЕ.

Кретање

%d bloggers like this: