ВИЗИОНАРСКИ

А КАД ОКУПИ СЕ ЧОПОР МОЈ, БОЈТЕ СЕ ПСИ!

Да ли сте роб Матрикса?

Од самог рођења преплављени смо сигналима који подстичу сваког од нас да ходамо по унапред одређеном путу, ослепљени матрицом која нас обесхрабрује у потрази за алтернативама у односу на оно што нам је наметнуто а што прихвата већина.

Постоје знакови који ће нам показати да ли смо робови матрице. Они имају искључиво опсервацијски значај и могу помоћи при идентификовању области нашег живота у којима смо пропустили прилику да се ослободимо туђег, наметнутог само-деструктивног дизајна живота.

1. Плаћате порез особама које би желели да видите у затвору. Ово је, можда, најбољи показатељ да смо робови матрице. Традиционални појам ропства дочарава слике људи у оковима присиљене да раде на плантажама богатих, безоћесајних власника истих. Савремена верзија тога је присиљено опорезивање, где се наши приходи аутоматски “одвајају” пре него што ћемо икада видети тај новац, без обзира на то да ли одобравамо или не одобравамо како је тај новац потрошен.

2. Посећујете лекаре, али сте још увек болесни. Модерна здравствена помоћ постала је, нажалост, “болесна помоћ”, при којој само ретки здравствени радници саветују здраву исхрану, природне мелеме и имају исправан став према менталном и физичком здрављу. Уместо тога, најчешће се рутински саветује да се конзумирају скупи лекови и примењују дијагностички и терапијски поступци који су гурнути у здравствену матрицу у сврху зараде.

3. Гласали сте за Демократе или Републиканце (тј. код нас Напредњаке или Демократе – прим. визион.) и расправљате са својим пријатељима, рођацима и колегама о политици. Тако изгледа стратегија контроле “подели па владај” у нашем друштву. Обе главне странке су корумпиране, а независни кандидати нису уопште смели да постоје. Верујући у једну од тих странака и трошење ваше личне енергије кроз свађу с другим обичним људима који су предали своју душу матрици, одрађујете свој ​​удео у плану да “ми људи” никада не будемо уједињени против корупције.

4. Напорно радите посао који мрзите како би зарадили новац. Рад је важан, а новац плаћа рачуне. Међутим, толико људи губе најбоље године свог живота радећи оно што мрзе, само за новац. Истина о новцу данас је да немамо новца, али уместо тога имамо инфлаторну валуту која је у приватном власништву и којом се манипулише. Будући да је још увек потребно набавити новац у овом свету, најбоље да стварате вредности трошећи своје време радећи нешто што вам се свиђа или радећи с људима које не презирете. Лакше је живети с мање новца него што можда мислите да вам је потребно, само морамо бити спремни да идемо против уобичајеног схватања.

5. Спремни сте да нагомилате лични дуг како би финансирали потрошачки оријентисан начин живота. Сваки пут када провучете кредитну картицу она ствара бројке на билансама банака које су највише укључене у финансијску пљачку у данашњем свету. Ове бројке се потом електронски множе од стране фракцијског резервног система, који експоненцијално повећава моћ тих институција. Учествујући у томе, ви пристајете да плаћате тај лажни новац с каматама како би одржавали одређени стил живота. То је јак показатељ да је дуг један од главних начела матрице – конзумеризма.

6. Разговарате са стварним људима о томе шта се догађа у ТВ емисијама. ТВ је најмоћнији алат који се користи за контролу ума, а „програмирање“ се спроводи кроз супер забавне емисије које су усмерене на јачање одређених модела понашања међу масама. Драматизирање Ега је на ТВ-у врло важна ствар, преко сексуализације, слављења насиља, учећи људе покорности према лажној власти – то су главна обележја модерног ТВ-а. Преживљавањем онога што се догађа на ТВ екрану и сматрајући то делом вашег стварног живота, радите посао подржавање Матрице која има жељу да нас збуни у стварности, доказујући да се нешто не мора заиста и догодити, да би људи осећали као да се стварно десило. То је ТВ.

7. Мислите да не морате ништа скривати ​​од тоталног надзора. Ако вам не смета да неко, негде ради за некога ко вас надгледа, слушајући ваше разговоре и пратећи ваше покрете, онда сте добар роб у матрици. Невидљиви надзор је опасан облик контроле мисли, и помоћу логике која гласи “Немам шта скривати, дакле, неће ми учинити никакву штету ако ћу бити надгледан”, безглаво сте признали да имате земаљског господара и немате суверенитет ума и тела.

8. Мислите да би свет био сигурнији ако би само влада имала оружје. Ово је насилан свет, а криминалци се баве криминалом против поштених људи на свим нивоима друштва, укључујући и саму Владу. Наравно, у савршеном свету оружје не би било неопходно за свакога; али, нажалост, наш свет је све само не савршен, а оружје је ипак ефикасан облик заштите, подједнако и од уобичајених криминалаца и од насилне Владе. Спремност да се одрекнете свог права на самообрану знак је да сте одбацили личну одговорност према некоме другоме. Када се маса одрекне своје личне одговорности, онда је то један од најважнијих показатеља да је контролисана. Добродошли у матрицу.

9. Свесно пијете флуорисану и хлорисану воду. Од свих здравствених расправа које се одвијају данас, тему флуора у води је најлакше разумети, јер је он отрован нуспроизвод индустријског процеса. Вода се, наводно, флуоризује ради здравље зуба, што је спорно само по себи; али, кад би то било тако, онда би присилна флуоризација јавног водоснабдевања била лек који вам се даје без вашег пристанка што је, опет, облик ропства. Знајући то а и даље пити флуорисану воду, знак је да сте задовољни својим ропством у матрици. Постоје научно потврђени разлози да објавите рат стављању флуора у јавни водовод.

10. Свесно конзумирате отрове попут МСГ (натријум-глутамат) и аспартама. Те две хемикалије надалеко су познате као отровне за људско тело. Знајући то и даље се трујете с укусном, али хемикалијама натовареном прерађеном храном – то је знак да вас је матица програмирала да ваше здравље има мању вредност од тренутног, привидног задовољства.

11. Зависите од фармацеутског индустријског комплекса који управља вашим менталним здрављем. Потрошња психотропних лекова расте брзо у нашем друштву, јер су људи уверени да су ментална стања слична физичким болестима, док је истина о природном менталном здрављу замагљена од стране корпоративних медија зарад добити медицинског естаблишмента. Ако узимате психотропне лекове, онда сте у једној од најјачих облика контроле ума које су данас на располагању. Део ове контроле је да вас увери да немате власти над својим умом, што је, можда, најстрашнија лаж матрице. Добровољно узимање тих психотропних лекова је у складу са стандардима најгоре врсте ропства, јер тиме забрањују ваше природне менталне и емоционалне реакција на животне стресове који вам сигнализирају да морате променити своје понашање и навике.

12. Још нисте престали да гледати своје локалне и националне вести. Главне вести у мејнстрим медијима је средство контроле и манипулације, самим тим подржавајући њихове идеје и погледе на свет и придајући им своју пажњу, ви заправо волонтирате као роб у том не-тако-суптилном облику менталног програмирања. Чак и када су локалне вести скриптоване (програмиране да буду исте на свим ТВ станицама) на националном нивоу од стране агената корпорација, оне су увек са задатком да обликују ваше мишљење о догађајима.

13. Више се бавите причама о спорту или другим несавесним одвлачењима пажње него о квалитету своје природне околине. Deepwater Horizon (еколошка катстрофа изазвана пожаром на нафтној платформи – прим. визион.), дубинско фрактурисање, Фукушима… догађаји су који мењају ваш живот и који ће озбиљно утицати на нашу будућност на планети Земљи. Бити равнодушан према свему томе, док буљите и причате о спортским тривијалностима и живите живот темељен на одвлачењу пажње са небитним стварима знак је да је ваш смисао за самоодржањем украден и замењен импулсивном тенденцијом тривијалности и ескапизма.

14. Сумњичави сте према било којем подручју живота које није “доказано” или потврђено од стране модерне науке. Есенција и бит науке је истраживање непознатог, имплицирајући да наука може схватити нешто што је необјашњиво. Наука дискредитује или исмејава искуства која имају други људи, али и избегава научно разумевање, попут вантелесних искустава, акупунктуре или деловања која мењају живот а која нису научно доказана. Ако сте “скептик”, ви сте ропски смањили своје разумевање света, јер сте невољни да размишљате изван наметнутих оквира.

15. Никада нисте преиспитивали популаризовану верзију древне историје и порекло наше цивилизације. Постоје многа неодговорена питања о древној историји као и различите верзије људске историје, за разлику од оне „званичне“ која се учи у школи. Никад не преиспитивати оно што су нам рекли о нашем пореклу, могу само саучесници изреченог система веровања и уског погледа који нам намеће Матрица.

16. Још нисте схватили да сте, у ствари, духовно биће које живи људско искуство.

Ако се можете пронаћи у било којој од поменутих ставки, онда сте заробљени у Матрици. Ваша је дужност да се одлучно и озбиљно упустите у своје ослобађење.

Извор:  Waking Times 

Подаци

This entry was posted on 24. маја 2014. by in ВЛАДАРИ ИЗ СЕНКЕ.

Кретање

%d bloggers like this: