ВИЗИОНАРСКИ

А КАД ОКУПИ СЕ ЧОПОР МОЈ, БОЈТЕ СЕ ПСИ!

Пацке Билдербергу

Тајни састанак Билдерберга – такозоване „светске владе у сенци“, опскурне дружине од 120 глобалиста окупљених у Данској, иза херметички затворених врата, није могао да падне у незгодније време за господу заверенике. Руско „њет“ у Украјини, шамарчина Западу у Грузији, пацка у Сирији и анти ЕУ-револуција широм Европе на недавним изборима за парламент у Стразбуру, уздрмали су униполарни светски поредак као никада до сада, који Билдерберг настоји да овековечи већ пуних 60 година.

Завереници у хотелу Мариот у Копенхагену, у настојању да спасавају униполарни поредак, дуго су дебатовали о такозваном плану „трансатлантског трговинског инвестионог партнерства – пројекту доброћудног наслова за злоћудну намеру стварања стриктно контролисаног система трговине, органски увезаног са Америком; да би се касније развио у врсту светске политичке федерације која би – на крају – продужила живот евроатланском униполарном свету.

Задатак је акутан. Гори под ногама. Избори за Европски парламент у Стразбуру алармирали су глобалисте Билдерберга – моћно интересно удружење у коме би да и даље владају светом „цвећке“ попут Хенрија Кисинџера, Тонија Блера; принчеви, краљеви и краљице Данске, Шпаније, Британије… Директорка Међународног монетарног фонда, Кристина Лагард, супремо НАТО пакта, Тог Расмусен; руководици и власници мега банака – све што у Империји која је себи узурпирала наслов „Међународна заједница“, држи у рукама и паре и базуку и медијски „спин“ широм западног света.

Враг је сада однео шалу. У самој Данској удружени антиглобалисти странке Мортен Месечмит и Данске националне партије однели су победу на европским изборима.

У Француској „антиевропејци“ Мари ле Пен која отворено прети да ће „растурити“ сваки покушај успостављања „једне Европе“ добили су највише поверење Француза.

У Британији УКИП у чијем је Политичком манифесту кључна ставка излазак из Европске уније, изазвала је прави политички земљотрес међу „неком господом у Вестминстеру“.

 

Оно мало вести што је изашло кроз кључаоницу херметички затворених врата у Мариоту потврђују да су господа глобалисти највише брига потрошили да смисле шта да раде са Метистом у Кремљу и како да пораз за поразом униполаризма исчупају из чељусти катастрофе у Украјини. Алармирају свет да се Метистом отео (и њиховој) контроли и да извлачи Русију (из њиховог) светског поретка.

Господин са видљивом малом квадратуром чела, Џон Кери, толико се, у типичној америчкој ароганцији преиграо да рече како је, Владимир Владимирович, „Анексио Крима“ (!?) упутио „изазов целом међународном систему“. Цели „међународни систем“ је – шта би друго – Америка са њеном европском собарицом – Европском унијом.

Али оно што баћушка Путин сада ради, мања је, међутим, невоља од онога што ће још да им ради. Зато је братија у Копенхагену у паници; зато је устала на ноге и запомаже да је Владимир намерио да иде и даље од Украјине; да успостави „алтернативни свет“ – међународни систем (око осовине БРИК – Бразил, Русија, Индија, Кина) који ће, у перспективи, да дође главе деспотији долара и да на крају минира и саму садашњу империјалну осовину – САД, ЕУ, НАТО.

Ако се Билдерберг толико препао, мора да ту нешто, заиста има. У сваком случају, што је јуче у једнополарном свету могло, од данас, после Грузије, Сирије, пропалог „арапског пролећа“ и Украјине, више неће моћи. Још само да падне трачак светла у неке главе са суженом квадратуром чела.

Дејан Лукић

Извор: Vesti online

Слике: Билдерберг 2014 (Infowars.com)

 

Подаци

This entry was posted on 2. јуна 2014. by in ВЛАДАРИ ИЗ СЕНКЕ.

Кретање

%d bloggers like this: