ВИЗИОНАРСКИ

А КАД ОКУПИ СЕ ЧОПОР МОЈ, БОЈТЕ СЕ ПСИ!

Зауставимо глобални гулаг

За оне који нису упознати са делима руског књижевника Солжењицина, “гулаг” је руска верзија онога чега се ми сећамо под термином Голи Оток – некада, у нацистичкој Немачкој то се називало концентрациони логор, у Америци се то назива “ФЕМА” камп, а сви термини имају заједничке две ствари, идеологију “арбајт махт фрај”, и наравно онога који је заповедник гулага.

Нама остаје само да се запитамо како смо од идеје света као “глобалног села” која нам је успешно продата од англо-америчке холивудске пропаганде дошли до сурове реалности која се најбоље може описати термином глобални гулаг у коме је улог суверена владавина целим светом. Улога сужња је резервисана за нас који смо 99,9% без обзира на нашу нацију, расу, веру, а улогу заповедника гулага перфектно игра Амерички председник Хусеин.

thumb29

Најновији нереди у америчком градићу Фергусон, који трају већ недељу дана представљају не само дефинитивни крај Америке као слободне државе и припреме за увођење вранредног стања, већ и почетак нечега што се може назвати “енд-гејм” чији је режисер нови светски поредак. Постоји последица, када је нешто добро замишњено а лоше релизовано, али постоји и резултат – оно што је од самог почетка испланирано да се заврши лоше, а ми смо тренутно ту, на корак од самог финалног резултата билдербергових морбидних фантазија.

Организовани хаос у Фергусону ће као резултат имати оно што је од самог почетка нереда и планирано: увођење ванредног стања у Америци. “Фергусонски синдром” ће се најпре прелити у остатак Америке, а потом и на све оне државе које су, директно или индиректно под Америчким утицајем, што значи на остатак света, укључујући и нас – нестаће и оно мало слобода које поседујемо, а ако су нам до сада претили затвором због постова на фејсбуку, не би ме превише зачудила ускоро ни нека Орвеловска “полиција за мисли”, размишљања је ипак потенцијално кривично дело, зар не?

Тренутну ситуацију у свету познају и они који нити читају новине нити гледају телевизију: од званичног Вашингтона креиран најпре пуч, потом и рат у бившој Украјини са циљем да се прелије у Русију, Америчко иживљавање над Ираком које траје скоро четврт века, наводно бомбардовање ИСИС-а које служи као увод у Америчку агресију на Сирију, геноцид који Израел спроводи над Палестинским цивилима, безбројни “замрзнути конфликти” широм света, укључујући и Балкан, који само чекају Амерички “миг” да се поново разбуктају свом снагом – чак нам је и лепа наша Ебола ту негде, пред вратима.

Специјалне јединице, милитаризована полиција са борбеним возилима, снајперисти који циљају фоторепортере, мирни протестанти и новинари који се гуше од сузавца, “пупмарица” националне гарде уперена у сниматеља, репортери којима се прети убиством од стране полиције и то пред камерама, слика која је тренутно у Фергусону ће се ускоро гледати широм Америке, а потом и у већем делу света.

Бан-Ки-Мун већ помиње увођење трупа Уједињених Нација али то није нешто чему би требали да се радујемо, то је само онај “резултат” који сам већ поменуо на почетку текста – један свет, једна војска, једна религија, једна влада, једном речју: један огромни светски гулаг, и једна и једина “Агенда 21” са улогом нове глобалне Библије.

Схватите: трују нас кроз воду са флуоридом, због кога су нацистички научници седели на оптуженичкој клупи у Нирнбергу, терају нас да примамо обавезне канцерогене вакцине, уживамо у чарима генетски мутантификоване хране, поручују да “деца не припадају родитељима, већ држави”, ускоро ће нас чиповати као стоку замењујући чиповане личне карте чипом у нашем телу са свим нашим подацима у себи, у ратове и убијања нас гурају исти они који седе заједно и коментаришу жртве осмехујући се један другом уз чашицу вискија са ледом, чак нам и банкарске рачуне контролишу из Америке. Хуманизам и Људскост се замењују колективизмом комунистичко-кинеског типа; индивидуа, личност, Човечност, људи са идејом, талентом, оно што смо ми – то је непотребно; све што је потребно је безлична маса слепих послушника ограничених могућности, и то – у врло ограниченом броју. Они имају свој план, и – већина од нас уопште није у њему.

Идеја глобалиста о креирању новог светског поретка је замишљена као “грађење из пепела” – да би се створио нови светски поредак потребно је најпре детаљно разрушити онај постојећи, овај – у коме сада живимо.

Један од наших власника – људи који нас поседују, у комплету са свим нашим смешним банана-државицама, Дејвид Рокфелер је пре неколико година изјавио:

“Свет је на самој ивици глобалне трансформације – све што нам је сада потребно је једна велика криза и сви народи ће прихватити нови светски поредак.”

Да ли је ово та криза на коју је један од наших корпоративних власника мислио?…или се, можда, ради о “нуклеарној бомби на Менхетну”, коју је најавио председник Хусеин преко владиног гласила “Њу Јорк Тајмс”-а…

Напомена:

Можете уживати гледајући неке шарене телевизије, или можда чак и ону коју нико не гледа а која нам једина шаље месечни рачун. Можете “висити” по кафићима са друштвом цео дан, гледати фудбал или шта већ, али схватите: ово што се догађа није више игра, наредних пар година ће одредити свет на дуже време, а планови нису тако лепи. Да ли сам ја “отпор”? Десетине хиљада “нас” широм света, сваког дана прави сајтове, пише чланке, прави видео-снимке, или снима емисије на више од сто различитих језика, нико од нас није битан, битно је – да ли си ТИ “отпор”? Ако читаш ово, значи да већ јеси – зауставимо Глобални Гулаг док још имамо могућности за то.

.

Периша Рељић

Извор: Инфо анонимни

Подаци

This entry was posted on 24. августа 2014. by in ВЛАДАРИ ИЗ СЕНКЕ.

Кретање

%d bloggers like this: