ВИЗИОНАРСКИ

А КАД ОКУПИ СЕ ЧОПОР МОЈ, БОЈТЕ СЕ ПСИ!

„Опција Самсон“ – тајни план циониста за уништење света

“Опција Самсон” – која име носи по легендарном библијском лику који је био толико снажан да је својим рукама, из беса због одсечене косе, срушио стубове филистинског храма – назив је контроверзне израелске дефанзивне стратегије која има за циљ да, као последње средство одбране од арапске агресије, искористи нуклеарно оружје у сврху незапамћене освете против оних нација које је побеђују на бојном пољу.

Није тајна да све земље и народи који окружују Израел од самог почетка желе и да га униште; нити се то таји, нити је то нешто спорно. Уосталом, Јевреји су се суочили неколико пута са арапским коалицијама, а египатски председник Насер је својевремено тврдио да ће се “Јевреји подавити у Средоземном мору”.

Стога опет не треба да чуди ни постојање плана последње одбране израелске државе, који ће се активирати у случају да инвазионе снаге побеђују и извесно уништавају јеврејску републику.

Израел поседује нуклеарно оружје, иако није потписник ниједног међународног споразума. Ефраим Кацир је ово признао 1974. године, Моше Дајан 1981, Шимон Перес 1998, а Ехуд Олмерт 2006. Данас се верује да имају између 75 и 200 бојевих глава, које могу бити лансиране са земље, мора и ваздуха, што значи да чак и ако су изгубили већи део земље и даље могу да ударе.

Ово Израелу даје извесну сигурност да их нико неће више отворено напасти, што и јесте циљ “Опције Самсон”; основа њихове одбране није нуклеарно оружје, већ конвенционално, због чегу су развили најбољу војску на Блиском истоку. Међутим, ово се некада показује као недовољно.

Током Јомкипурског рата 1973. године, док су арапске снаге надјачавале израелске, премијерка Голда Меир је издала црвену узбуну и тринаест нуклеарних пројектила ставила у стање приправности. Израелски амбасадор је Никсону пренео поруку да ће доћи до “веома озбиљних последица” ако Сједињене Државе не допреме свеже залихе; Никсон је послушао, а многи верују да је ово прва употреба “самсоновске” претње.

zionist_bomb_art

Шта се дешава у случају црног сценарија по Израел и његовог последичног активирања “Опције Самсон”? Нуклеарна девастација Дамаска, Багдада, Каира, Ријада, Меке, Медине, Техерана, Амана, Бејрута и других престоница и градова агресорских земаља неће водити само уништењу Блиског истока већ ће оставити трајне последице по читав свет. Посебно по југоисточну Европу која је тако близу најнестабилнијој регији на планети.

Међутим, постоје индиције да је опасност много директнија, и да Израел – у случају да их Арапи покоре а Европа и Америка буду само били неми посматрачи – цео свет поведу са собом у пропаст.

„Израел мора бити полудели пас, преопасан да би га дирали“, рекао је генерал Моше Дајан, архитекта израелске победе у Шестодневном рату.

Многи јеврејски коментатори отворено говоре о могућности да се гађају европске престонице у таквој ситуацији, а не само блискоисточни главни и свети исламски градови.

Када је Гинтер Грас написао песму у којој критикује израелски нуклеарни програм, јеврејски песник и преживели Холокауста Итамар Јаоз-Кест је објавио своју, у којој је написао следеће речи: “Ако нас још једном натерате да нестанемо са лица Земље у дубине Земље – нека се онда Земља откотрља у Ништавило”.

.

Извор: web.tribune/telegraf/resistradio.com

Препорука: „Нестанак Израела“

.

Подаци

This entry was posted on 5. октобра 2014. by in ВЛАДАРИ ИЗ СЕНКЕ.

Кретање

%d bloggers like this: