ВИЗИОНАРСКИ

А КАД ОКУПИ СЕ ЧОПОР МОЈ, БОЈТЕ СЕ ПСИ!

Све чари тероризма – “False flags”

Модус операнди глобалиста за промовисање пројекта званог нови светски поредак је свој крвави печат оставио и у Канади. Пуцњава у Канадском парламенту у Онтариу пре два дана је истог тренутка искоришћена од глобалистичких мејнстрим медија за спиновање о “ терористима ИСИС-а који су стигли  чак до Канаде” и о фамозној борби против светског тероризма.

Занимљивости које мејнстрим медији не помињу је да је стражар који је убијен испред зграде Канадског парламента имао оружје, али не и муницију у њему. Не помиње се нигде ни врло битан моменат да Канадски парламент уопште није радио у време пуцњаве, као ни да је наводни ИСИС џихадиста у ствари Канадски држављанин, рођен у Канади, а не неки махнити забрађени талибански Ал-Зукорли.

Канадска влада и поготовo Канадска војска су дубоко умешани у активности наци-пакта (нато: North Atlantic Terrorist Organization), војне јединице Канаде су узеле активно учешће у свим од Америке провомовисаним “хуманитарним” агресијама, укључујући ту и агресију на СР Југославију 1999-е године, када су нас заједно са Америчким, Турским, Француским и Енглеским бомбардовали и Канадски авиони. Канадски председник је био онемогућен за помоћ Америчкој војној агресији на Сирију управо од стране Канадског парламента.

Широм Канаде већ недељама трају анти-ратни протести против агресије на Сирију и Ирак, а велике демонстрације по свим већим Канадским градовима су заказане за викенд 25-26 октобар, што отвара нову сумњу у савршен тајминг наводног “терористичког акта”. Служећи се Америчким “False Flags” методом, где лажирани терористички напади постају повод за праве ратове, као што је био случај са фамозним 9/11 Канадске службе су одрадиле сличан рецепт као што је била Бриселска шарада пре округло месец дана. Лажирани терористички напади имају за циљ да придобију анти-ратно расположену јавност земаља за подршку агресији на друге земље.

 

Запаљујућа је чињеница да осим снимка стотињак припадника специјалних јединица који трчкарају сабласно празним Канадским парламентом пуцајући маневарском муницијом, није пуштен ни један једини снимак сигурносних камера видео надзора које покривају и трг испред парламента, саму егзекуцију, као ни снимци унутрашњих камера надзора самог парлеманта. Ниједан једини снимак “терористе” није објављен. На конференцији за медије су пуштени само подобни новинари, са подобним, унапред припремљеним питањима и раздељеним подобним снимцима. Сетимо се изјаве Енглеза Камеруна на седници Уједињених Нација “довођење у питање терористичког акта биће третирано као сам терористички акт”, у преводу – свака сумња у истинитост коју нам сервирају највеће светске лажовчине биће третирана као терористички чин. Монопол на информације је монопол на истину, што нас уводи у “Оболину: 2014”, али не на филму већ у суровој ралности.

Званична верзија по којој је наводни ИСИС терориста (иначе: Канадски држављанин), наоружан напуњеном аутоматском пушком прошао комплетно обезбеђење Канадског парламента и преварио детекторе за метал који се тамо налазе је бајка на нивоу детета предшколског узраста. Изненађујуће је и издато наређење да се не објављују снимци  и фотографије, као и да се не шире преко друштвених мрежа – ако неко стварно истражује терористички акт, нормално је да се што више људи укључи као и да се објаве снимци и видео записи ради лакше идентификације терориста, зар не?

Прећутана истина је да је у току тиха анексија, интеграција саме Канаде у нешто што је брендирано под називом “Северно-Америчка унија” којом се пратично од Америке као САД прави нешто што се може назвати “Велика Америка”. Без референдума и изјашњавања не само грађана Мексика и Канаде, већ и самих Американаца прави се креатура од државе без ичега заједничког у себи, осим жеље глобалистичке елите да на што лакши начин управља што већом територијом. Канада ће, баш као и Мексико изгубити све елементе држаности, грађани саме Америке као бивши САД неће добити буквално ништа – осим више милиона избеглица из Латино-Америчких банана држава који ће им испразнити буџет и донети још већу количину “оболе” у земљу. Глобалистичка елита и њихове мултинационалне корпорације, Кисинџер, Бајден, Сороши и остали олоши биће једини профитери целе те “велико-америчке” приче.

све чари тероризма - цитат

Наводни терористички акт у Онтарио ће послужити државном апарату да и у Канаду уведе “полицијску државу”, да се грађанима Канаде без икаквих измена закона и Устава одузму гарантована људска права и слободе, и – оно што је најважније: да се мобилише иначе изузетно анти-ратна Канадска јавност за подршку још једној у низу Америчких агресија на земље богате природним ресурсима као што је сада случај са Сиријом и новом инвазијом на Ирак.

Основна идеологија глобалиста може се описати базичном Хегелијанском дијалектиком која вуче корене још из времена Римске Империје под Диоклецијаном: проблем-реакција-решење и то је оно што се већ деценијама успешно користи широм света. Направи се проблем, дизајнира се катастрофа, људи се путем глобалистчких медија манипулишу и воде кроз сваки корак изрежиране трагедије, све до самог циља који је увек исти као што је то оригинална идеја самога плана.

Србија, сведена на најнижи ниво беспоговорног послушника новог светског поретка,не би требала бити изненађена неком на сличан начин изрежираном трагедијом, која ће условити још већим губитком ионако скромних људских и грађанских слобода у којима “уживамо”. Неизречена а понуђена трампа се  своди на мењање људских права и слобода зарад наводне сигурности коју ће гарантовати исти државни апарат који нам наша права и слободе и отима.

У нацистичкој Немачкој су људи пристали да мењају своја права и слободе зарад наводне сигурности коју им је држава обећала – сви знамо како се то завршило.

из окупиране Србије:

Периша

“Налазимо се на самој ивици глобалне трансформације, све што нам је потребно је једна велика трагедија, и – цео свет ће прихватити нови светски поредак” – Д. Рокфелер

.

Извор: ИНФО-анонимни

Препорука: „False flag“ операцијеСтратегија „проблем – реакција – решење“

.

Подаци

This entry was posted on 24. октобра 2014. by in ВЛАДАРИ ИЗ СЕНКЕ.

Кретање

%d bloggers like this: