ВИЗИОНАРСКИ

А КАД ОКУПИ СЕ ЧОПОР МОЈ, БОЈТЕ СЕ ПСИ!

„Поносна“ Србија слави НАТО у Београду

Илузионо је надати се да постоји крај понижењима која нам владајућа елита може приредити. Након манифестације понос Курбистана и Београдског бала вампира када су поклоници Трилатералног окултног друштва дошли да одиграју шоту над руинама Српског националног поноса, уследило је најпре дроновање, а потом и Прешевање премијеровог колеге и пријатеља фрЕдија дРаме. Све нас који смо се, бар на тренутак понадали да морално посртање Србије неће прерасти у ваљање грогираног боксера по блату националног и људског достојанства, разувериле су најавине најаве заказане за март следеће године.

Библијски потоп успешно је сакрио војне вежбе у Немачкој (полигон: Хохенфелс) 23. маја 2014, где је војска Србије учествовала заједно са шиптарским терористима у оквиру вежби наци-пакта (нато: North Atlantic Terrorist Organization). Маневар радног назива “Заједничко решење” је окупио 4.000 војника из нама иначе традиционално пријатељаких земаља: Албаније, Аустрије, Белгије, Бугарске, Хрватске, Француске, САД и зависног Косова. Заједничко решење се иначе односило на проблем звани Русија, радило се о тактичкој вежби директно упереној против Руске Армије. Занимљива је фраза “заједничка војна вежба Србије и Косова” коју домаћи мејнстрим медији не помињу.

Брендирана под радним називом “штит 4”, на југу Србије, регион Бујановца је одржана заједничка војна вежба на којој је Србија похваљена од стране “САТО” (Северно Атлантска Терористичка Организација) због своје посвећености испуњавању обавеза такозваном “партнерству за мир”. Вежби је присуствовао генерал мајор Милош Симовић, а сама вежба је означава почетак последње фазе четворогодишњих припрема за учешће Србије у борбеним операцијама по стандарду нато.

На дан када су турци ножем са леђа убили Српског младића Марка Ивановића испред кошаркашке арене, 22. новембра 2014., батаљон од 260. војника Србије је учествовао у истој тој Турској, у Истанбулу где су одржане вежбе нато са другим земљама Америчким вазалима. Ратни маневри у Турској наравн нису уперени против Русије, већ су “усмерени ка јачању интерконекције, безбедности и сарадње”. Пита ли се неко од одговорних колико је наш Марко Ивановић био сигуран, или се можда елита пита где је извињење турског султана Ердогана за монструозно убиство Српског дечака?

Постоји уверење да само Срби и веверице имају тродневно памћење, али за оне заборавне ту је Инфо Анонимни као потсетник:

Срби су била легитимна мета нато у етничким чишћењима и геноциду почињеним над Србима од Крајине, преко Босне све до Косова и Метохије. Амерички савезници ИСИС у то време познати под називом Ал-Каида су само на подручју Сребренице убили више од 1.300. Српских цивила. Америчка Ранд корпорација је радила оперативне планове за војне операције против Срба, укључујући ту и највеће етничко чишћење од краја Другог Светског рата – нато операцију “Олуја” која се слави као државни празник у Хрватској. Само за тих пар дана убијено је више хиљада ненаоружаних Српских цивила, а етнички “очишћено” 300.000. људи.

Бомбардовање нато је под маском “хуманитарне интервенције” агресија извршена без дозволе Уједињених Нација и представља кршење основног међународног права земаља чланица о територијалној целовитости и неповредивости граница. Начин на који је вођена агресија на Србију (СР Југославију) прекршио је све постојеће Женевске Конвенције, од планског ликвидирања цивила, етничког чишћења, злочина против човечности, преко употребе нуклеарног оружја (осиромашени уранијиум) до коришћења забрањених касетних бомби.

Резултат тромесечног иживљавања над Србијом од стране “наших пријатеља из нато” су 1,008 убијених војника и полицајаца, 2.500 убијених цивила, 12.500 рањених и повређених цивила као и 1.600 цивила које су постали жртва трговине органа у Албанији. Српске избеглице са Косова и Метохије које су преживеле пакао бомбардовања и тероризма постале су жртве Наташе Кандић и осталих не владиних, већ Сорошевих организација које делују у Србији – против Сорошеве плаћенице полиција до дан данас није покренула кривични поступак, а невладине америчке филијале су “кажњене” са 4.000.000 долара за своје петоколонашко деловање против Србије. Као жртве бомбардовања нато и Наташе Кандић нису урачунате ни незнане бројке оболелих од рака изазваних Америчким бомбардовањем осиромашеним уранијумом. Надлежна комисија УН је оценила да бомбардовање осиромашеним уранијумом није штетно по здравље људи и да не утиче на огромно повећање броја оболелих од карцинома. Незванични подаци указују на повећање од 250%.

Процена материјалне штете од агресије наци-пакта на Србију (СР Југославију) прелази 100.000.000.000 долара. Наши САТО пријатељи су нам уништили 25.000 стамбених објеката, 14 аеродрома, 19 болница, 20 домова здравља, 18 дечјих вртића, 69 школа, као и 176 цркава, манастира и историјских споменика. На Србију је лансирано 1.360 “томахавк” крстарећих ракета, изручено 37.000 касетних бомби, а 1.150 борбених авиона су извршили 38.000 борбених налета. На нас су наши “пријатељи” сручили 420.000 пројектила укупне масе 22.000.000 килограма. Земље које су учествовале у агресији су: САД, Немачка, Турска, Енглеска, Француска, Канада, Холандија, Белгија, Данска, Италија, Шпанија, Пољска и Португал – Грчка и Чешка су одбиле учешће, а Румунија, Хрватска и Мађарска су отвориле небо за налете нато авијације на Србију. Албанија је послужила као главна база за копнене јединице које су убациване на територију Косова и Метохије, као и за снабдевање терориста наоружањем. Нато никада није признао губитке током агресије на Србију, али неутрални извори наводе податке о 40. борбених авиона, 60 дронова и хелихоптера и 400 плаћеника из редова Легије странаца и Америчких рента-кар плаћеничких формација блеквотерс типа.

Вашингтонска бела кућа нам је након донације од 800. хектара касетних бомби донирала и “клуб Америчко-Српског пријатељства” у истом Нишу у коме су 7. маја 1999. касетним бомбама убили 15 цивила на пијаци, а више десетина теже и лакше ранили. Америчке касетне бомбе нам иначе не чисте Американци, већ Руси који нас нису бомбардовали, али су нам много мање значајни од Американаца. У том контексту треба и схватити поруку Руског Председника Путина коју је упутио владајућој неоконс елити приликом посете  Београду “Русија не тргују својим пријатељима” – за разлику од Србије није ни имао потребе да каже.

Понижење које нам нато својом терапијом касетним бомбама и осиромашеним уранијумом није успео да направи – урадили су наши дични политиканти. Наши “поносни” политиканти су у нашем поносном Београду заказали Скупштину нато: у периоду од 31. марта до 4. априла 2015. имаћемо част и привилегију да угостимо исту ону фашистичку багру која нам је бомбама уништила земљу, а осиромашеним уранијумом уништила будућност. Да ли је то чињеница која треба да нас изненади, ако знамо да нам влада иста политикантска екипа која нас је четврт века успешно водила кроз ратове, санкције, беду и бомбардовање.

       Славимо нато? Слава нам..

из окупиране Србије:

Периша

– подсетник за крај: музика Горан Бреговић, текст Haris Alexiou, и реторичкко питање – Ако има Бога / Theos An Einai / Θεός αν είναι

Ако има Бога

У ноћима улазиш у моје снове
Кажеш да долазиш у свој врт
И ако су ми порасла крила
Ја не одлазим од тебе
Ако има Бога.

Хиљаду Анђела са белим
Гранама деле заборав
И са мога тела као звезде
Твоја деца уздишу
Ако има Бога да гориш у ватри
И из моје сузе да пијеш ватру.

Не можеш за живота срце да опростиш
Ако има Бога и ако ме неко воли
Сви моји другови овде годинама
Жене се и праве куће
Само за мене је још неизвесна
Без крова ова истина
Ако има Бога да гориш у ватри
И из моје сузе да пијеш ватру
Не можеш за живота срце да опростиш
Ако има Бога и ако неко ме воли.

Theos An Einai (Θεός αν είναι)

Τις νύχτες μπαίνεις στα όνειρά μου
λες κι ήρθες σε δικό σου κήπο
κι αν μεγαλώσαν τα φτερά μου
εγώ απ’ το πλάι σου δε λείπω
Θεός αν είναι.

Χιλιάδες άγγελοι με τ’ άσπρα
κλωνάρια λησμονιάς μοιράζουν
κι από το σώμα μου σαν άστρα
παιδιά δικά σου ανάσες βγάζουν
Θεός αν είναι στις φλόγες να καείς
κι απ’ το δάκρυ μου φωτιά να πιεις
δεν μπορείς μια ζωή καρδιά να συγχωρείς.

Θεός αν είναι κι αν μ’ αγαπάει κανείς
Θεός αν είναι κι αν μ’ αγαπάει κανείς
Οι φίλοι μου όλοι εδώ και χρόνια
ζευγάρια γίναν φτιάξαν σπίτια
μονάχα εμένα χάσκει ακόμα
χωρίς μια στέγη ετούτη η αλήθεια
Θεός αν είναι στις φλόγες να καείς
κι απ’ το δάκρυ μου φωτιά να πιεις
δεν μπορείς μια ζωή καρδιά να συγχωρείς
Θεός αν είναι κι αν μ’ αγαπάει κανείς
Θεός αν είναι κι αν μ’ αγαπάει κανείς.

If there is GodAt night, you come into my

dreams like walking into your own garden
and though my wings have grown
I am not missing from your side.
If there is GodThousand angels with their white (clothes)
are sharing out branches of oblivion
and from my body, like stars,
your own children are breathing out.
If there is a God, may you burn in flames
and from my teardrop, may you drink fire
my heart, you cannot forgive foreverIf there is a God and if anyone loves me
If there is a God and if anyone loves me.
All my friends, for years now
became couples, built homes,
only for me, it still stands open
without a roof, the one and only the truth
If there is a God, may you burn in flames
and from my teardrop, may you drink fire
my heart, you cannot forgive forever
If there is a God and if anyone loves me
If there is a God and if anyone loves me.


Постоји кап која прелије чашу, као и црвена линија која се не прелази:

  • Инфо Анонимни позива све заинтересоване да максимално искористе 4 месеца за “медијску промоцију” још једног у низу понижења народа – постујте, поделите са пријатељима, потсетите све на оно шта су нам урадили.
  • Позив свим страницама, порталима и блогерима да, координисано или одвојеним акцијама, максимално медијски одрадимо овај најављени жалосни догађај.
  • У наредна четири месеца на страници Инфо Анонимни ће се повремено појављивати текстови који ће Вам пружати детаљне информације о техникама манипулације и владавине које елита користи за владање нама, као и упутства за све Вас који желите да се придужите Информативној борби.
  • На страним порталима, на течном Енглеском и Немачком језику ће се појављивати неке врло занимљиве информације о људима који одлучују о овој земљи, укључујући ту и бројеве и стања на рачунима и поседе некретнина. Пренос ће вршити колеге које ће покрити регију од Аустралије до Америке – укључујући и ЕЗ, наравно.

Извор: ИНФО-Анонимни

.

Подаци

This entry was posted on 26. новембра 2014. by in СЛОБОДНА СРБИЈА.

Кретање

%d bloggers like this: