ВИЗИОНАРСКИ

А КАД ОКУПИ СЕ ЧОПОР МОЈ, БОЈТЕ СЕ ПСИ!

Савршени тајминг – „хакерски напади“ и долазак ФБИ шпијуна у Србију

Домаћи мејнстрим медији панично јављају о “хакерским нападима” који угрожавају безбедност грађана Србије. Према наводима мејнстрим медија, хакери су покрали све податке грађана Србије – ЈМБГ, адресе, бројеве телефона, малтене сву кинту из новчаника. Оно што су исти ти фаворизвани медији заборавили да напомену је ко је њихов власник, и “случајност” да се наводни хакерски напад догодио на дан званичног доласка ФБИ шпијуна у “поносни” Београд.

Најпре, праве хакере не занима ничији ЈБМГ – свака државна служба, коју грађани плаћају кроз буџет има све наше податке, почевши од општине, полиције, електродистрибуције, комуналних служби, поште, интернет провајдера, библиотеке, провајдера мобилне телефоније, дома здравља. Долазак до приватних података грађана није никакав проблем, што је највидљивије у мањим местима, где ће запослени у дому здравља без икаквих проблема фотокопирати здравствени картон, или запослени у државној служби однети фотокопију вашег потписа на уговору за интернет “надлежнима” у општини на увид. Никакав хакерски напад није потребан, нити би се иједан прави хакер спустио толико ниско. 
 .
Мета интересовања хактивиста су информације од јавног значаја, које политикантска елита крије од јавности. Циљ наводног хакерског напада нису били подаци за превару века звану ФИАТ, стотине милиона евра које се бацају на Железару, нити рачуни и имовинско стање домаћих политиканата. Ако једна повереница чега-ли-већ Невена Петрушић месечно прима – и то само преко рачуна, званично, “скромних” 325.074 динара, трошећи при том  166.000 евра, преведено на језик нас обичних смртника: 20.000.000 српских динара за бахато луксузирање у својој канцеларији – коју јој ми од наших пара плаћамо, шта мислите колико милиона, и то не динарске валуте имају праве “главоње”? Такав, прави хакерски напад се није догодио, уместо тога добили смо праву холивудску, Америчку сапуницу – што нас можда наводи на прави траг.
 .
.Привилегоавни мејнстрим медији шире панику без икакве законске санкције о “хакерима који покрадоше све”, не наводећи при том ништа, не пружајући ниједан валидан податак. Једино што се конкретно може сазнати је да су хакери провалили у државни систем и украли ЈМБГ грађана, претећи како држе “целу Србију у шаци”. Са чиме конкретно – подацима које има сваки запослен у библиотеци? Нико не губи време на такве глупости. Занимљиво је што се не наводи која је то фамозна “државна институција” хакована, а прећутана је чињеница да је власник медија који стоји иза хистерије бивши шеф Америчке ЦИА. Други куриозитет који су фаворизовани медији заборавили да спомену је официјелни почетак рада исто тако Америчке шпијунске ФБИ агенције са седиштем у Београду. 
 .
Прва изјава надлежних је да “базе података нису МУПове” – чудило би ме да бар једном, за промену полиција призна умешаност или одговорност за криминална дела. Припадник елитне јединице монструозно убио, па запалио двојицу гастарбајтера, полицајац пуцао у жену која возила споро, полиција умешана у рекетирање, дрогу, препродају крадених кола – “таман посла”. Гејстапу је једино битно да каже да “нису они криви” – као и увек. Уместо тога, одговорност ће бити пребачена на праве хативисте, на једини прави извор информација од јавног значаја у избомбардованој Америчкој губернији са “поносним” Курбијем као принудним управником. 
 .
Наводни хакерски напад је у савршеном тајмингу са званичним почетком рада Америчке шпијунске агенције ФБИ и отварањем канцеларије у “поносном” Београду. Губитак једног од последњих обележја државног и националног суверенитета остаје под димном завесом наводне претње од “хакера”. Следећи теорију болесних умова, да би нас “заштитили” од хакера, Америчке шпијунске агенције ће легално моћи да шпијунирају наше грађане, без икаквог не само налога, већ и разлога – покупиће не само ваше ЈМБГ, ваше банковне рачуне, податке о рачунима које плаћате, већ све што имате на вашим компјутерима, али не брините, то је “за ваше добро”, то су Американци а сви добро знамо колико нас “воле”. 
.
Власник мејнстрим медија које формирају јавно мњење у овој напаћеној земљи је бивши шеф Ал-ЦИА-иде Дејвид Петреус (не Дејвид Селаковић, Господин Брат од министра), који преко своје фирме у Швајцарској контролише медије у Србији, а сви добро знамо – онај који контролише медије, контролише и људе. Говорећи о крађи података и правој претњи по безбедност грађана избомбардоване Америчке губерније Србије, тешко је не поменути једног другог министра, Лазара Крстића који је продао наше податке Америчкој влади – нико није поставио питање ко је њега уопште довео. Сви су већ заборавили скандал када је бивша сарадница Млађана Динкића украла и изнела из земље све податке пореских обвезника Србије, укључујући податке о плаћеним порезима, власништву некретнина, аутомобила – то је све већ заборављено.
 .
Нема више разлога за бригу – ту су сада Америчке шпијунске службе да нас “чувају”. Не, нико не каже да нас наши драги политиканти лажу.
 .
Медијска хајка на Српске хактивисте су увод у још већу репресију која очекује невеселе житеље избомбардоване Америчке губерније. Поред свих грандиозних пројеката – у најави, не би ме зачудила најава голог отока, на Великом Ратном Острву, рецимо. Савршено место за све хактивисте, блогере, оне који пишу према савести и истини а не према диктату, за све оне – који мисле својом главом. А што је најбитније – на води је
 .
из окупиране Србије:
Периша
 .
* ма нисам ја, хаковали ме ови из ФБИ
напомена: Анонимни нису Ваши непријатељи – они су једни од ретких преосталих пријатеља грађана ове јадне земље. Мали, независни медији нису “алтернативни” медији – ми смо једини прави медији – остали ће само да Вам поливају мозак ‘ладном водом.
 .
Извор: ИНФО – Анонимни
.

Подаци

This entry was posted on 12. децембра 2014. by in СЛОБОДНА СРБИЈА.

Кретање

%d bloggers like this: