ВИЗИОНАРСКИ

А КАД ОКУПИ СЕ ЧОПОР МОЈ, БОЈТЕ СЕ ПСИ!

Геополитичка употреба тероризма – масакр у Паризу

Стара пословица каже: Ако играте покер неко време и не знате ко је жртва, онда сте ви та жртва. Наше анализе напада на Шарли Ебдо у Паризу поклапају се са анализама других алтернативних медија, који су дошли до истих закључака. Испод наших снимака на Yоu Тube-у јавиле су се три групе коментатора – они који знају о намештаљкама, тролови (коментатори који позивају на убиство или вређају људе који износе анализу) и људи који су искрено питали који је разлог да такав напад буде намештен.

У овом снимку ће бити изнето неколико чињеница које су разлози зашто је напад намештен. Они који нам кажу да покажемо поштовање према мртвима, заправо нам поручују да ућутимо и прогутамо званичну причу. Ми ћемо поштовање према мртвима показати тако што ћемо открити истину, и оног ко стоји иза ових операција.

Прво питање: Ко?

Нападачи су од главе до пете обучени у црно, у војном стилу, са прекривеним лицем. Нама је речено да су то џихадисти, што је повољно за оне који су окривили Муслимане за напад. А, као што знамо, мртва уста не говоре. Циљ полиције био је да убије осумњичене како би спречили понижавајућу истрагу.

Друго питање: Ко добија?

Да ли су то стварно исламисти, чије су територије већ окупиране од стране војске САД-а, нападане дроновима из Пентагона, а све у циљу остварења „америчког века“?

Треће питање: Зашто?

Да би разумели зашто су обавештајне службе извеле ову операцију, морате знати шта је у ствари „намештаљка“. Добра намештаљка подразумева тајну операцију која је тако осмишљена да се за њено извршење окриве групе или нације, које немају везе са операцијом. Ово није тероризам због слободе изражавања, није терористичка акција коју су извели Муслимани, ово је вешто замаскиран геополитички тероризам, чији је циљ да подстакне поделу Европе на НАТО и Варшавски пакт, и да потврди надмоћ ЦИА-е, САД, Британије на простору континенталне Европе.

Подсећамо да су се „намештаљке“ десиле безброј пута у прошлости. Сетите се само лондонског метроа и операције Гладио, чији је бар један део финансирала ЦИА, а која је довела до низа терористичких напада у Италији од 1960-их до 1980-их. Према речима некадашњег директора ЦИА-а, то је био велики НАТО-ов план, где су тајним војскама управљале европске службе безбедности .

Знајући све ово, како можемо бити сигурни да су нападачи заиста браћа Куаши. Полиција је нашла личну карту једног Куашија на улици близу места напада, што доста подсећа на пронађене пасоше терориста који су извршили напад на куле близнакиње у Њујорку. Када једном открију да глупи Западњаци гутају лаж, они је понављају изнова и изнова.

Пронађена лична карта је сигуран доказ да ће западњачке власти искористити напад за ратове против Муслимана, али и за враћање Француске под скут Вашингтона.

Погледајте само интервју француског председника Франсоа Оланда пре Нове године. Он је тада рекао да Путин неће анексирате источну Украјину и да би требало повући санкције ако дође до напретка ситуације у Доњецку и Луганску. Франсоа Оланд је тражио да се санкције сместа повуку, а то би довело до краха САД-ових и британских планова. Њихова полтронска власт у Украјини неколико пута је нападала Путина, а најочитије је било када је срушен малезијски авион што је била још једна намештаљка са циљем да се окриви Путин.

Израз „теорије завере“ осмишљен је од стране ЦИА-е, како би се спречило критичко размишљање. Треба додати да Запад рат против Ал Каиде сада усмерава на рат против ИДИС-а. Палестински извори пренели су да се у среду 7. јануара пар минута пре напада, Шарли Eбдо објавио на друштвеној мрежи Твитер цртеж лидера ИДИС-а Абду Бакар ал Багдадија, кога је обучавао Мосад.

Џон Мекејн са Калих Абу Бакр ал-Багхдадијем (заокружен црвеном), лидером ИДИС-а (ISIS-a), при посети у Алепу, у априлу 2013.

 

Право име Багдадија, вође ИДИС-а је Симон Елиот, а родитељи су му Јевреји Ционисти. Самопрокламовани Ал Каидин званичник Адам Гадана, чије је право име Адам Пеарлмен, има деду по оцу који је био у седишту Лиге за борбу против антисемитизма.

Зато, сазнајте истину, пре него што се ваше емоције препусте лажима великих медија. Политичари, играчи покера, контролишу све и користе и овај догађај да оправдају нове ратове на Блиском истоку против Сирије, Ирана и лажне против Ал Каиде и ИДИС-а. Не дозволите да у тој игри ви будете губитник.

.

Извор: SGTreport.com

Превод: Маја Орлић

.

Подаци

This entry was posted on 14. јануара 2015. by in ВЛАДАРИ ИЗ СЕНКЕ.

Кретање

%d bloggers like this: