ВИЗИОНАРСКИ

А КАД ОКУПИ СЕ ЧОПОР МОЈ, БОЈТЕ СЕ ПСИ!

Последњи хришћани као непријатељи људских права

МОДЕРНИ СВЕТ КАО ЛУЦИФЕРИЈАНСКИ МАМАЦ

Наше време је страшно, јер искушења вребају на сваком кораку. Тешко их је препознати, маске су савршене… Тек кад човек падне у вражију замку, оне падају! Много људи долази код праведних стараца. Чини се да све њих мучи само једно питање: како да се спасавају? Како да поступе у овој или оној животној ситуацији? Али, зар је могуће за сваки поступак, током дана или месеца, узети благослов?

Значи, потребно је знати принцип и начин деловања ђавола, како саблажњава? Од постанка света, од своје побуне, он није изменио тактику! Међутим, и он је за ових неколико хиљада година постао искуснији, тако да његови мамци постају све привлачнији! Он хоће да цело човечанство пресели у своје паклено пространство ван нашег света и Царства Небеског! Сав модерни свет је чисто луциферијански мамац! Да, све око нас је његова понуда. Он може само да предложи, али није му дато да нас натера… Лукави је дизајнер, уме да упакује грех у прекрасну кутију! Слуге таме увек су ту негде, на услузи, са својим љубазним: „Шта желите?”

Желите ли да претерујете, да се препустите уживању и свим могућим страстима? Желите ли да испуните све своје жеље, слободно, газећи туђа срца и животе? Наравно, зли дуси су увек ту, да помогну у греху! Чувајте се да вас не саблазне помислима!

ЂАВОЛОВЕ ВЕРИГЕ ЉУДСКИХ ПРАВА

Све што ће се дешавати представља закономерни резултат богоодступништва, греховног ланца који нас води до потопа или Адама.

Ми често не желимо да видимо гажење основних Божијих заповести. Господ је створио свет у хармонији са Собом. Рекао је о тек створеном свету да је добар.

Човек, јединствено створење које утиче на свет, добио је заповести од свог Оца као водич за срећан и миран живот. У хармонији са Њим. Све остало, што противречи Божијим заповестима, погубно ј е за свет и све што у њему живи.

Пропаст почиње од малих ствари, на пример, од све слободније и отвореније одеће, једнаке за дечаке и девојчице. Погубно је што су школе без духовника. Почело је са световним предавачима и завршиће се са учитељима психопатама, разорене психе, морално распуштеним. И они који ће сачувати бар природну људскост неће да знају за правила која је Бог дао човеку за нормалан живот! Они већ сада уче децу тајним знањима. Учитељи ових учитеља су духови злобе у поднебесју. Од њих ће у свет излазити све веће зло. Чека вас морално распадање, посебно садашње деце. Колико год се ђаво трудио да разврати човечанство, до ових последњих времена наилазио је на велики отпор Цркве. То је за зле духове најстрашније. Кад разоткријемо њихове тајне подле планове и замке! Као лопов који се крије у мраку, тако су ђаволски предлози и саблазни реално опасни док их не обасја светлост истине.

На пример, цео свет је омађијало привидно богатство развијених западних држава. Њих је Рогати изабрао за залуђивање и заглупљивање остатка света. Главно оружје у том послу је парола слободе! Колико је крви проливено у социјалним, политичким, псеудоверским ратовима на олтару демона „слободе”. Луцифер, отац свих револуција и револуционара, покушао је да заузме Божији Престол. Он је главни борац за „слободу”. Његова „слобода” су тешки окови, који лишавају човека избора између добра и зла. Таква слобода, као вериге ђаволове, биће достигнута. Та „слобода” ће бити диктатура греха. За њу су се изборили протестанти. Погледајте, на пример, баптисте, какав терор су започели. Европа је задрхтала!

ОД АНТИБИОТИКА ДО СОДОМИСТА

Ево старчевих поука о последњим временима. Гнусни култови Вала и Астарте са опседнутим људима, који пијани и дрогирани оргијају, оживеће и умножаваће се глобално. Ђаволове слуге неће се чадовољавати природним блудом. Јавно и масовно поклоници људских права и слобода пропагираће и упражњавати содомију и скотолоштво. Као пре потопа, све гнусобе ће се ускоро рекламирати као последње достигнуће у области људских права. Долази време кад ће ђаво распалити страсти тако да ће његови послушници трубити о једнополним браковима као најсрећнијим. Као што су хвалили антибиотике, тако ће глобално величати лезбијство и хомосексуализам!

Из ђаволских јазбина изрониће содомисти, „славни” политичари, уметници, бизнисмени! Да, сад се њихове демонске оргије јавно одвијају у парадама и карневалима широм болесне Америке. Све то прошириће се ускоро на цео свет.

Одмах се присећам мог несрећног завичаја, Србије. Авај, у Новом Саду цвета фестивал Егзит, као сатанска авангарда изопачености, тупости и ђавоиманости. Шта би се десило да на Петроварадинској тврђави свето-тројицки старац Герман Чесноков изведе ритуал истеривања демона? Онако како се чини у Свето-Тројицкој Сергијевој Лаври, у храму Светог Јована Крститеља! Тамо се сваког дана врши саборно истеривање ђавола из алкохоличара, пушача и других наркомана, прељубника, секташа, насилника, лопова, нервозних и депресивних, лукавих и лажљивих. Свих који су пробали да живе без Бога и запали у духовни и животни ћорсокак. Старац је прозорљив и види да ли човек има једног или више „подстанара”, то јест злих духова. Понекад је реч о легиону демона, који на молитву праведника бесно реагују, ричу и лају, физички муче опседнутог грешника, или туђим гласом хуле и псују старца. Како би реаговали учесници и публика овог ужасног фестивала на праведног харизматика? Како би реаговале невладине организације у служби Рогатог?

ПОСЛЕДЊИ ХРИШЋАНИ КАО НЕПРИЈАТЕЉИ ЉУДСКИХ ПРАВА

Сви који се буду противили дивљем сатанизму, биће проглашени за непријатеље људских права и слобода, заосталим примитивним фашистима, антидржавним елементима. Како је то могуће? Једноставно, на челу свих држава су већ сада масони, заштитници ђаволских „слободе и права”, значи, противници Божијег закона.

Све почиње од ситница: давно су у Русији предали црквено-парохијске школе у руке световне власти. Затим су безбожници као учитељи почели да трују децу… Тако су припремали кадрове за револуцију 1917. године.

Какво време наступа! Млади ће, кроз алкохол и дрогу, масовно, без духовне снаге да се боре са злом, дизати руку на себе. Број самоубица ће невероватно порасти. Већини људи самоубиство ће постати обична ствар. У блиској будућности, број оболелих од нових болести везаних за задовољавање похоте, блуда, загађења воде и ваздуха страшно ће порасти. Њихове муке биће све страшније, као увод у вечна мучења непокајаних грешника. Страдање од нових бољки биће све ужасније, па ће друштво на самоубиство гледати као на акт милосрђа. Чак ће „научно” оправдавати самоубиство. Рогатом је важно да што више душа зароби у паклу.

Још један вражији мамац последњих времена биће страст зарађивања. Среброљубље је погубна страст, као и свако претеривање. Води ка уништењу природе, без обзира на сферу деловања. Додатни мамац за обмањивање људи је коришћење новца. Како је осетљив крхки поредак у свету! Шта уопште значи новац? Блеф, магију, илузију, као и сва остала „чудеса” лукавог. На пример, сва техника и електроника зависе од струје. Ако је висок степен радијације или нема делова, или… све наше „благо” лако постаје гомила непотребног отпада. Видећете, биће све страшније.

На пример, банке у којима већина држи новац пропашће у једном моменту, све заједно, у целом свету. Сећате се да је било успешних проба за ову последњу игру Рогатог. Банке ће пропасти да би људе бацили на колена. Сад још иде навикавање људи да све послове обављају преко банака и картица са жигом Звери. Фабрике и све остало зауставиће до сада невиђене природне катастрофе, урагани, земљотреси и друге стихије. Биће и ратова. И са чим ће остати људи, и то у врло блиској будућности? Са гомилом непотребних ствари. Цео живот потрошен је на стицање непотребних трица. Њихова употребна вредност је условна. А у време васељенске катастрофе коЈа се приближава, већина ствари биће савршени прах и пепео. Све што функционише ако има струје… у ближој будућности изгубиће употребну вредност.

Сада банке увлаче људе у зачарани круг кредита, који са друге стране, маме на куповину непотребних ствари… Паметне картице, попусти, одложено плаћање, банка као члан породице, већ плаћа наше комуналне и друге трошкове. Припрема се велика обмана. Људи постају зависни од система који ће дириговано, у једном тренутку пасти.

У не тако далекој будућности пропашће све банке. Фабрике и производња ће се зауставити због природних стихија и ратова. Урагани, лоплаве, земљотреси, суша, загађење вода, страшне нове болести разориће цивилизовани начин живота. Са чим ће остати људи? Са масом непотребних ствари! А читав живот протраћен је за стицање бескорисног отпада! Њихова вредност је релативна и у стабилној колотечини нашег времена, а кад наступи период катастрофа све материјалне ствари изгубиће и ову условну вредност.

ВЕЧНИ БИЗНИС ИЛИ ВЕЧНИ ЖИВОТ

Погледајте саровског чудотворца, који као да се смеје над похлепом палог света. Он је јео траву! У свету је врхунац среће нерад и ленчарење. Он се труди у зноју лица свог, а плодове свог рада поклања. Цео свет заузет је бизнисом, као да се нада вечном животу на земљи, а он у својој келији држи мртвачки ковчег. Колико хиљада научника се бави залудним измишљањем новотарија да се живи вечно без Бога. Каква вавилонска глупост, глупа људска самоувереност.

Старац Серафим нас учи да се молимо. Тако ћемо све добити од Бога, ако сачувамо чистоту и верност!

Старац је уживо видео прошло и будуће, пред њим су се отварале двери вечности. Видео је људску душу и све што паклени духови чине да би нас погубили. Било је немогуће спорити се са њим. Све што је говорио није било сакривено у неким богословским дубинама. Не, све је било на површини, сви цитати су били познати. Авај, људи нису хтели да их разумеју. Тачније, тумачење је било коришћено за оправдавање својих слабости и страсти. У томе је сав ужас наше безбожне епохе: знао, веровао и није испуњавао. Каква је то вера, демони такође верују, и макар дрхте, а ми?

Једном се старац помолио, благословио трпезу и људи су сели око самовара. Рекао је: „Траве дају живот, Господ их даје за здравље и јачање. Нема болести коју не лече. Наш чај је оспораван у многим манастирима. Забрањивали су га посебно са шећером. Оци су бдели. Ја сам у логорима заволео чај. Наравно, тамо није било правог чаја. Добијали смо за празник нешто што смо називали чајем. Затвореници су волели успомене из детињства. За столом се скупљала породица, укућани и мала Христова браћа. Текла је мирна душекорисна беседа.”

Старац се крстио три пута кад су помињана страдања Христова и тихо шапутао Исусову молитву. Из очију су текле сузе. „Сада се сви налазе у канџама расејаности. Живот у великим градовима почиње ноћу, где се и најмање искушење претвара у страст. Како може да се бди у бризи и узнемирености? Цео живот је култивисан паклом и усмерен на гушење остатака савести још неизгубљених душа.

Шта даје култура? Идеје „моралне слободе” су култ Ваала и Астарте, пијанства, разврата, ждерања. Браћо, бирајте између паганске расејаности и неумерености и Божанствене удубљености и опрезности у коришћењу речи и ствари.”

 .

Радмила Војинович Садовникова – „Тајна Русије и тајна безакоња“

Преузмите књигу ОВДЕ

 

.

.

Подаци

This entry was posted on 10. јануара 2016. by in ВЛАДАРИ ИЗ СЕНКЕ, ДУХОВНА РИЗНИЦА.

Кретање

%d bloggers like this: