ВИЗИОНАРСКИ

А КАД ОКУПИ СЕ ЧОПОР МОЈ, БОЈТЕ СЕ ПСИ!

„Прва дама“ и „донације“ фармакомафије

Док се целокупна јавност Србије, ових дана бави сасвим “случајно“ стајлингом и луксузним одевним предметима “Прве даме“ Србије Драгице Николић, неке активности којима се поменута “Прва дама“ бави, захтевају дубљу анализу и фокус јавности.

Наиме, као што је и опште познато, Драгица Николић, полуписмена особа, чије занимање није јасно одређено, у жижу јавности долази доласком њеног мужа Томислава Николића на чело Државе. Од тог момента наша драга “Прва дама“ не пропушта догађаје на којима се појављује углавном са својим мужем, где се појављује одевена скупоценим креацијама познатих светских дизајнера, јербо нико је није обавестио и подучио да се комплекси не лече скупим крпицама.

Да зло буде веће, Драгица Николић се одважује и улази у бизнис. Наиме, оснива своју “хуманитарну“ фондацију која сходно комплексима носи назив “Драгица Николић“. Те, ето јасног одговора јавности, на питање, како једна домаћица себи може да приушти скупоцене креације, чије цене достижу неколико десетина хиљада евра.

Поменута фондација Драгице Николић ушла је у дил са фармацеутском индустријом (читај фармакомафијом). Реч је о “хуманој“ донацији компаније “Новартис“ у виду лекова за оболеле од мултипле склерозе. Неопходно је рећи, за неупућене, да је компанија “Новартис“ финансирана од стране фамилије Рокфелер, један од лидера у производњи лекова, вакцина, хербицида, инсектицида као и ветеринарских лекова, опште је позната као “фабрика смрти“ и једна од главних компанија које производе токсичне вакцине одговорне за обољевање и смрт милиона деце и одраслих људи.

Донација коју је ова компанија испоручила, преко фондације Драгице Николић, која се састоји од како они кажу најсавременијих и најефикаснијих лековима друге генерације, није ништа друго до један експеримент и уносан бизнис Драгице Николић. Наиме, лекови које су донирали представљају нови вид лекова, намењених за лечење аутоимуних болести, то су такозвани биолошки лекови. Опште је познато да наша Држава представља једну од банана Држава, у којима се већ годинама врше истраживања in vivo, тј истраживања неиспитаних лекова на људима. Тачније, људи оболели од разних болести, постају заморчићи фармацеутских компанија, а да при том нису довољно информисани. О томе имам лична сазнања, која сам добила од пацијената, радећи у струци, као и од медицинског особља. Тачније, директор неке установе склопи уговор о таквим истраживањима, или пробама лекова, добије одређену своту новца, а медицинске сестре и лекари који апликују лекове, бивају награђени са додатном свотом новца, у износу од још једне плате, док траје експеримент.

Овом донацијом, вредном 1,2 милиона долара, биће “лечено“ 20 особа оболелих од мултипле склерозе у трајању од 2 године. Таман колико је потребно да се виде ефекти и испита деловање ових лекова на људе. Оно што није сасвим сигурно “ненамерно“ поменуто јесте чињеница какве нус појаве могу изазвати ти “најсавременији“ лекови из “донације“. Наиме, осим токсичности, ови лекови трајно уништавају имуни систем, може доћи до озбиљних инфекција, могу довести до појаве неке друге аутоимуне болести код оболелог (то се дешава због присуства антитела у појединим биолошким лековима), оштећење јетре и бубрега, доводе до повишења крвног притиска, уништавање крвне лозе, појава канцера и изазивање стерилитета, појава кардиоваскуларних болести и оштећење нервног система, промена генетског материјала .

Сасвим је јасно да ова донација није хуманитарног карактера, већ служи као један вид експеримента и тровања народа, као и прилика за богаћење Прве домаћице Србије Драгице Николић.

.

Ангелина Равноангелна

Извор: Корени

Препорука: „Торлак“ у рукама Рокфелера

.

Подаци

This entry was posted on 15. децембра 2014. by in СЛОБОДНА СРБИЈА.

Кретање

%d bloggers like this: